Πούτιν σε Αμερικάνο δημοσιογράφο: «Πώς τολμάτε να μιλάτε για Ανθρώπινα Δικαιώματα;

31-3-2-17

Πούτιν σε Αμερικάνο δημοσιογράφο: «Πώς τολμάτε να μιλάτε για Ανθρώπινα Δικαιώματα;Πούτιν σε Αμερικάνο δημοσιογράφο: «Πώς τολμάτε να μιλάτε για Ανθρώπινα Δικαιώματα;
Ο δημοσιογράφος του CNBC κατα τη διάρκεια του Αρκτικού Forum  ρώτησε τον Πούτιν για «πολιτικές παρεμβάσεις» στην εκλογική διαδικασία των ΗΠΑ, για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πρόσφατες διαδηλώσεις στη Μόσχα.
Ο Πούτιν δεν εντυπωσιάστηκε:
Θα συνεχίσετε να μιλάτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όλη την ώρα μιλάμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και μόλις αναφέρατε επίτηδες αυτές τις διαδηλώσεις στη Μόσχα και σε άλλες πόλεις της Ρωσίας.
Τι γίνεται με τα ανθρώπινα δικαιώματα;
Τολμάτε να μιλάμε γι αυτά εσείς; Πως μπορείτε να μιλάτε για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Θέλετε να μιλάτε εσείς για τα ανθρώπινα δικαιώματα, μονόπλευρα, και μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις, και στη συνέχεια δεν θέλετε τα ανθρώπινα δικαιώματα να υπάρχουν για τους άλλους ανθρώπους.
Δεν έχει κανένα νόημα. Δεν είναι δίκαιο. Δυστυχώς, βλέπουμε αυτή την υποβάθμιση του διεθνούς δικαίου στην πράξη. Πρέπει να το διορθώσετε αυτό. Μπορούμε να το κάνουμε μαζί αυτό; Ναι μπορούμε. Ας εργαστούμε σε αυτό μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: