ΤΑΚΤΙΚΗ... ΧΙΤΛΕΡ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

 Η Δημοκρατία στο απόσπασμα - Τι δείχνουν οι περιπτώσεις της Πορτογαλίας και της Ελλάδας -

26-10-2015


Το “πραξικόπημα” στην Πορτογαλία, όπου ο πρόεδρος της χώρας έδωσε εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον πρώην πρωθυπουργό και αρχηγό του συντηρητικού κόμματος που δεν έχει τη δυνατότητα πλειοψηφίας στη Βουλή, δείχνει το τι “δημοκρατία” επιθυμούν να επιβάλλουν οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο στην  Ευρωπαϊκή  Ένωση. Πρώτα κατέλυσαν το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία στην Ελλάδα με την επιβολή κυβερνήσεων, όπως του Γιώργου Παπανδρέου και του Λουκά Παπαδήμου, αργότερα με το δημοψήφισμα. Τώρα σειρά έχει η Πορτογαλία. Μετά ποια χώρα;
Η πολιτική που θέλουν να επιβάλλουν είναι ή μνημόνιο ή χάος. “Ξεχάστε πώς εσείς εκλέγεται κυβερνήσεις, εμείς θα σας επιβάλλουμε ποιοι θα σας κυβερνάνε”. Φυσικά αυτοί που εφαρμόζουν τις πολιτικές που οι χαρτογιακάδες των Βρυξελλών θέλουν κατ' εντολή της Γερμανίας που επιθυμεί να παίξει ηγεμονικό ρόλο στην Ευρώπη και μιμείται τις πρακτικές του Χίτλερ. Γιατί δεν μπορεί να είναι κάτι άλλο αυτό που ζούμε σήμερα και αυτό που το Βερολίνο θέλει να επιβάλει στην Ε.Ε. με οικονομικά όπλα αυτή τη φορά.
Την Ελλάδα τη μετέτρεψαν σε πειραματόζωο. Ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή και έφεραν τον Γιώργο Παπανδρέου που πήγε στο Καστελόριζο να ανακοινώσει την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας με το μνημόνιο. Αφού αυτός ολοκλήρωσε το έργο του τον ανέτρεψαν και επέβαλαν, μέσω της προπαγάνδας από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία πέρασε τα πιο σκληρά μέτρα και ήταν αυτή που αποδέχθηκε το αγγλικό δίκαιο στη συμφωνία με τους δανειστές.
Ήρθε η σειρά του Αντώνη Σαμαρά και όταν αυτός τόλμησε να ψελλίσει πώς “υλοποίησα αυτά που μου είπατε να προχωρήσουμε τώρα και στη ρύθμιση του χρέους”, οι Ευρωπαίοι, με πρώτους τους Γερμανούς, είπαν... ο επόμενος. Τα γεγονότα είναι πρόσφατα. Η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ήρθε για να σκίσει τα μνημόνια και δηλώνοντας πώς η έξοδος από το ευρώ δεν είναι ταμπού. Μέχρις εκεί.
Παρά το γεγονός ότι ο λαός ψήφισε 62% στο δημοψήφισμα “όχι” στη συμφωνία με τους δανειστές, τελικά αυτά πέρασε από την κυβέρνηση, με τη στήριξη της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού για χάριν του ευρώ. Του ευρώ που έχει γίνει η “ταφόπλακα” ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού και συνεχίζει όσο η κυβέρνηση συνεχίζει να λαμβάνει μέτρα που “σκοτώνουν” τη δημοκρατία και το λαό.
Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει όλα αυτά τα χρόνια της πράξεις νομοθετικού περιεχομένου με τις οποίες ψηφίζονταν βάρβαρα μέτρα χωρίς να περνούν από τη Βουλή, την κατάλυση του Συντάγματος και των νόμων για να υλοποιηθούν μνημονιακά μέτρα. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει πώς πολλά μέτρα κρίθηκαν αντισυνταγματικά αλλά η τάξη δεν αποκαταστάθηκε. Παρ' όλα αυτά η λαίλαπα συνεχίζεται και κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει.
Και αφού τελείωσαν (;) με την Ελλάδα πέρασαν οι δανειστές, η Ε.Ε. στην Πορτογαλία που υποτίθεται πώς είναι η χώρα που τήρησε το μνημόνιο και βγαίνει απ' αυτό. Όταν οι πολίτες είπαν δεν αντέχουμε άλλο και ανέτρεψαν την κυβέρνηση του Πάσσος Κοέλιο ήρθε ο πρόεδρος της χώρας Άνιμπαλ Καβάκο Σίλβα να δώσει εντολή σχηματισμού κυβέρνηση στον πρώην πρωθυπουργό και όχι στα κόμματα της Αριστεράς που έχουν αποφασίσει να συνεργαστούν για να κυβερνήσουν με το αιτιολογικό ότι αυτά υποστηρίζουν την έξοδο της χώρας από το ευρώ.
Συντελείται δηλαδή ένα πραξικόπημα από τον υποτιθέμενο θεματοφύλακα της δημοκρατίας της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, γιατί απλά έτσι θέλει η Ε.Ε. Η ψήφος των πολιτών περνάει σε δεύτερη μοίρα και φαίνεται να επικρατεί η εφαρμογή του μνημονίου ή το χάος. Γιατί απλά στην Πορτογαλία το Σύνταγμα δεν επιτρέπει ξανά εκλογές πριν το δεύτερο εξάμηνο του 2016 και αν ο Κοέλιο δεν μπορέσει όπως φαίνεται να σχηματίσει κυβέρνηση τότε η χώρα θα βρίσκεται σε ακυβερνησία.
Η Ε.Ε. καταργεί λοιπόν τις εκλογές, στις χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου, που είναι το θεμέλιο της Δημοκρατίας, στέλνει τη Δημοκρατία στο απόσπασμά και αντ' αυτού επιβάλει η ίδια τα μνημόνια που καταδυναστευτούν τους λαούς, τους οδηγούν στη φτώχια και στην εξαθλίωση.
Η πολιτική αυτή, της “παγκόσμιας δικτατορίας”, που υπαγορεύεται κυρίως από τη Γερμανία δεν διαφέρει επί της ουσίας από αυτή του Χίτλερ που αιματοκύλισε την Ευρώπη. Κι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα μπροστά σε αυτά που μας ετοιμάζουν. Και αν νομίζουν κάποιοι πώς θα τι γλιτώσουν, όπως η Ισπανία του Ραχόι, είναι γελασμένοι...
 

 See more at: http://www.defencenet.gr/defence/20151026/%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B

«πολιτικός_απατεώνας» και «πράκτορας των Αμερικανών ο Τσίπρας». ΔΕΙΤΕ_ΤΟ_ΒΙΝΤΕΟ


26-10-2015


ΒΟΜΒΑ! - Πρόεδρος Γαλλικού UPR,François Asselineau : 


Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προχώρησε ο πρόεδρος του Γαλλικού κόμματος UPR (Union Populaire Républicaine), François Asselineau, χαρακτηρίζοντας τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα «πολιτικό απατεώνα» και «πράκτορα των Αμερικανών».

Ο κ. Asselineau τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο κ.Τσίπρας έκανε τελικά τους Έλληνες να αποδεχτούν τα απαράδεκτα, και θα μείνει στην ιστορία ως εφευρέτης μιας πρωτοφανούς πολιτικής φάρσας :

Προκήρυξε δημοψήφισμα καλώντας τον Ελληνικό λαό να μην δεχθεί ένα πρόγραμμα επιβεβλημένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή… οι Έλληνες είπαν ΟΧΙ κατά 62% και μια εβδομάδα αργότερα αυτός αποδέχτηκε ένα πρόγραμμα πολύ χειρότερο.

Είναι τρελό, είναι ντροπή, είναι… 

δεν βρίσκω λέξεις για να περιγράψω μια τέτοια προδοσία.

Αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν διώχθηκε ως απατεώνας από τον Ελληνικό λαό. Υπήρξε βέβαια μια απόρριψη, η αποχή ήταν μεγάλη, έχασε ένα μέρος από το κόμμα του, όμως ο Ελληνικός λαός δεν τον κυνήγησε. Γιατί;
»


   «Αυτό που πραγματικά λείπει από την Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Asselineau «είναι ένα πολιτικό κίνημα σαν το UPR. Ή μάλλον υπάρχει - είναι το ΕΠΑΜ, που το ξέρουμε από τη «Συνάντηση των Αθηνών».

http://teleytaiaexodos.blogspot.gr/2015/10/upr.html
==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Βουλευτές και Δικαστές στο επίκεντρο της διαφθοράς στην Ελλάδα!

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2015




Πηγή: reporter.gr


Με μία έκθεση-καταπέλτη, για το ποιοί ευθύνονται, κυρίως, για την διαφθορά στην Ελλάδα, η Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO), υποστηρίζει κατηγορηματικά ότι, στο επίκεντρο της εκτεταμένης διαφθοράς στην Ελλάδα, βρίσκονται οι βουλευτές, οι δικαστές και οι εισαγγελείς.
Η διαφθορά λέει η έκθεση, πού πρόκειται να δοθεί σήμερα στη δημοσιότητα, αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους που η Ελλάδα οδηγήθηκε στην οικονομική κρίση και στην συγκάλυψη και επέκταση της, συνέβαλλαν τα μέγιστα εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου, υπερψηφίζοντας παράνομες αποφάσεις απαλλαγής και διαγραφής ευθυνών καθώς και δικαστές και εισαγγελείς, με αδιαφανείς νομοθετικές διαδικασίες.
Καλώντας την Ελλάδα, «να διασφαλίσει την ακεραιότητα στο κοινοβούλιο και στο δικαστικό σώμα», η έκθεση της GRECO, υπογραμμίζει ιδιαίτερα ότι, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν στην Ελλάδα κανόνες που να διασφαλίζουν τον έλεγχο της παράλληλης δραστηριότητας βουλευτών, των δωρεών που λαμβάνουν από «αγνώστους» επιχειρηματικούς κύκλους για την προώθηση των συμφερόντων τους καθώς και για τον έλεγχο των σχέσεων τους με «ομάδες συμφερόντων».
Η Ελλάδα βρίσκεται «σε πολύ πρώιμο στάδιο», στο θέμα του ελέγχου της ακεραιότητας των βουλευτών, τονίζεται στην έκθεση.
Η έκθεση καλεί επίσης την Ελλάδα να επανεξετάσει το σύστημα των βουλευτικών ασυλιών και να θεσπίσει κανόνες δεοντολογίας για τους βουλευτές, προκειμένου οι τελευταίοι να μην καμώνονται πως δεν γνωρίζουν τις υποχρεώσεις τους.
Παρά το γεγονός ότι δικαστές και εισαγγελείς υπόκεινται σε μηχανισμούς που...
σχετίζονται με την καριέρα και τους διαδικαστικούς κανόνες που προστατεύουν την ακεραιότητά τους, η Ελλάδα επιβάλλεται να κωδικοποιήσει τους κανόνες δεοντολογίας και να εξορθολογίσει τη γενική εποπτεία επί των δικαστών και των εισαγγελέων, επισημαίνεται στην έκθεση.
Οι σοβαρές καθυστερήσεις στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων είναι εκ του πονηρού, υπονοείται, εμμέσως πλην σαφώς, στην έκθεση, στην οποία τονίζεται ότι πρέπει, επιτέλους, το δικαστικό σύστημα να αξιολογηθεί συνολικά για την λειτουργία του και να καταστεί υπόλογο για τις εκάστοτε αποφάσεις του.
Πρέπει ακόμη να επανεξετασθεί, η διαδικασία επιλογής δικαστών, για τις ανώτερες θέσεις του Δικαστικού και Εισαγγελικού Σώματος, προκειμένου να εξασφαλισθεί η ανεξαρτησία τους από την εκτελεστική εξουσία.
Με την έκθεση απευθύνονται, ούτε μία ούτε δύο αλλά δεκαεννέα (19) συστάσεις προς την Ελλάδα, προκειμένου να καταστεί εφικτή η πάταξη της διαφθοράς σε βουλευτές, δικαστές και εισαγγελείς.

==========================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

ΟΤΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΩΝ ΤΟΥ!...


E-mailΕκτύπωσηPDF
26/10/15 
Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΗΤΡΑΛΙΑ*
Να λοιπόν που η δεύτερη κυβέρνηση Τσίπρα έλυσε πριν από λίγο δυο από τα μεγαλύτερα προβλήματά της: εκείνο του δημόσιου χρέους και το άλλο που αντιπροσωπεύει η πρώην Πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πώς τα κατάφερε να πετύχει αυτό το κατόρθωμα; Μα, απλούστατα, σβήνοντας οριστικά και αμετάκλητα οτιδήποτε θύμιζε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τις πρωτοβουλίες που πήρε στη διάρκεια της σύντομης προεδρίας της, και ειδικά την Επιτροπή Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους.
Απέναντι σε αυτό το εντυπωσιακό άλμα προς τα πίσω της ελληνικής κυβέρνησης, που παραπέμπει στις μέρες δόξας του θριαμβεύοντος σταλινισμού της δεκαετίας του 1930 (1) αλλά και του πιο ζοφερούμακαρθισμού των αρχών της δεκαετίας του 1950, δικαιούμαστε να αναρωτηθούμε: Μήπως εξαιτίας όλων αυτών εξαφανίστηκε το δημόσιο χρέος; Μήπως η Ζωή Κ. αποδέχτηκε την ήττα της και το πήρε απόφαση να μην λέει πια την αλήθεια και να σταματήσει τις βιτριολικές της κριτικές;
Η απάντηση είναι Όχι. Το αστρονομικό ελληνικό δημόσιο χρέος συνεχίζει απτόητο την ξέφρενη πορεία του όπως εξάλλου και η Ζωή Κ. που αρνείται να αποδεχθεί την ήττα της. Όμως, τότε επιβάλλεται μια ερώτηση: Μια και είναι πασιφανές ότι ο καθαρισμός της ιστοσελίδας της Βουλής από τις ανεπιθύμητες παρουσίες αποδείχτηκε αναποτελεσματικός, γιατί τότε ο διάδοχος της Ζωής Κ. και οι φίλοι του ενήργησαν με αυτό το τρόπο;  Τι ακριβώς επιδίωκαν;

Η μόνη δυνατή απάντηση είναι ότι  με αυτή την ενέργειά τους, όλοι αυτοί οι καλοί άνθρωποι επιδίωκαν να στείλουν ένα μήνυμα ή μάλλον ένα σινιάλο. Σε ποιον; Μα, προφανώς στους περίφημους «Ευρωπαίους εταίρους» με τους οποίους οι νέες ελληνικές αρχές μόλις είχαν συνάψει μια συμφωνία που είναι ταυτόχρονα και… το μοναδικό πρόγραμμα της δεύτερης κυβέρνησης Τσίπρα. Αλλά επίσης, και στους πάμπολλους «από κάτω» της Ελλάδας για να μην έχουν την παραμικρή αμφιβολία ότι είναι αναπόφευκτη η συντριβή κάθε αντίστασης στα Μνημόνια και στους εμπνευστές τους…
Με λίγα λόγια, επρόκειτο για μια εντελώς συμβολική ενέργεια που, ούτε λίγο ούτε πολύ, φιλοδοξούσε να σβήσει για πάντα από τη συλλογική μνήμη των Ελλήνων όχι μόνο κάθε ίχνος μιας εναλλακτικήςπρότασης στη πολιτική των Μνημονίων, αλλά ακόμα και το όνομα εκείνης που είχε μπορέσει να ενσαρκώσει αυτή την εναλλακτική πρόταση και πρακτική!
Στη πραγματικότητα, η μανία αυτών των νεόφυτων του νεοφιλελευθερισμού ενάντια σε οτιδήποτε θα μπορούσε να ταυτιστεί με την ένοχη συνείδησή τους, δεν περιορίστηκε να εξαφανίσει μόνον ό,τι θύμιζε τη σύντομη προεδρία της Ζωής Κ. Σβήνοντας και το Κάλεσμα της διεθνούς εκστρατείας «υποστήριξης της Επιτροπής Αλήθειας του Δημόσιου Χρέους καθώς και του δικαιώματος των λαών να ελέγξουν τα δημόσια χρέη» (2) αυτοί οι μαθητευόμενοι μάγοι της «σταλινικής σχολής της παραχάραξης» θέλησαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος των -μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι αράδες-- 24.432 ανδρών και γυναικών από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη, που έχουν εκδηλώσει την υποστήριξή τους σε αυτή την εκστρατεία! Ενεργώντας με αυτό τον τρόπο, δεν απέδειξαν όμως παρά ένα πράγμα: την τέλεια περιφρόνησή τους για αυτούς τους χιλιάδες προοδευτικούς ανθρώπους, από τους οποίους τουλάχιστον 2000 είναι πανεπιστημιακοί και οικονομολόγοι, που διέπραξαν το «έγκλημα» να θέλουν  υποστηρίξουν την Ελλάδα ενάντια στους δημίους της!
Η ροπή των ηγετών του μεταλλαγμένου Σύριζα προς τις χειρότερες διοικητικές μεθόδους δεν μπορεί να εκπλήξει. Πράγματι, πολύ πριν από τη θεαματική τους συνθηκολόγηση, έβαζαν ήδη τα ειδικευμένα στις βρώμικες δουλειές  ΜΜΕ να επιτεθούν βίαια και χυδαία στην Επιτροπή Αλήθειας χωρίς όμως να τολμούν οι ίδιοι να της ασκήσουν  κριτική δημόσια και επί της ουσίας. Η πικρή αλήθεια είναι ότι μάταια θα ψάξει κανείς να βρει  έστω και μια περίπτωση που κάποιος από αυτούς παρουσιάζει έστω και ένα επιχείρημα ενάντια στο λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους από τους πολίτες…
Αντίθετα, όλοι αυτοί οι δειλοί προτίμησαν πάντα τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη από τη δημόσια αντιπαράθεση. Κυνικοί και οπλισμένοι με την αλαζονεία της εξουσίας, αδιαφορούν παντελώς για τις δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους που έχουν υπογράψει το Κάλεσμα υποστήριξης στην Επιτροπή Αλήθειας επειδή αυτή δεν τους χρησιμεύει σε τίποτα καθώς αυτές οι διάσημες μετριότητες αισθάνονται άνετα μόνο παρέα με τους «μεγάλους» αυτού του κόσμου.  Στη περίπτωσή τους ισχύει απόλυτα αυτό που έλεγε ο Χόρχε Σεμπρούν για τον Σαντιάγο Καρίγιο: Όλη του τη ζωή δεν ήθελε παρά μόνο ένα πράγμα, να μπει  στα μεγάλα σαλόνια…
Δεν προκαλεί λοιπόν έκπληξη ότι, ζώντας μέσα στη διαρκή ανασφάλεια και ανακαλύπτοντας εχθρούςεκεί όπου δεν υπάρχουν παρά απλοί προβληματισμένοι αριστεροί, αυτά τα κακέκτυπα ενός μακιαβελισμού της δεκάρας προσφεύγουν στις χειρότερες σταλινικές παραδόσεις προκειμένου να εξαφανίσουν ό,τι τους ενοχλεί.  Καθώς όμως δεν διαθέτουν  -ευτυχώς- τα μέσα που διέθετε στο καιρό του ο πατερούλης των λαών, αρκούνται να σβήνουν οτιδήποτε μαρτυρεί τις προδοσίες και τις λοιπές αμαρτίες τους κατ’εικόνα και ομοίωση των σταλινικών ιεροεξεταστών που εξαφάνιζαν τις ζωές, τα ονόματα ή ακόμα και τα πρόσωπα των σοβιετικών πολιτών. Εύγλωττη λεπτομέρεια: Όπως τότε στη Μόσχα, έτσι και σήμερα  στην Αθήνα, αυτοί οι ιεροεξεταστές εξαφανίζουν κατ’απόλυτη προτεραιότητα  εκείνους που τολμούν να αρνούνται τη γενετική μετάλλαξη του κόμματός τους και επιμένουν να δηλώνουν κομμουνιστές, αντικαπιταλιστές και ριζοσπάστες επικριτές της καθεστηκυίας τάξης!...
Το συμπέρασμά μας θέλει να είναι αισιόδοξο: θα χρειαστούν πολύ περισσότερα από το «καθάρισμα» της ιστοσελίδας της ελληνικής Βουλής, ή ακόμα και από την ακατάπαυστη εκστρατεία δυσφήμισης  και χτυπημάτων κάτω από τη ζώνη για να εξαφανιστούν οι αντιστάσεις ενάντια σε εκείνους που πούλησαν τη ψυχή τους στο νεοφιλελεύθερο διάβολο αποδεχόμενοι να εφαρμόσουν τις απάνθρωπες πολιτικές του. Ακόμα και σε πολύ δύσκολες συνθήκες, η μάχη συνεχίζεται επειδή πρόκειται τώρα για την υπεράσπιση ότι πιο πολύτιμου έχουμε: της αξιοπρέπειας και της επιβίωσής μας…
Σημειώσεις
1.    Βλέπε  το κλασικό έργο του David King “The Commissar Vanishes: The Falsification of Photographs and Art in Stalin’s Russia”, Εκδόσεις: Henry Holt and Company, 1999.
2.    Βλέπε την ιστοσελίδα του Καλέσματος (σε 16 γλώσσες) και της διεθνούς εκστρατείας υποστήριξης: http://greekdebttruthcommission.org/index_el.php
Με δεδομένο ότι, ενάντια σε θεούς και δαίμονες, αυτή η εκστρατεία συνεχίζεται, οι υπογραφές υποστήριξης είναι περισσότερο παρά ποτέ καλοδεχούμενες
*Πηγή: http://contra-xreos.gr

«ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΤΣΙΠΡΑ Ο …«ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ»!

«ΚΟΛΛΗΤΟΣ» ΤΣΙΠΡΑ Ο …«ΟΛΑΝΤΡΕΟΥ»!


Εκτύπωση



26/10/15 
Toυ ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Φιλάκια και αγκαλίτσες, λοιπόν, ο Έλληνας αριστερός πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Γάλλος σοσιαλιστής (τρομάρα του!) πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Από τότε που ο Τσίπρας πέρασε στο μνημονιακό στρατόπεδο, ξεχάστηκαν όλα τα μίση του παρελθόντος. Νερό κι αλάτι! Πάει κι ο «Ολαντρέου» που προφανώς αποκαλούσε τον Ολάντ ο Έλληνας πρωθυπουργός! «Φρανσουά» σκέτα, χωρίς επώνυμο, αποκαλούσε τον καινούργιο «κολλητό» του σε επίπεδο πολιτικής φιλίας ο Αλέξης Τσίπρας και τα χείλη του έσταζαν μέλι κυριολεκτικά!  
«Χαιρετίζω το θάρρος και τη διαύγεια του Αλέξη Τσίπρα» δήλωσε και ο Φρανσουά Ολάντ σε συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή, αναφερόμενος στην «πολιτική κωλοτούμπα» που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αμοιβαία τα αισθήματα αλληλοκατανόησης, τώρα που ο Τσίπρας στρατολογήθηκε στο μνημονιακό στρατόπεδο. «Η Ελλάδα και οι εταίροι της υπέγραψαν στις 13 Ιουλίου μια πολύ σημαντική συμφωνία, η οποία σηματοδοτεί τη βούληση να αγκυροβολήσει μόνιμα η Ελλάδα στην ευρωζώνη», είπε ο Ολάντ στην ίδια συνέντευξη και συνέχισε: «Τα βήματα είναι γνωστά. Ψήφιση των μέτρων, πρώτη αξιολόγηση, ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, συζήτηση σχετικά με τον τρόπο εξυπηρέτησης του χρέους». Όχι «κούρεμα» του χρέους, προς Θεού! Απλή «συζήτηση σχετικά με τον τρόπο εξυπηρέτησης του χρέους». Δεν νομίζουμε ότι θα ενθουσιάστηκε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ ακούγοντας από το στόμα του Ολάντ αυτή τη διατύπωση. «Πιστεύετε ότι η Ευρώπη αλλάζει και ότι το δόγμα της λιτότητας θα μπορούσε να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική;», ρωτήθηκε ο Γάλλος πρόεδρος κατά τη συνέντευξη που έδωσε στην Καθημερινή.
«Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε» ήταν η απάντησή του. Είπε συγκεκριμένα: «Η Ευρώπη έχει κανόνες. Πρέπει να γίνουν σεβαστοί. Είναι εναρμονισμένοι με τη συνοχή και τη σταθερότητα του ευρώ. Η εξυγίανση όμως των δημοσιονομικών δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός. Η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί προς την κατεύθυνση των επενδύσεων...» Ούτε λέξη δηλαδή για αντικατάσταση της λιτότητας!
Εμφανής η ψυχρολουσία για την κυβέρνηση Τσίπρα. Πανηγύριζε όμως η Αυγή την Πέμπτη: «Τσίπρας – Ολάντ συνυπογράφουν στρατηγική εταιρική σχέση» έγραφε σε κορυφαία θέση στην πρώτη της σελίδα. Ξαναπανηγύριζε και την Παρασκευή με τον κεντρικό πρωτοτοσέλιδο τίτλο της:«Τριπλή στήριξη από τον Ολάντ – Για απομείωση χρέους, γαλλικές επενδύσεις και τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη». Νέοι πανηγυρισμοί και το Σάββατο, πάλι μέσω του πρωτοσέλιδου τίτλου: «Γέφυρα Ολάντ για τους πλειστηριασμούς». Τώρα πώς από τη «στρατηγική εταιρική σχέση» ξεπέσαμε στη ...«γέφυρα Ολάντ για τους πλειστηριασμούς», αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι η κατά την Αυγή η «γέφυρα Ολάντ» βασίζεται στη φράση που είπε ο Γάλλος πρόεδρος, ότι «θα πρέπει να ξαναδούμε ποιο είναι το όριο κάτω από το οποίο δεν μπορεί να γίνει κατάσχεση», καθόλου καλά δεν πήγαν τα πράγματα επί της ουσίας. Όσο για τους 70 επιχειρηματίες, τους Γάλλους που θα έρχονταν μαζί με τον Φρανσουά Ολάντ και θα έπνιγαν την Ελλάδα στις επενδύσεις, ήρθαν κάπως λιγότεροι – οι 70 αποδείχτηκαν μόνο ...5!!! Εδώ που τα λέμε, ποιος σοβαρός επιχειρηματίας βασίζει την επενδυτική πολιτική του στα λόγια ενός προέδρου, του οποίου η δημοφιλία έχει καταβαραθρωθεί στην άβυσσο του ...13%;, Ναι, όσο απίστευτο και αν ακούγεται, στο 13% έχει πέσει η δημοτικότητα του Ολάντ. Ποτέ, κανένας πρόεδρος της Γαλλίας δεν είχε πέσει τόσο χαμηλά! Τη στιγμή αυτή, θεωρείται αδύνατον όχι να ξαναβγεί πρόεδρος ο Ολάντ, αλλά ακόμη και να περάσει στο δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών που θα γίνουν σε ενάμισι χρόνο, το Μάιο του 2017. Η Γαλλία είναι σίγουρα μια μεγάλη χώρα, αλλά ο Ολάντ επισκέφθηκε την Ελλάδα προσπαθώντας να πείσει τους Γάλλους ότι το Παρίσι έχει βάρος στις ευρωπαϊκές υποθέσεις, μήπως και τσιμπήσει καμιά ψήφο στις προεδρικές εκλογές του 2017!
Τίποτα δεν δείχνει ότι θα τα καταφέρει. Αντιθέτως, όλα δείχνουν ότι ο Τσίπρας προσπαθεί μεν να συμμαχήσει με τους Γάλλους κάνοντας φυσικά μνημονιακές κωλοτούμπες, αλλά δυστυχώς γι' αυτό ποντάρει σε ένα πολιτικά «καμένο χαρτί», όπως είναι ο Φρανσουά Ολάντ.
*Δημοσιεύθηκε στο ΠΡΙΝ την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Ανίκανοι ηγέτες και άβουλοι πολίτες καταστρέφουν την Ελλάδα

25-10-2015

Ελλάδα, έτος 2015. Η χώρα διανύει την έκτη συνεχόμενη χρονιά στον ατέρμονο κύκλο των μνημονίων. Το τρίτο μνημόνιο έχει υπογραφεί και η πολιτική «ηγεσία» έχει αναλάβει το εκτελεστικό του μέρος. Κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το ότι πρόκειται για εκτέλεση της χώρας και του συνόλου σχεδόν των πολιτών.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Τερζής  

Σε μία πρωτοφανή ολομέτωπη επίθεση που διαλύει την οικονομία, την παιδεία, την υγεία, την ίδια την κοινωνία, καθημερινά προστίθενται νέα «χαρακτηριστικά». Η αποδιοργάνωση της χώρας γίνεται πλέον συντεταγμένα, με νόμους της Βουλής των αβούλων, που υπογράφουν οτιδήποτε, με αντάλλαγμα την «έδρα» (σημ. η έδρα δεν αφορά απαραίτητα την καρέκλα) που κατέκτησαν εξαπατώντας (για μία ακόμη φορά) τους πανικόβλητους Έλληνες ψηφοφόρους…

Μέσα στην γενική κατάπτωση, με «πολιτικούς ηγέτες» που λειτουργούν ως μαριονέτες και εξυπηρετητές ξένων συμφερόντων, η Ελλάδα κατακρημνίζεται και οδεύει με μαθηματική ακρίβεια σε μία πρωτοφανή ολική καταστροφή. Χωρίς, επιπλέον, θαρραλέους ακαδημαϊκούς, χωρίς γενναίες προσωπικότητες της τέχνης και των γραμμάτων, με υποταγμένη ακόμη και την ηγεσία της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ελλάδας, ο λαός ανυπεράσπιστος πλέον, γίνεται δέκτης μίας συνεχόμενης ψυχολογικής και οικονομικής επίθεσης και υπό το καθεστώς ενός σοκ που έντεχνα διατηρείται από «ειδικούς», γίνεται θύτης αλλά και θύμα της απόλυτης καλοσχεδιασμένης καταστροφής.

Έκτος μνημονιακός χρόνος και στην Ελλάδα κυκλοφορεί ένα πλήθος πρακτόρων ξένων μυστικών υπηρεσιών και τεράστια διεθνή και εγχώρια συμφέροντα αποφασίζουν και διατάσσουν τον διαμελισμό και τον διαμοιρασμό του πλούτου της χώρας.
Όμως, δυστυχώς, μέσα σε όλα όσα συμβαίνουν, κάποιοι, ελέω κυρίως της ηγεσίας της Εκκλησίας της Ελλάδας, αποφάσισαν να αποδομήσουν και τα δημογραφικά χαρακτηριστικά της χώρας, εισάγοντας τεράστιους αριθμούς «λαθρομεταναστών – προσφύγων» που ως κοινό τους χαρακτηριστικό έχουν το… Ισλάμ.
Κανείς «κυβερνητικός αρμόδιος» δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για το «τι μέλλει γενέσθαι» με έναν πολύ σημαντικό αριθμό ισλαμιστών (φανατικών και μη) που θα μετατραπούν σε μονίμους κατοίκους της χώρας.
Κανείς δεν ενδιαφέρεται για τους κινδύνους που εισάγονται (ελέω της παγκοσμιοποίησης και του ανθρωπισμού των επαγγελματιών του είδους, βλ. ΜΚΟ) και που απειλούν τόσο τους πολίτες όσο και τα γενικότερα ειδικά χαρακτηριστικά της Ελλάδας.

Η απόφαση, φαίνεται, πως έχει ληφθεί. Είτε η Ελλάδα θα δεχθεί (επίσημα ή ανεπίσημα, δεν ενδιαφέρει εκείνους που αποφασίζουν) εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστές είτε θα εξαναγκαστεί να μετατραπεί σε ανοιχτή φυλακή και σε χώρο πειραματισμού της νέας τάξης πραγμάτων που επιθυμεί την δημιουργία μίας παγκόσμιας σύγχρονης Βαβέλ, δηλαδή την πολτοποίηση – εξαφάνιση των ειδικών – εθνικών χαρακτηριστικών και επί της ουσίας την κατάπτωση της (με βάση κοινά εθνικά χαρακτηριστικά) συγκέντρωσης πληθυσμιακών ομάδων με σκοπό την ουσιαστική αντίδραση – αντίσταση στους σχεδιασμούς των σκοτεινών – κλειστών γραφείων όπου «συναγελάζονται» εκείνοι που αποφασίζουν για τις τύχες χωρών και λαών.

Άραγε, πόσο «ελληνικό» μπορεί να χαρακτηρισθεί το «έθιμο» αυτομαστίγωσης των σιιτών, το οποίο διεξάγεται δημοσίως σε δρόμους του Πειραιά τα τελευταία (κυρίως) μνημονιακά χρόνια;
Γιατί, άραγε, δεν αποφασίζεται – επιβάλλεται η εκτέλεση του εθίμου σε κάποιον κλειστό χώρο, αλλά επιτρέπεται να γίνεται δημοσίως, δημιουργώντας ένα πλήθος φοβικών (και όχι μόνο) συνδρόμων, σε όποιους γίνονται άμεσα ή έμμεσα μάρτυρες του… «εθίμου» αυτού;
Ποιοι και γιατί θέλουν ή επιτρέπουν αυτή την έμμεση άσκηση ψυχολογικής πίεσης και τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών;
Ποιο ακριβώς είναι το «μήνυμα» του εθίμου, προς τους «άπιστους»;
Τελικά, αν αυτοί οι άνθρωποι έχουν "χάσει" την πατρίδα τους και προσπαθούν να δημιουργήσουν μία νέα πατρίδα διατηρώντας τα ήθη, τα έθιμα και τα ειδικά χαρακτηριστικά του τόπου γέννησής τους, δεν πρέπει να αναρωτηθούμε τι κάνουμε εμείς γι αυτό;
Είμαστε, άραγε,  διατεθειμένοι να χάσουμε τη δική μας πατρίδα;
Είμαστε διατεθειμένοι να γίνουμε άβουλοι θύτες και θύματα της απραξίας μας και της μη αντίδρασής μας προς τους "άρχοντες" της χώρας;

Δυστυχώς, τα ανωτέρω ερωτήματα (και πολλά περισσότερα) θα μείνουν αναπάντητα, ελέω ανύπαρκτης πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, αλλά και εξαιτίας της υποτονικής λειτουργίας των θεσμών (π.χ. Δικαιοσύνη). Είναι πασιφανές πως είναι παντελώς αδιάφοροι (επιεικής χαρακτηρισμός) όλοι εκείνοι που είναι θεσμικά υπεύθυνοι για την προστασία της χώρας και των πολιτών. Δυστυχώς, βαδίζουμε στην άκρη του Καιάδα ευελπιστώντας πως κάτι θα συμβεί και τελικά θα σωθούμε από την ολική καταστροφή. 
Δυστυχώς, δεν έχουμε επαρκώς κατανοήσει πως εκείνοι που μας επιβάλουν την καταστροφή, προφασιζόμενοι το Δίκαιο, αδιαφορούν για το Δίκαιο, όταν αυτό είναι ενάντιο στα συμφέροντά τους. Κρατώντας ως υποσημείωση ότι το «Δίκαιο» δημιουργείται από εκείνους που τελικά το επιβάλουν και ενίοτε δεν διστάζουν να το καταπατούν, ίσως θα πρέπει τελικά να κατανοήσουμε πως η αναμονή της δικαίωσής μας δεν σχετίζεται με το «Δίκαιο» που «χτίζεται» με υποδείξεις συμφερόντων, αλλά με δημιουργία και ανάδειξη προσωπικοτήτων που δεν θα διστάσουν να συγκρουστούν με μία διεθνή συμμορία και με τις εν Ελλάδι μαριονέτες που υπογράφουν και εκτελούν συμβόλαιο καταστροφής εις βάρος της χώρας και υπέρ της «έδρας» τους…

Τελικά, η ευθύνη ολικής επαναφοράς της χώρας, είναι των πολιτών. Είναι δική μας η χώρα. Η "διαχειριστές" τυγχάνουν της πλήρους απαξίωσης και -διόλου απίθανο- στο μέλλον να τύχουν και ειδικής μεταχείρισης από την Δικαιοσύνη. Κι αυτό, γιατί όσα πράττουν χαρακτηρίζονται ως "εσχάτη προδοσία"...

Πηγή "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"

Ο στόχος του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. δεν είναι άλλος απο την καθυποταγή της Ελλάδας

Πρός: κυβέρνηση – αντιπολίτευση, πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Ελληνικόν λαό

greek_flag_heri
Είναι πλέον έκδηλη η παγίδευση της κυβέρνησης και οι αυτοσχεδιασμοί της σε μιά πορεία άνευ στρατηγικού στόχου παρά μόνον στα πλαίσια της οικονομικής στρατηγικής και των επιταγών των Βρυξελλών.
Ο στόχος του σκληρού πυρήνα της Ε.Ε. δεν είναι άλλος απο την καθυποταγή της Ελλάδας ώς βασικό πιόνι στην προσπάθεια ειδικά της Γερμανίας στην κρίσιμη αυτή στιγμή στην οποία επαναχαράσσεται ο νέος πολυπολικός χάρτης στην γεωπολιτική και γεωστρατηγική σκακιέρα.
Δυστυχώς μετά απο ολόκληρες δεκαετίες υποτελούς διακυβέρνησης απο όλο το ιδεολογικοπολιτικό δυναμικό της χώρας οδηγηθήκαμε στην άβυσσο ή μάλλον ο λαός οδηγήθηκε σε αυτήν.
Αυτοί οι οποίοι κυβέρνησαν, ζώντες και τεθνεώντες, δεν είχαν το προαπαιτούμενο ανάστημα, ηθικό και πατριωτικό να οδηγήσουν την χώρα παρά μόνο να την συνοδεύσουν στην γραμμή την οποία προσδιόριζαν οι μόνιμοι «φίλοι» και «παραδοσιακοί» εταίροι μας εδώ και δεκάδες χρόνια.
Αυτές τις κρίσιμες στιγμές η χώρα δεν κυβερνάται και δυστυχώς οδεύει σε σκοτεινή ατραπό. Το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης καταδεικνύει το άτοπον φαινόμενο να ευρίσκεται στην εξουσία ένας ανόριμος κυβερνητικός σχηματισμός, όπως αποκάλυψε η Βρετανική εφημερίδα Guardian με τίτλο : “οι 3 μέρες που διέσωσαν το ευρώ” (θυσιάσατε τον Ελληνικό λαό για να σώσετε το ευρώ) και να «ελέγχεται» απο μία ανύπαρκτη και με δεδομένη παράλληλη πορεία αντιπολίτευση.
Υπάρχει αντικειμενική δυσαρμονία μεταξύ της λαϊκής βούλησης και του πολιτικού δυναμικού γεγονός το οποίο αποτελεί βραδυφλεγή πορεία ολομέτωπης σύγκρουσης με ανεξέλεγκτες διαστάσεις.
Η μόνη επιλογή της κυβέρνησης είναι η άμεση παραίτησή της, γεγονός το οποίον απορρέει απο την δυσαρμονία μεταξύ λαού και του συνολικού πολιτικού φάσματος.
Το σύνολο των μνημονιακών κομμάτων δεν αντιπροσωπεύει περισσότερο από το 31% του λαού. Αυτό καταδεικνύει σε συσχετισμό με το 62% του δημοψηφίσματος ότι ουσιαστικά η πλειοψηφία του λαού δεν επιθυμεί ούτε μνημόνια ούτε άλλη λιτότητα, παρά μόνον δημοκρατία, ισοπολιτεία κοινωνική ευαισθησία και ενός νέου μοντέλου δημοκρατικής διακυβέρνησης με την άμεση συμμετοχή μας.
Αργά ή γρήγορα (προσωπικά πιστεύουμε σύντομα) οδηγούμεθα σε κοινωνική έκρηξη με ανεξέλεγκτες συνέπειες. Ο λαός δεν αντέχει πλέον την λιτότητα, την φτώχεια, την ανασφάλεια. Η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού λαού δεν αναγνωρίζει ούτε την παρούσα αλλά ούτε τις προηγούμενες κυβερνήσεις καθώς και τα υπάρχοντα κόμματα τα οποία είναι πολύ ισχνά, με ξεπερασμένες ιδεολογικές αγκυλώσεις για να αντιμετωπίσουν την παρούσα οδυνηρή κατάσταση.
Δεν σάς αναγνωρίζουμε ώς νόμιμη κυβέρνηση, δεν υπακούουμε σε κανέναν νόμο ή αρχή, σε κανένα άρθρο του Συντάγματος παρά μόνον στο άρθρο 120 και στον υπέρτατον νόμο, το δίκαιο του λαού.
Αρνούμαστε να σκύψουμε και δηλώνουμε γενική ανυπακοή, καλώντας τους Ελληνες πολίτες να πράξουν μαζικά το ίδιο.
Δηλώνουμε και καλούμε τον Ελληνικό λαό σε γενική απείθεια απέναντι στο πραξικοπηματικό καθεστώς, έως της τελικής νίκης.
Αναλαμβάνουμε με πλήρη συνείδηση την ευθύνη (υποχρέωση) να καλέσουμε τον λαό σε γενική ανυπακοή και συσπείρωση, έως την τελική νίκη.
Κύριοι, η μόνη οφέλιμη υπηρεσία την οποία θα μπορούσατε να προσφέρετε στον λαό και την χώρα, είναι η άμεση παραίτησής σας.
Παραιτηθείτε άμεσα πριν σας «παραιτήσει» η έξ’ αντικειμένου επερχόμενη οργή του λαού.
Αρκετά παραπλανήσατε, τρομοκρατήσατε, περιπαίξατε, επωφεληθήκατε τον λαό και την χώρα.
Ουσιαστικά είσαστε όλοι σας συνυπεύθυνοι, έκπτωτοι και υπόλογοι.
Είσαστε πολιτικοί και οικονομικοί απατεώνες καθ’ έξιν και κατ’ επάγγελμα.
Είσαστε ανίκανοι, παράνομοι, επικίνδυνοι, απάτριδες και προπάντων υποτελείς και ιδιοτελείς δολοφόνοι.
Είσαστε τύραννοι και ταυτόχρονα εφιάλτες, στερούμενοι κάθε μορφής δημοκρατικής νομιμότητας.
Είσαστε πραξικοπηματίες.
Είσαστε επαχθείς και ταυτόχρονα απεχθείς, καθοδηγούμενοι και επιτηρούμενοι απο ξένα ανθελληνικά κέντρα και συμφέροντα.
Αποτελείτε τρομοκρατική οργάνωση η οποία έχει καταλύσει κάθε έννοια ηθικής και δικαίου.
Η εθνική μας ανεξαρτησία ευρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο με δική σας υπαιτιότητα και δολιότητα.
Το «ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ» αποτελεί το σύνθημά της μεγάλης αλλαγής και απαλλαγής, την οποία ποθεί και αναζητά η συντριπτική πλειοψηφία του δοκιμαζόμενου αλλά υπερήφανου Ελληνικού λαού.
Του λαού ο οποίος σύντομα θα ορκίσει με δυναμική παρέμβαση, την δική του κυβέρνηση η οποία ήδη είναι έτοιμη να αναλάβει την τύχη της χώρας, υπηρετώντας το συμφέρον της χώρας και την ριζοσπαστική αναδιοργάνωσή της, κατ’ εντολήν του λαού και υπέρ του λαού. Στόχος μας η Εθνοσυνέλευση.
Προειδοποιούμε τέλος την Ε.Ε., το ΔΝΤ, και τους συμμάχους μας ότι δεν αναγνωρίζουμε καμμιά συμφωνία, δέσμευση, μνημόνια, χρέος και τους καλούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους ώς ηθικοί συναυτουργοί της γενοκτονίας εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Αναζητήστε αυτούς οι οποίοι υπέγραψαν.
Εμείς, ο Ελληνικός λαός υπογράψαμε στις 5/7/2015, με ένα υπερήφανο ΟΧΙ.
Προειδοποιούμε και παράλληλα απλώνουμε χείρα αδελφοσύνης πρός τις Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας, τίς Κρατικές Αρχές Ασφαλείας, αιτούμενοι κατανόηση και άρνηση άσκησης οποιασδήποτε μορφής βίας έναντι του δοκιμαζόμενου λαού, από τους τυρράνους, τα πολιτικά ανδρείκελα.
Και εσείς ένστολοι, έχετε γονείς, αδέλφια, οικογένειες οι οποίες υποφέρουν, προερχόσαστε από τις μεσαίες και κατώτερες τάξεις της Ελληνικής κοινωνίας.
Ορκιστήκατε στην Ελληνική σημαία και όχι στην Γερμανική ή των «εταίρων» μας.
Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσον, όλοι μαζί αδελφωμένοι και αγκαλιασμένοι το αναφαίρετο δικαίωμά μας να αποφασίζουμε με δημοκρατικές διαδικασίες για το μέλλον των παιδιών μας και της χώρας.
Ελληνες πολίτες η αφύπνιση των συνειδήσεών μας, αποτελεί την αρχή της μεγάλης αλλαγής και της προάσπισης της υπερήφανης χώρας μας.
Ανδρείκελα είμαστε πολλοί, χιλιάδες, εκατομμύρια και με μια κοινή κραυγή θα σας παραμερίσουμε. ΤΕΛΟΣ ΠΙΑ.
Δύναμή μας, το δίκαιό μας.
Ενωμένοι θα ανοικοδομήσουμε την κοινή μας πατρίδα.
Ανεργοι, συνταξιούχοι, υπάλληλοι, εργάτες, μικροεπιχειρηματίες, αγρότες, αναξιοπαθούντες, ανασφάλιστοι, στρατωτικοί, άστεγοι, σας προσκαλούμε σε συσπείρωση και ενότητα για την δικαίωσή μας για την αποτίναξη των τυράννων μας.
Ελληνες αντισταθείτε, διώξτε τον φόβο απο την ψυχή σας, είμαστε ελεύθεροι!
Ενωση Πολιτών
Δύναμή μας η αγάπη του λαού.
ΠΗΓΗ http://hellasforce.com/

Οι κραυγές και οι απειλές σας δεν πρόκειται να μας φιμώσουν.

Τ ο Newsbomb.gr: ..

 Στάθηκε και θα στέκεται στο πλευρό των Ελλήνων πολιτών που δοκιμάζονται από τη μνημονιακή κυβερνητική πολιτική του μεταλλαγμένου νεοφιλελεύθερου

 ΣΥΡΙΖΑ! και των προσκυνημένων ΑΝΕΛ!  

Αλλά και της μνημονιακής αντιπολίτευσης ,

ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΠΟΤΑΜΙ- ΕΚ- που  όλοι μαζί αφού ψήφισαν και  με τα δύο χέρια και το 3ο μνημόνιο! Τώρα δεν ψηφίζουν τα προαπαιτούμενα! Λαϊκίζουν και στάζουν κροκοδείλια δάκρυα συμπαράστασης δήθεν στον Ελληνικό λαό! 

Τον λαό που τον έχουν κατά σιροί βιάσει! Όλα αυτά τα βασανισμένα  μαύρα χρόνια της μνημονιακής κατοχής!  

Εμείς οι χιλιάδες πολίτες που εμπιστευόμαστε  όλα αυτά τα χρόνια  το      Newsbomb.gr: θα εξακολουθούμε να παρακολουθούμε  μέσα από τις αναρτήσεις του, την αντικειμενική πατριωτική ειδησεογραφική ενημέρωση .

Όλοι εμείς οι εκατοντάδες χιλιάδες αναγνώστες του ,λέμε σήμερα στα μεταλλαγμένα τσιράκια των δανειστών και του 4ου ΡΑΪΧ!  Κάτω τα βρώμικα χέρια σας από όλα τα ελεύθερα ειδησεογραφικά διαδικτυακά μπλοκ! 

Κάτω τα χέρια σας από την ελεύθερη-ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη- πατριωτική ειδησεογραφία! 

Θανάσης Μ. Σιαβρακάς 

Newsbomb.gr: Οι κραυγές και οι απειλές σας δεν πρόκειται να μας φιμώσουν...
Για μια ακόμη φορά το Newsbomb.gr μπαίνει στο στόχαστρο της «εξουσίας» και γίνεται αποδέκτης απειλητικών μηνυμάτων, προκειμένου να πάψει να πράττει καθημερινά, αυτό που υποτίθεται πως είναι υποχρεωμένοι και εξουσιοδοτημένοι από τον ελληνικό λαό, να πράττουν, εκείνοι που διαχρονικά επιχειρούν να επιβάλλουν την «υποταγή» στα δικά τους συμφέροντα.
Γνωρίζουν καλά όλοι εκείνοι που τάσσονται διαχρονικά απέναντι στο Newsbomb.gr πως δεν είμαστε εμείς αυτοί που αλλάζουμε τις θέσεις μας και δυστυχώς για εκείνους, έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, προκειμένου να αποδεικνύουμε ανά πάσα στιγμή τα γραφόμενά μας.
newsbomb5
Γνωρίζουν ακόμα καλύτερα, πολλοί μάλιστα εξ αυτών και από πρώτο... χέρι, πως το Newsbomb.gr λειτουργεί με απολύτως αντικειμενικά κριτήρια ως προς την προάσπιση των συμφερόντων της πατρίδας μας.
Γνωρίζουν, επίσης, πως από την πρώτη ημέρα της λειτουργίας αυτού του διαδικτυακού Μέσου, ήταν ξεκάθαρες οι δεσμεύσεις μας απέναντι στον ελληνικό λαό.
«Δεν συμβιβαζόμαστε, δεν εκπροσωπούμε επιχειρηματικά συμφέροντα, δεν ξεπουλάμε την Ελλάδα, αγωνιζόμαστε ωστε ο λαός μας να έχει τη δική του φωνή αντίστασης, απέναντι σε ένα πολιτικό κατεστημένο που έχει μετατρέψει σε στάση ζωής την επιβολή του αργού θανάτου στους Έλληνες...».
Αυτή ήταν, αυτή είναι και αυτή θα παραμείνει για πάντα, η δική μας κόκκινη γραμμή, μια γραμμή που δεν πρόκειται ποτέ να τη μετατρέψουμε σε... κύκλο, για να τύχουμε της αποδοχής του ΓΑΠ, του Σαμαρά, του Βενιζέλου, του Αδωνι και εσχάτως του... Καμμένου.
Τιμή μας είναι να μας κατηγορούν οι πολιτικοί του... χθες, για την πιστή τήρηση των αξιών που μας χαρακτήριζαν και θα μας χαρακτηρίζουν για πάντα.
Τιμή μας είναι να «φωνάζει» από το βήμα της Βουλής ο κ. Πάνος Καμμένος και να αντιπαραθέτει τα δημοσιευματά μας, υπέρ των θέσεων που εξέφραζε προεκλογικά και κατά εκείνων που εκφράζει και εφαρμόζει μετακλογικά.
Αν θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός είναι ηλίθιος και δεν έχει καταλάβει ποιος είναι αυτός που άλλαξε θέσεις, τον διαβεβαιώνουμε ρητά πως κάνει λάθος.
Γνωρίζει, άλλωστε, πως κάνει λάθος. Οπως γνωρίζει και πολλά άλλα πράγματα που δεν είναι της παρούσης, διότι το Newsbomb.gr ουδέποτε έχει παρακαλέσει κανέναν πολιτικό σε αυτή τη χώρα και καλούμε σήμερα κιόλας, όποιον έχει το παραμικρό στοιχείο που να αποδεικνύει το αντίθετο, να το προσκομίσει στην ελληνική δικαιοσύνη.
Τι περίμενε, αλήθεια, από το Newsbomb.gr ο κ. Πάνος Καμμένος; Τι ζητούσε και τι εξακολουθεί να ζητά;
Να κλείσουμε τα μάτια στις δικές του κωλοτούμπες και εκείνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ;
Ας ξεκινήσουμε από τα Εθνικά...
- Να επιτρέψουμε στους Τούρκους κ. Καμμένε να πραγματοποιούν κοινές περιπολίες με τον ελληνικό στόλο στο Αιγαίο, έτσι όπως σας διατάζει η κ. Μέρκελ.
- Να αφήνουμε τους Γκρίζους Λύκους και το τουρκικό προξενείο στη Θράκη να αλωνίζουν και να μοιράζουν επιδόματα πιστής τήρησης της τουρκικής προπαγάνδας, μέχρι να εξαφανιστεί και ο τελευταίος Έλληνας από την πιο ευαίσθητη περιοχή της πατρίδας μας;
- Να αποδεχτούμε τους αλυτρωτικούς ισχυρισμούς και την προπαγάνδα των Σκοπιανών και να ξεχάσουμε τη Μακεδονία μας;
- Να ανεχτούμε, όσα εσείς ανέχεστε στο θέμα του Κυπριακού;
- Να κλείσουμε τα μάτια στην αλλοίωση των πληθυσμών στα ακριτικά νησιά μας και σύντομα και στις μεγάλες πόλεις αυτής της χώρας, λόγω της ανυπαρξίας ενός εθνικού σχεδίου για την αντιμετώπιση του προσφυγικού;
Πάμε και σε ορισμένα μόνο από τα εσωτερικά μας ζητήματα...
Τι ακριβώς είναι αυτό που σας ενόχλησε κύριε Καμμένε;
Εσείς δεν λέγατε «κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη»; Με αυτό το «σλόγκαν» δεν υφαρπάξατε τη ψήφο των Ελλήνων;
Το Newsbomb.gr από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του έχει ξεκαθαρίσει και μάλιστα με ανυπολόγιστο κόστος σε εμπορικό επίπεδο (σ.σ. για να τα λέμε όλα κ. Καμμένε και όχι μόνο αυτά που μας συμφέρουν) πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ να καταλήξουν τα σπίτια των Ελλήνων στα χέρια των τραπεζιτών και των ληστρικών funds.
Εσείς δεν λέγατε, προεκλογικά, σε μια από τις δεκάδες συνεντεύξεις σας, ακόμα και στο Newsbomb.gr (σ.σ. θυμάστε ε; «Πάρτε κάμερα, σας περιμένω στο σπίτι μου τώρα...») ότι απαιτείται βίαιη μεγάλη πτώση της φορολογίας, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί με τις άλλες γειτονικές χώρες;
Εσείς δεν λέγατε ότι πρέπει να πάρετε μέτρα για να παγώσουν, να διαγραφούν και να σβήσουν οι οφειλές των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διότι διαφορετικά δεν πρόκειται να μειωθεί η ανεργία;
Εσείς δεν είχατε προαναγγείλει την ανάληψη πρωτοβουλίας για επαφές με τους αρχηγούς των κομμάτων για να συζητήσετε τον ΕΝΦΙΑ; Εσείς δεν ήσασταν αυτός που λέγατε πως δεν πληρώνετε τον ΕΝΦΙΑ, καλώντας και τους πολίτες να πράξουν το ίδιο;
Εσείς δεν απειλούσατε με αποχώρηση από την κυβέρνηση για τον ΦΠΑ στα νησιά;
Μήπως είναι, τελικά, το Newsbomb.gr αυτό που έταζε όλα τα παραπάνω και δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες άλλες προεκλογικές και μετεκλογικές «ασυναρτησίες», όπως απέδειξε η σκληρή για το λαό και εσάς πραγματικότητα, κύριε Καμμένε;
Εσείς δεν φωνάζατε για το δημόσιο σύστημα υγείας, το οποίο είχε διαλύσει -σύμφωνα με δικά σας λεγόμενα- η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ; Εσείς δεν μιλήσατε δημόσια για το ελληνικό φάρμακο, την ελληνική φαρμακοβιομηχανία και τους χιλιάδες εργαζόμενους σε αυτή, μιλώντας μέχρι και πριν από λίγο καιρό για την απόλυτη αναγκαιότητα στήριξης ενός κλάδου που μπορεί να προσφέρει στη χώρα και το λαό της πολλά;
Εσείς δεν είστε εκείνος που θα τους τσακίζατε στη νομιμότητα; Τους φοροφυγάδες, τους καναλάρχες, τους επιχειρηματίες της Λίστας Λαγκάρντ;
Για να τελειώνουμε κύριε Καμμένε και κύριοι της κυβέρνησης, της αντιπολίτευσης και όποιοι -τελικά- είστε εσείς που πιστεύετε πως μπορείτε να κάνετε κατάχρηση των εξουσιών που σας έχει προσφέρει ο ελληνικός λαός.
Το Newsbomb.gr δεν πρόκειται, επίσης, ποτέ να ταυτιστεί με κανένα επιχειρηματικό συμφέρον και αυτό είναι κάτι που αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί να ενοχλεί τον δικό σας τρόπο σκέψης και το σύστημα της διαπλοκής με το οποίο έχουν συνηθίσει να συνδιαλέγονται, παραδοσιακά, οι κυβερνήσεις αυτού του τόπου.
Καθαρός ουρανός, άσφαιρα... πυρά δεν φοβάται, κύριε Καμμένε και κύριοι της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.
Τις δικές μας κόκκινες γραμμές δεν πρόκειται να τις ξεπουλήσουμε ποτέ.
Ο ελληνικός λαός και βλέπει και ακούει και ξέρει να... διαβάζει, όσο και αν οι μνημονιακές κυβερνήσεις κάνετε τα πάντα για να διαλύσετε και τη δημόσια Παιδεία.
Οι πολίτες που κάθε μήνα μας χαρίζουν εδώ και χρόνια την πρωτιά στις επίσημες μετρήσεις της ΕΝΕΔ, κάτι παραπάνω γνωρίζουν από εσάς.
Γνωρίζουν πως στην Ελλάδα των μνημονίων, στη χώρα που έχετε ξεπουλήσει τα πάντα και συνεχίζετε να πουλάτε ακόμα και την ψυχή σας στο διάβολο, για να παραμείνετε υποταγμένοι στη Μέρκελ και... σκυφτοί στο κουρτέτο, για να ζήσετε κι εσείς το όνειρο της υπουργικής καρέκλας, υπάρχουν ακόμα πατριώτες, υπάρχουν ακόμη Έλληνες που θα λένε ΟΧΙ...
ΟΧΙ στο ξεπούλημα της πατρίδας
ΟΧΙ στα ξένα συμφέροντα...
ΟΧΙ στους ψεύτες πολιτικούς...
ΟΧΙ στα μνημόνια...
ΟΧΙ στη διάλυση της δημόσιας υγείας και παιδείας...
ΟΧΙ στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και ανεξαρτησίας...
ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ...
Εκατομμύρια ΟΧΙ, κύριε Καμμένε, όσα και οι Έλληνες πως εξαθλιώσατε και προδώσατε και εσείς με τα δικά σας μετεκλογικά «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ»...
Οι καιροί αλλάζουν, εσείς αλλάξατε...
Το Newsbomb.gr, όμως, δεν θα αλλάξει ΠΟΤΕ...
Μαζί με τον ελληνικό λαό, χέρι - χέρι με τα εκατομμύρια μοναδικών επισκεπτών μας, θα δίνουμε καθημερινά τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο.
Και θα το εξασφαλίσουμε, να είστε σίγουροι...
Η πατρίδα μας θα απελευθερωθεί...


Read more: http://www.newsbomb.gr/prionokordela/opinions/story/636757/newsbomb-gr-oi-krayges-kai-oi-apeiles-sas-den-prokeitai-na-mas-fimosoyn#ixzz3pbT90cGQ