Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ...ΠΡΟΟΔΟΥ!

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2017


ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΤΑ ΕΜΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΤΑΕΚΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ!


Γράφει ο Γιώργος Βολουδάκης

Πολύς λόγος γίνεται για την εβδομάδα όπου μεταξύ των άλλων οι μαθητές γυμνασίου θα διδαχθούν και την "αποδόμηση των έμφυλων στερεοτύπων".

Έχουμε πει ότι μία δομική μέθοδος επιβολής της νέας τάξης πραγμάτων είναιη δολοφονία των λέξεων!

Η δολοφονία των λέξεων επιτυγχάνεται κυρίως με δύο τρόπους:

α) με την εξαχρείωση ιερών λέξεων. Π.χ. λέμε "θεσμοί" και εννοούμε τους λογιστάκους οικονομικούς δολοφόνους τύπου Τόμσεν, Βαλουλέσκου κλπ ενώ η λέξη "θεσμός" είναι ιερή (π.χ. σε τροπάριο της Πεντηκοστής ακούμε: "πάντα χορηγεί το Πνεύμα το Άγιον...όλον συγκροτεί τον Θεσμόν της Εκκλησίας")


β) Με την αντιατάστασή τους με λέξεις που δεν σημαίνουν τίποτε! Η Ελληνική γλώσσα δεν είναι σημειολογική όπως οι άλλες γλώσσες (όπου συμφωνούμε τι θα σημαίνει κάθε λέξη) αλλά είναι η μόνη εννοιολογική ή νοηματική (με την κυριολεκτική έννοια του όρου) δηλαδή από τα συστατικά της μια λέξη μας λέει η ίδια τι σημαίνει.

Η λέξη έμφυλο δεν σημαίνει τίποτε γιατί απλούστατα εν+φύλο δηλαδή εντός του φύλου είναι όλοι οι άνθρωποι. Είναι σαν να πούμε ανθρώπινος άνθρωπος! Ο λόγος που εισάγεται είναι για να ενοχοποιηθεί η κατάσταση κατά την οποία κάποιος παραμένει εντός του φύλου του! Εξ ου και το στερεότυπο άνδρας-άνδρας ή γυναίκα-γυναίκα πρέπει να αποδομηθεί!


Ποια όμως είναι ευθέως η αντίθετη λέξη του "έμφυλος"; Ο εκτός του φύλου, αυτός ο τύπος ανθρώπου που θέλουν να προωθηθεί στις μελλοντικές κοινωνίες της "προόδου"... 

Αυτό όμως δεν το ομολογούν διότι για τον εκτός φύλου άνθρωπο έχει προνοήσει η Ελληνική γλώσσα και υπάρχει η λέξη που τον περιγράφει με μελανά μάλιστα χρώματα. Έκφυλος λέγεται ο άνθρωπος ο εκτός φύλου.


Eπειδή μάλιστα όταν ο άνθρωπος βρίσκεται εκτός φύλου η δραστηριότητά του έχει σαν συνέπεια την κατάπτωση του ανθρωπίνου είδους, ο εκφυλισμός στην Ελληνική γλώσσα είναι συνώνυμο της σταδιακής ελάττωσης έως και τον εκμηδενισμό...


ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΕΜΜΕΣΩΣ ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΚΦΥΛΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ!
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ!


Η Ελληνική γλώσσα όπως βλέπουμε, με την λεπτομερή εννοιολογική της ερμηνευτική δύναμη, αποσαφηνίζει κάθε σκοτεινό σημείο, αλλά η νεοταξική ορολογία που θέλει πάντοτε να δαιμονοποιεί όσους αντιτίθενται στις δοξασίες που εξυπηρετούν τα σχέδιά της, εφηύρε μια λέξη που την πετάει σαν ρετσινιά σε όποιον μιλάει με γνώμονα την αλήθεια για το μεταναστευτικό για την ομοφυλοφιλία και για κάθε δαιμονιώδες σχέδιο που σχεδιάζεται από τα παγκόσμια σιωνιστικά κέντρα.

Η λέξη είναι ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ! Κι όποιος μιλάει αληθινά για τους μετανάστες ή για τους ομοφυλόφιλους είναι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! 

Για να τελειώνουμε λοιπόν μια και καλή με αυτήν την παρωδία:
Ρατσιστης είναι εκεείνος που πιστεύει ότι ο οποιοσδήποτε άνθρωπος λόγω του χρώματος ή της καταγωγής του ή οποιουδήποτε φυλετικού ή άλλου χαρακτηριστικού, είναι κατώτερο όν!!!

Όποιος λέει τον λαθραίο μετανάστη λαθρομετανάστη όπως και τον λαθραίο κυνηγό λαθροκυνηγό δεν είναι ρατσιστής, απλώς λέει τα πράγματα με το όνομά τους! Κάποιοι όταν χρησιμοποίησα τον όρο "λαθρομετανάστης "μου είπαν με υπεροψία: "Δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωπο" Και εγώ τους απήντησα: "Γιατί εγώ ισχυρίστηκα ότι υπάρχουν"; Δεν χαρακτηρίζει τον άνθρωπο το συνθετικό λαθραίος αλλά την ιδιότητά του! Λαθρομετανάστης λοιπόν είναι αυτός που μπαίνει λάθρα (=κρυφά) σε μια χώρα.

Το ίδιο ισχύει και για όποιον θεωρεί την ομοφυλοφιλία εκτροπή από την ανθρώπινη φύση. Δεν είναι ρατσιστής γιατί η ομοφυλοφιλία δεν είναι φυλετικό χαρακτηριστικό δεν είναι "ράτσα" οι ομοφυλόφιλοι! 

Όσο δε για τις άλλες "ρετσινιές" τις λέξεις "ομοφοβία"και "τρανσφοβία" που επίσης ακούγονται πολύ σύντομα θα πω πως και αυτές είναι κατασκευάσματα και δεν σημαίνουν τίποτε στα Ελληνικά. 

Αναλύοντας όμως ψυχολογικά τις λέξεις βλέπουμε ότι δεν φτάνει στους νεοταξίτες να σε στιγματίζουν, θέλουν να δείξουν με τις ψευτολέξεις που επιλέγουν ότι εσύ είσαι που φοβάσαι τους ομοφυλόφιλους όχι αυτοί εσένα και μάλλον τους φοβάσαι διότι μέσα σου ίσως έχεις κι εσύ το "πρόβλημα" και φοβάσαι μήπως βγει στην επιφάνεια...

Αυτές είναι οι σκοτεινές λέξεις και μέθοδοι των σιωνιστών νεοταξιτών. 


Κλείνοντας θέλω να συστήσω σε όλους να μάθουν καλά το νόημα των λέξεων της Ελληνικής γλώσσας γιατί τότε δεν θα μπορεί να τους ξεγελάσει κανείς με ψευδολέξεις ψευδοέννοιες και εν τέλει ψευδοσκοπούς! 

http://oimos-athina.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: