ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ - ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Το κατοχικό ανδρείκελο περιφέρεται στα κανάλια και στις ελαιοσυνάξεις, πουλώντας "ευθύνη"... "σωτηρία"... και ιδιότητες καταλύτη "πολιτικής σταθερότητας...

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQWwTUboxoB-JQRKDyCUjuQblHgNayVL90YVI5NLtThGSjBT_FeCA
Ο προκάτοχός του (επίσης κατοχικό ανδρείκελο) περιφέρεται σε ολόκληρο τον πλανήτη, πουλώντας "τεχνογνωσία" δουλοπρέπειας, αναξιοπρέπειας και καταστροφής μιας χώρας.

Την ίδια στιγμή, οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ οι οποίοι με μια σκληρή επιστολή που έδωσαν στη δημοσιότητα και κοινοποίησαν στον Σούλτς διεκτραγωδούν όχι μόνο...
τι σημαίνει να είναι κάποιος απλήρωτος και να εμπαίζεται από τον εργοδότη του για χρόνια, αλλά και τι σημαίνει να ξεσκίζεται ένα κόμμα για τα δικαιώματα των εργαζομένων γενικώς και να ξεσκίζει τα δικαιώματα των δικών του εργαζομένων ειδικώς.

Αυτές οι δύο λοιπόν πολιτικές γλίτσες...
Όχι μόνο προσυπέγραψαν τις πιο ντροπιαστικές συμφωνίες που οδήγησαν μια ολόκληρη χώρα στην απόλυτη απαξίωση και στα μπαλαούρα των πλιατσικολόγων και παράλληλα το λαό της στην γενικευμένη απόγνωση...
Όχι μόνο υπεξαίρεσαν με "πέτσινα" αντικρίσματα και ανύπαρκτες εγγυήσεις, δημόσιο χρήμα - με τη μορφή της χρηματοδότησης του κόμματός τους - φεσώνοντας την Ελληνική κοινωνία με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ....
Αλλά όπως προκύπτει καταδικάζουν στη δυστυχία, ακόμη και αυτές τις οικογένειες τω πρασινοαυλικών που συνεχίζουν να έχουν στη δούλεψή τους.

Αυτές οι δύο λοιπόν πολιτικές γλίτσες...
Συνεχίζουν να φουσκώνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς πουλώντας "σωτηρία" σ έναν λαό που δυστυχεί, και το προκλητικό είναι πως συνεχίζουν να το κάνουν με την κάλυψη του έτερου Καπαδόκη και σωτήρα μας, που δε διστάζει να εξαργυρώσει τη στήριξή τους στα κυβερνητικά έδρανα, προσφέροντας σε αντιστάθμισμα, την ατιμωρισία για τα μεγάλα εγκλήματά τους. 

Ρωτάμε λοιπόν αν μη τι άλλο τους (αναδρομικούς) δικαστές...
Μήπως θα πρέπει αυτοί οι δύο κύριοι - που συμπτωματικά είναι και σωτήρες μας - να οδηγηθούν άμεσα ενώπιον της δικαιοσύνης, με αποφάσεις που να δεσμεύουν αν μη τι άλλο τις προσωπικές τους περιουσίες, έναντι βεβαιωμένων οφειλών απέναντι στο δημόσιο  αλλά και σε φυσικά πρόσωπα, όπως ακριβώς δηλαδή θα συνέβαινε και με τον τελευταίο πολίτη αυτής της χώρας???

REPORTO

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»

Καμμένος: «Οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν το πρόγραμμά μας»
O ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ NEWSBOMB.GR - 

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα δηλώνει ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, καταγγέλλοντας παράλληλα τον αποκλεισμό του κόμματός του από τα «συστημικά» ΜΜΕ.
Την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος εξέφρασε μιλώντας στο newsbomb.gr ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, καθώς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες συγκέντρωσαν μόλις το 0.69% των αρνητικών ψήφων επί συνόλου 65.733 απαντήσεων στο ερώτημα: «Αν προκηρυχθούν εθνικές εκλογές, ποιο από τα κόμματα που είναι στην παρούσα Βουλή ΔΕΝ θα ψηφίζατε».
Ο κ. Καμμένος τόνισε χαρακτηριστικά ότι «πρόκειται για μια πραγματική δημοσκόπηση στην οποία ψήφισαν πάνω από 65.000 πολίτες με μοναδικές ΙΡ διευθύνσεις».
Παράλληλα άφησε αιχμές για όλες τις δημοσκοπήσεις των μεγάλων εταιρειών πολλές από τις οποίες, όπως είπε, δεν αναφέρουν ούτε την ταυτότητα της έρευνας, ούτε τη μεθοδολογία που ακολουθούν.
Στη δήλωσή του ο κ. Καμμένος, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει ότι το κόμμα του είναι αποκλεισμένο από τα μεγάλα κανάλια και τις εφημερίδες οι οποίες όπως λέει δεν δημοσιεύουν όχι μόνο τις δραστηριότητες, αλλά ούτε καν τις ανακοινώσεις του κόμματός του.
Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του Προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:
«Αυτή είναι μια πραγματική δημοσκόπηση που μπορώ να σχολιάσω, διότι έχουν ψηφίσει πάνω από 65.000 πολίτες, μοναδικοί επισκέπτες. Μιλάμε για μοναδικές IP διευθύνσεις και το λέω αυτό διότι ζούμε σε μια εποχή που βλέπουμε να δημοσιοποιούνται, όχι μόνο μέσα από το διαδίκτυο αλλά ακόμα και από πανεπιστήμια, «δήθεν» δημοσκοπήσεις οι οποίες δεν έχουν καν την ταυτότητα της έρευνας, ούτε τι δείγμα υπάρχει. Αποτέλεσμα είναι να βλέπουμε έρευνες κοινής γνώμης που δείχνουν ότι η ομάδα των «58» που αυτοδιαλύθηκε είχε ποσοστό 15%!
Η δημοσκόπηση του Νewsbomb δεν είναι πρόθεση ψήφου. Είναι στην ουσία η άποψη των πολιτών για τα κόμματα που υπάρχουν σήμερα στη Βουλή.
Σαν πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που είδα ότι οι πολίτες είναι ανοικτοί να ακούσουν αυτό που θα τους πούμε και από εδώ και πέρα έχουμε μεγαλύτερη την αίσθηση της ευθύνης να μεταδώσουμε στους πολίτες τις θέσεις μας και το κυβερνητικό μας πρόγραμμα.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε αποκλεισμένοι από τα ΜΜΕ. Αρκεί να σας πω ότι πρόσφατα, αναθέσαμε σε γραφείο να κάνει μια έρευνα σε σχέση με την παρουσία των ΑΝ.ΕΛ. στα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Το αποτέλεσμα που βγήκε είναι ότι μέσα σε δύο χρόνια είχαμε το 14% της παρουσίας που είχε το «Ποτάμι» μέσα σε 3 ημέρες! Αντιλαμβάνεστε ότι υπάρχει μια επίθεση «μιντιακή» που στηρίζει, ανεβάζει ή θάβει πολιτικές δυνάμεις σε αντίθεση με τη λειτουργία του Συντάγματος και των νόμων.
Θέλω να ευχαριστήσω το Νewsbomb το οποίο και ρωτάει την άποψη τη δική μας, του 4ου κόμματος στη Βουλή και παράλληλα δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις μας οι οποίες δεν φιλοξενούνται στις ημερήσιες εφημερίδες.
Αυτό είναι κάτι που δείχνει ότι μας φοβούνται και μας κάνει ακόμα πιο δυνατούς για να δώσουμε τη μεγάλη μάχη των εκλογών που έχει να κάνει με την κατάργηση της εθνικής μας κυριαρχίας και με την Ευρώπη, όχι των εθνών-κρατών στην οποία μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά την Ευρώπη της κυρίας Μέρκελ, της ομοσπονδοποίησης δηλαδή με υποστολή των σημαιών!».


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/417824/kammenos-oi-polites-einai-anoiktoi-na-akoysoyn-to-programma-mas#ixzz2vwNEt2VS

Δήλωση-προάγγελος επέλασης του ρωσικού Στρατού;


14/03/2014

Σε δήλωση που αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ευρύτερης επέμβασης στην Ανατολική Ουκρανία, αλλά και στην ρωσόφωνη περιοχή της Οδησσού, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε πριν λίγο ότι "Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να προστατεύει τους ομοεθνείς της στην Ουκρανία".
Μια δήλωση που ήρθε ως αποτέλεσμα της αιματηρής καταστολής διαδηλώσεων στην "ρωσική" πόλη στο Ντόνετσκ στην ανατοική Ουρκανία με έναν νεκρό, χθες το βράδυ.
"Το γεγονός πως οι διαδηλώσεις είχαν ως αποτέλεσμα ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση του Κιέβου δεν έχει τον έλεγχο της κατάστασης στην Ουκρανία. Η Ρωσία έχει γνώση της ευθύνης που έχει για τις ζωές των συμπατριωτών, πολιτών στην Ουκρανία. Μια ένοπλη ακροδεξιά ομάδα ανθρώπων επιτέθηκε στους ειρηνικούς διαδηλωτές και έπνιξε στο αίμα την διαδήλωση. Διατηρούε το δικαίωμα να προστατεύσουμε τους ομοεθενίς μας"!
Η δήλωση του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών είναι ουσιαστικά προάγγελος επέμβασης στις ανατολικές περιοχές. Κάτι που εκτιμάται ότι αν πρόκειται να συμβεί, θα συμβεί αμέσως μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής οπότε και η Κριμαία θα ενσωματωθεί στην Ρωσία.
Άλλωστε όλη αυτή η ροή των ρωσικών στρατευμάτων από τα ανατολικά προς τα δυτικά, προς τα σύνορα με την Ουκρανία, μόνο τυχαία δεν είναι.
Την ίδια στιγμή η Ρωσία "ανοίγει" το μέτωπο και προς το νότο, στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, μετά από τις στρατιωτικές κινήσεις που έκανε στον βορρά:
"Ρωσικά μαχητικά αεριωθούμενα Su-33 και ελικόπτερα από το αεροπλανοφόρο "Κουζνετσόφ" άρχισαν να εκτελούν ασκήσεις πάνω από τη Μεσόγειο", δήλωσε πριν λίγο ο εκπρόσωπος του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.
Ο εκπρόσωπος Βαντίμ Σέργκα δήλωσε προς το πρακτορείο ειδήσεων Interfax πως το αεροπλανοφόρο "Κουζνετσόφ" του ρωσικού Βόρειου Στόλου ξεκίνησε ασκήσεις με αντικείμενο την προσβολή εχθρικών σκαφών επιφανείας και οι Μοίρες του ασκούνται σε σενάρια αεροπορικής υπεροχής
Ο Βαντίμ Σέργκα τόνισε ότι "Το αεροπλανοφόρο θα συνεχίσει τις ασκήσεις του μέχρι νεοτέρας". Oι ασκήσεις ξεκινούν από την θαλάσσια περιοχή δυτικά της Κύπρου και φτάνουν μέχρι νοτιοανατολικά της Κρήτης.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr