EΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ , ΔΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΛΙΔΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ..!!!! ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ?‏


Ο Βενιζέλος και η «μπέμπα» με τα λεφτά του… λαού

Ο Βενιζέλος και η «μπέμπα»

... με τα λεφτά του… λαού

Την ώρα που ο ελληνικός λαός στερείται ακόμα και τα βασικά, ο κ. Βενιζέλος κυκλοφορεί με BMW 750.000 ευρώ…
Ρεπορτάζ: Νίκος Καλαμπάκας

Ήταν 13 Οκτωβρίου του 2009 όταν ο τότε υπουργός Εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης αναλάμβανε να ενημερώσει τον ελληνικό λαό, πως με εντολή του πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου, όλοι οι Έλληνες βουλευτές και οι κρατικοί αξιωματούχοι, θα μετακινούνται στο εξής με αυτοκίνητα που δεν θα ξεπερνούν τα 1600 κυβικά.

Τότε, στις δηλώσεις του, ο Ραγκούσης είχε πει: «η κυβέρνηση έλαβε εντολή από τον ελληνικό λαό να τα αλλάξει όλα και αυτό θα κάνει, ξεκινώντας από το μείζον ζήτημα του περιορισμού της σπατάλης». Και τελικά, δεν το έκανε…


Για κάποιο λόγο που ακόμα δεν μάθαμε, αυτό δεν εφαρμόστηκε τότε και φτάσαμε στις 14 Σεπτέμβρη του 2011, όταν οι βουλευτές ψήφισαν ομόφωνα πρόταση του προέδρου της Βουλής, κ. Φίλιππου Πετσάλνικουσύμφωνα με την οποία τα αυτοκίνητα που χορηγούνται με τη μέθοδο λίζινγκ στους βουλευτές της Αθήνας δεν θα ξεπερνούν τα 1400 κυβικά ενώ εκείνα που χορηγούνται στους βουλευτές της περιφέρειας δεν θα ξεπερνούν τα 1800 κυβικά.

Μάλιστα, ο κύριος Πετσάλνικος τόνισε πως με το μέτρο αυτό η κυβέρνηση θα εξοικονομήσει περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος «ζύγισε» μάλλον παραπάνω τις αντιδράσεις του κόσμου στις συνεχόμενες εξαγγελίες νέων μέτρων και αποφάσισε να μετακινείται με ένα αυτοκίνητο το οποίο θα μπορούσε άνετα να κάνει βόλτες στα πεδία μάχης της Παλαιστίνης και της Λιβύης…

Το νέο αυτοκίνητο του υπουργού Οικονομικών, είναι σχεδιασμένο να φέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο της θωράκισης. Η BMW 7 Series High Security, αποτελεί τη «ναυαρχίδα» των αυτοκινήτων ασφαλείας της BMW. Είναι το πρώτο θωρακισμένο μοντέλο παγκοσμίως που φέρει πιστοποίηση επιπέδου B7 και για τα κρύσταλλα.

Εσωτερικά το αυτοκίνητο μπορεί να προσφέρει όλες τις ανέσεις στον κάτοχό του. Η λέξη χλιδή, δεν αποτυπώνει όσα μπορεί να διαθέτει κάποια έκδοση του συγκεκριμένου αυτοκινήτου. Δερμάτινα καθίσματα, τηλεοράσεις, δορυφορικά συστήματα, είναι μερικές από τις ανέσεις που απολαμβάνει ο κάτοχός τους.

Ωστόσο, για να φτάσει η αξία ενός τέτοιου αυτοκινήτου στις 750.000 ευρώ, χρειάζονται κι άλλα…

Η 7 Series, είναι σχεδιασμένη ώστε να αντέχει σε επιθέσεις κάθε τύπου οπλοπολυβόλων. Η «πανοπλία» του αποτελείται από έναν εξαιρετικά ισχυρό χάλυβα, και χρησιμοποιεί το αμάξωμα ως ένα δεύτερο επίπεδο προστασίας.

Η BMW έχει σχεδιάσει τα αυτοκίνητα αυτά, ώστε να μην έχουν κανένα πρόβλημα εφόσον κάποιος πραγματοποιήσει επίθεση με τα εξής όπλα: Μ16, Heckler & Koch G3, Steyer AUG, Kalashnikov RPK-74, Kalashnikov AK-47, FN FAL και Steyer AUG είναι τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν από την εταιρία στις δοκιμές της αλεξίσφαιρης προστασίας του αυτοκινήτου.

 Στις δοκιμές, το αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε θετικά σε επιθέσεις από εκρηκτικές ύλες αλλά και χειροβομβίδες.

Μάλιστα, η BMW ξέροντας ποια είναι τα πιο αδύνατα σημεία ενός αμαξιού, έχει καταφέρει να θωρακίσει έξτρα τα παράθυρα, το αμάξωμα και τις πόρτες της BMW 7 Series High Quality.

Καταλαβαίνει κανείς εύκολα πως ένα τέτοιο αυτοκίνητο χρησιμοποιείται από πάρα πολύ VIP πρόσωπα, τα οποία φοβούνται για τη ζωή τους και όχι από βουλευτές ή αξιωματούχους κρατών. Εκτός πια κι αν ο κύριος Βενιζέλος το επέλεξε προκειμένου να προστατευθεί από τυχόν επιθέσεις με γιαούρτια ή πέτρες.

Επίσης, να σημειώσουμε πως από το 1,5 εκατ. που κατάφερε η κυβέρνηση να εξασφαλίσει από όλα του βουλευτικά Ι.Χ., τα μισά πήγαν για την «μπέμπα» του κυρίου Βενιζέλου.

Τέλος, καλό θα ήταν να αναρωτηθεί πόσο πρέπων είναι, μετά από μια τηλεδιάσκεψη με την τρόικα στην οποία αποφάσισαν από κοινού να «ξεζουμίσουν» ακόμα περισσότερο τον Ελληνικό λαό, να μπαίνει μπροστά στις κάμερες σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο χωρίς καμία ντροπή.

newsbomb.gr
http://wwwaristofanis.blogspot.com


Με εντολή των κατοχικών δυνάμεων αρχίζει το ηλεκτρονικό φακέλωμα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!!!

Με πρόσχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής

Εδώ και χρόνια όπως γνωρίζουν οι επισκέπτες της Κλασσικοπερίπτωσης μαζί με δεκάδες χιλιάδες επώνυμους Έλληνες κάνουμε αγώνα εναντίον μιας παγκόσμιας τυρρανικής δικτατορίας , που στην Ελλάδα την πρωτογνωρίσαμε με τα ονόματα "ΑΜΚΑ", "ηλεκτρονική διακυβέρνηση" , "κάρτα υγείας","καρτα μετανάστη" ,"ηλεκτρονικη συνταγογράφηση", "φοροκάρτα", "ενιαίο ψηφιακό εθνικό ληξιαρχείο", "Κάρτα Του Πολίτη". 
Όλα αυτά τα βαρύγδουπα ονόματα,

που περιβάλλουν τώρα πιά και την ...προσπάθεια "επανίδρυσης" και "κάθαρσης" ενός καταχρεωμένου (επί τούτου) κράτους, εκ μέρους των δωσιλόγων της παρούσας δοτής συγκυβέρνησης, δεν είναι παρά τμήμα των εντολών της "ανώτατης διοίκησης" των κατοχικών δυνάμεων. 

Αφού λοιπόν δια των δωσιλόγων της κατοχικής κυβέρνησης παραδόθηκε ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ η εθνική μας κυριαρχία στα χέρια των ξένων επικυρίαρχων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σειρά είχε και η παράδοση της ελευθερίας των Ελλήνων πολιτών στην διαχείριση της ντόπιας και ξένης ηλεκτρονικής διακυβέρνησης.
 

Η δραχμούλα μας

Το μεγαλύτερο ίσως λάθος της σύγχρονης μας ιστορίας είναι η ένταξη μας στην ευρωζώνη. Αρχικά, σαν να υπνωτιστήκαμε, χαρήκαμε για την είσοδο της μικρής μας χώρας και απολαύσαμε την ευκαιρία να γίνουμε και επίσημα Ευρωπαίοι. Όμως η χαρά μας πληρώθηκε πολύ ακριβά:

  1. δεν μπορούμε να τυπώσουμε δικό μας νόμισμα, αλλά θα πρέπει να παρακαλάμε τους Ευρωπαίους να τυπώσουν νόμισμα το οποίο στη συνέχεια ουσιαστικά θα μας το δώσουν  με την μορφή δανείων, εγγυήσεων. Και αυτή τη "φωτοτυπία" του νομίσματος που στέρησε θέσεις εργασίας στην τοπική μας Οικονομία, θα πρέπει να την  πληρώνουμε στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. 
  2. παραδώσαμε εθελοντικά την νομισματική μας εξουσία, οικειοθελώς στους Ευρωπαίους, χάνοντας την δυνατότητα να παίζουμε με την ισοτιμία του νομίσματος μας. 
  3. για περισσότερο διάστημα από ένα χρόνο, οι τιμές των περισσότερων προϊόντων και υπηρεσιών απογειώθηκαν και εν τούτοις η στατιστική υπηρεσία δήλωνε πληθωρισμό χαμηλότερο του 5%, όταν η τσέπη μας απώλεσε πάνω από 20% της αγοραστικής μας δύναμης. Όλως συμπτωματικά, παρόμοια φαινόμενα παρουσιάστηκαν σε όλη την Ευρώπη, και όλως συμπτωματικά, παντού ο πληθωρισμός κυμάνθηκε σε επίπεδα παρόμοια με εκείνα των προηγούμενων ετών. 
  4. καταστράφηκαν οι παραγωγές ελληνικών προϊόντων, καθώς ήταν αδύνατος ο ανταγωνισμός με τα μεγαθήρια της Ευρώπης τόσο σε εμπορικό όσο και σε παραγωγικό επίπεδο. 
  5. σήμερα πάλι μας εκβιάζουν έμμεσα ή άμεσα με την έξοδο μας στην δραχμή, θέλοντας να μας περάσουν μέτρα που τελικά θα είναι μακροπρόθεσμα πιο δυσβάστακτα από αυτά που θα είχαμε υποστεί από την έξοδο μας στην δραχμή. 
Τελικά μήπως το ευρώ δεν στήθηκε για εμάς, αλλά για τους μεγάλους της Ευρώπης; Μήπως το όλο κόλπο της Ενωμένης Ευρώπης, δεν οργανώθηκε για όλους εμάς αλλά για τις μεγάλες δυνάμεις που άνετα θα εφοδίαζαν με τα προϊόντα τους τις νότιες αγορές; Με λίγα λόγια, οι Πολιτικοί μας, έστησαν συστηματικά την παράδοση της Χώρας μας με προσεκτικά πολιτικά βήματα εδώ και 35 περίπου χρόνια. Και θα ρωτήσει κανείς...Μα τι κοινό είχαν ο Ανδρέας Παπανδρέου, ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, Ο Γιώργος Παπανδρέου και οι περισσότεροι, αν όχι όλοι οι πολιτικοί μας; Την Μασσωνία, την Bilderberg και ποιός ξέρει τι άλλα κοινά τους έδεναν. Ο καθένας από εσάς μπορεί να υποθέσει, με βάση όσα διαβάστηκαν και ακούστηκαν για σκάνδαλα. 

Πλήγμα κατά ΠΑΣΟΚ οι μίζες Ακη


Γεώργιος ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Σοβαρότατο σφάλμα διέπραξε κάποιος πολιτικός νους, αν νόμισε ότι αποκαλύπτοντας σοβαρό τμήμα των παράνομων δραστηριοτήτων του «πολιτικά ξοφλημένου» τέως υπουργού Ακη Τσοχατζόπουλου, θα μπορούσε να εδραιώσει την εικόνα «αυτοκάθαρσης» του ΠΑΣΟΚ και συνολικότερα του πολιτικού κόσμου της χώρας και έτσι να προσποριστούν με έμμεσο τρόπο εκλογικά οφέλη τα κυβερνητικά κόμματα. Δεν γνωρίζουμε αν υπάρχει πολιτικό κέντρο που
αποφάσισε κάτι τέτοιο, αλλά είναι βέβαιο πως τα πολιτικά αποτελέσματα της δημοσιοποίησης του εισαγγελικού πορίσματος που αναφέρεται σε ποινικά κολάσιμες πράξεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, είναι τα εντελώς αντίθετα.
Τεκμηριώνει και εδραιώνει το πόρισμα την εικόνα απίστευτης σήψης του πολιτικού κόσμου και όχι φυσικά την εικόνα κάθαρσης. Πώς άλλωστε θα ήταν ποτέ δυνατόν να πιστέψει κάποιος ότι εκτυλίσσεται διαδικασία αυτοκάθαρσης του πολιτικού κόσμου, όταν το πόρισμα-καταπέλτης για τη δράση του Ακη είναι αποτέλεσμα πολύμηνης έρευνας δύο εισαγγελέων, ενώ το συμπέρασμα επιτροπής της Βουλής που είχε ασχοληθεί με το θέμα των ρωσικών πυραύλων ήταν ότι τίποτα μεμπτό δεν υπήρχε στις διαδικασίες προμήθειάς τους; Οι όμοιοί του, οι πολιτικοί δηλαδή που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν βουλευτές, τον αθώωσαν, οι δικαστικοί τον έστειλαν στο κελί. Για ποια «αυτοκάθαρση» του πολιτικού κόσμου μπορεί να γίνει λόγος; Ας είμαστε σοβαροί... Αντιθέτως, μόνο φρίκη, αηδία και απέχθεια αισθάνεται ο κοινός πολίτης όταν διαβάζει για τον Ακη Τσοχατζόπουλο στο πόρισμα ότι «από τις αρχές του έτους 1998 έως και το έτος 2010 συνέστησε και συμμετείχε σε οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη νομιμοποίησης εσόδων προερχομένων από το έγκλημα της παθητικής δωροδοκίας, τελεσθείσας σε βάρος του Δημοσίου...». Αυτό το «συνέστησε και συμμετείχε σε οργάνωση», το ότι έφτιαξε δηλαδή οργάνωση για να ξεπλένει το μαύρο χρήμα εγκληματικής δράσης κατά του Δημοσίου, να ληστεύει δηλαδή την Ελλάδα, είναι πραγματικά αφόρητο.
Τις ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού θα τις προσδιορίσει η δικαιοσύνη. Το θέμα αυτό, τουλάχιστον για την ώρα, δεν εμπίπτει στον κύκλο των δικών μας ενδιαφερόντων. Εμάς μας έχει συγκλονίσει το πολιτικό σοκ που συνεπιφέρουν αυτές οι αποκαλύψεις των εισαγγελέων. Ο Ακης Τσοχατζόπουλος δεν είναι κάποιος τυχάρπαστος «αλεξιπτωτιστής» στο ΠΑΣΟΚ που βρέθηκε σε υπουργικό θώκο και κατάκλεψε τη χώρα, όπως διάφοροι άλλοι για τους οποίους υπάρχουν βαρύτατες, αλλά ατεκμηρίωτες υποψίες. Ο Α. Τσοχατζόπουλος είναι αναπόσπαστα δεμένος με την ίδια τη φύση και τη φυσιογνωμία του ΠΑΣΟΚ ιστορικά. Συμπεριλαμβάνεται σε μια δράκα ανθρώπων που συμβολίζουν στα μάτια του λαού το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, πολύ περισσότερο π.χ. από τον τέως αρχηγό του κόμματος Γιώργο Παπανδρέου ή τους σημερινούς υπουργούς!
Ετσι, ανεξαρτήτως του αν συμπαθεί ή όχι κάποιος τον πρώην υπουργό, ανεξαρτήτως ακόμη και του αν κάποιος είναι ή όχι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, η πολιτική και ηθική σήψη του Α. Τσοχατζόπουλου που αποτυπώνεται στο εισαγγελικό πόρισμα και η καταβαράθρωσή του στο έρεβος της πολιτικής ανυποληψίας έχουν πολύ σοβαρότερες συνέπειες πρωτίστως για το ΠΑΣΟΚ, αλλά και για ολόκληρο το πολιτικό σύστημα, από όσες αντιλαμβάνεται κανείς με την πρώτη ματιά.
Οι πολιτικοί δεν αντιλαμβάνονται ότι μαζί με τον Ακη καταποντίζεται ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Δεν υπάρχει Ελληνας που να πιστεύει ότι ο Ακης ήταν ο μόνος που έπαιρνε μίζες για τις αποφάσεις του ή ότι τα λεφτά τα έτρωγε μόνος του, εν αγνοία των υπολοίπων... «αγγελικής αθωότητας» υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Σιγά μην άφηναν τον Ακη να πλουτίζει και οι ίδιοι να σηκώνουν τον σταυρό των πολιτικών συνεπειών των πράξεων του Ακη, διάγοντας τον βίο τους υπό καθεστώς... «έντιμης πενίας»!
Δικαίως ή αδίκως, έτσι σκέπτεται ο κόσμος και πάνω στη βάση αυτή διαμορφώνεται η πολιτική συμπεριφορά του.
ΚΛΥΔΩΝΙΣΜΟΣ
Μέρες «νέου 1965» ζει σήμερα η χώρα
Η ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ του Ακη Τσοχατζόπουλου κλυδωνίζει βίαια ολόκληρο το πολιτικό σκηνικό. Δικαστικά δεν γνωρίζουμε το τι θα γίνει και πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση. Από πολιτική σκοπιά όμως το κομματικό δίπολο ΠΑΣΟΚ - ΝΔ που με τόση άνεση και τόσο ευρεία λαϊκή στήριξη της τάξης του 80% κυριάρχησε στα σαράντα σχεδόν χρόνια που κύλησαν από το 1974, ενδέχεται να απειληθεί με καταποντισμό στις εκλογές της 6ης Μαΐου. Η πρωτοφανής απαξίωση του πολιτικού προσωπικού θυμίζει «νέο 1965». Οι κάλπες θα δείξουν αν το υφιστάμενο πολιτικό σκηνικό έχει περιθώρια ανάκαμψης ή αν πνέει τα λοίσθια και πρέπει ταχύτατα να αντικατασταθεί πριν η σήψη του προκαλέσει γάγγραινα και στη χώρα με μοιραίες συνέπειες.