Γράφει η Άρτεμις Παραδείσου
Μετά την εξάρθρωση της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών, συγκεκριμένο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ φέρονταν από τις διωκτικές αρχές να συσχετίζεται με την επίθεση που έγινε στο σπίτι του αδελφού του κυβερνητικού εκπροσώπου σταΕξάρχεια και με τα επεισόδια στην Ιερισσό.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα υπήρξε η περίπτωση των πληροφοριών που δημοσιοποιήθηκαν σε ιστοσελίδα με μεγάλη επισκεψιμότητα και έφεραν την υπόθεση ως «δεμένη».
Η κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπαθεί να αξιοποιήσει ευρήματα από «σάρωση» που έγινε στην περιοχή των Εξαρχείων για την εύρεση τηλεφωνικών στιγμάτων, έπειτα από την επίθεση στην πολυκατοικία που μένει ο αδελφός του κυβερνητικού εκπροσώπου… 
Κυβερνητικά στελέχη, λοιπόν, διαρρέουν τις τελευταίες ώρες ότι ένα στέλεχος της Αριστεράς ήταν πολύ κοντά στο σημείο της επίθεσης στην οικία του αδερφού του κ. Κεδίκογλου. Ο ίδιος τηλεφωνικός αριθμός, σύμφωνα πάντα με τους «κυβερνητικούς», έχει εντοπιστεί και στιςΣκουριές, κατά τη διάρκεια επεισοδίων.
Η υπόθεση δε φαίνεται να «δένει» τόσο εύκολα όσο φαίνονταν στην αρχή για τρείς κυρίως λόγους.
Πρώτον, διότι ανακάλυψαν πως το στίγμα του τηλεφώνου του εν λόγω στελέχους ανιχνεύθηκε στην περιοχή για τον απλό λόγο ότι μένει στην περιοχή και μάλιστα με ένα στενό διαφορά από τον αδερφό του κυβερνητικού εκπροσώπου.
Δεύτερον, η παρουσία του εν λόγω στελέχους στην Ιερισσό ήταν δημόσια και σε ημέρα όπου πάρα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονταν σε διαδήλωση που έγινε στην περιοχή. Μάλιστα το συγκεκριμένο στέλεχος καταγγέλλει ότι εκείνη την ημέρα δέχθηκε δακρυγόνο με ευθεία βολή.
Τρίτον, λόγω μιας δικαστικής διένεξης του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ με υψηλότατο στέλεχος της κυβέρνησης και η οποιαδήποτε συσχέτιση θα αδυνάτισε τα υπόλοιπα στοιχεία καθώς θα άφηνε να πλανάται η υπόνοια της πολιτικής σκοπιμότητας.
Πάντως, όπως φαίνεται από σειρά δημοσιεύματα μπορεί αυτή η υπόθεση να περνάει σε δεύτερο πλάνο, άλλα άλλες υποθέσεις, θα αποτελέσουν κεντρικό καμβά πάνω στον οποίο θα ξεδιπλωθεί η αντιπαράθεση κυβέρνησης - ΣΥΡΙΖΑ.