Επικήδειος

Ελλάδα θέλουν να κάνουν όλη την Ευρώπη. Βλέπεις το πείραμα, μέχρι τώρα, είναι πετυχημένο.

Μας έχουν ρίξει στα σκουπίδια να παλεύουμε με τις γάτες στο ποιος θα προλάβει τα αποφάγια και η μόνη αντίδραση μας ήταν κάτι μούντζες. Που και αυτές σταμάτησαν για να πάμε στις καλοκαιρινές μας διακοπές.

Και από κεκτημένη ταχύτητα παραμένουμε στο καλοκαιρινό κλίμα. Και ας παγώνουμε λόγω έλλειψης χρημάτων για να αγοράσουμε πετρέλαιο.

Και τι έγινε που κάποια παιδιά λιποθυμούν από την πείνα… δεν έχουμε όλοι φτάσει στο σημείο να μην έχουμε ούτε ένα κομμάτι ψωμί. Οπότε καθόμαστε στον καναπέ.

Όταν το πιάτο μας θα είναι άδειο τότε το σώμα μας θα είναι αδύναμο για να αγωνιστεί. Αλλά τι πειράζει…
η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά.

Τώρα το ότι η Ελλάδα θα ανήκει στους Γερμανούς και οι Έλληνες είτε θα κοιτάζουν ανάποδα τα ραδίκια είτε θα δουλεύουν αλυσοδεμένοι κάτω από τις διαταγές των Μερκοζί είναι μια λεπτομέρεια ασήμαντη.

Το βασικό είναι ότι θα έχουμε Ευρώ. Ένα νόμισμα σταθερό. Που μας χώνει σταθερά στο βάθος της κολάσεως.

Μέσα στην αναμπουμπούλα κάποιοι επιχειρούν να ξεθάψουν και τον κουρασμένο. Είμαστε τόσο ηλίθιοι που δεν θα μου φανεί παράξενο αν τον καλέσουμε να μας σώσει.

Το θείο τον φέραμε από το Παρίσι, τον ανιψιό θα τον φέρουμε από την χασαποταβέρνα.

Ήθελαν, λέει, να τον δολοφονήσουν και υπό τις απειλές αναγκάστηκε να πάει σε εκλογές.

Ακόμα και αν ήθελε να κάνει κάτι ενάντια στα συμφέροντα των Αμερικάνων είχε τόσο αργούς ρυθμούς που θα χρειαζόταν καμιά δεκαριά χρόνια για να κάνει την πρώτη κίνηση. Οπότε, θα τον αφήνανε… γιατί πολύ απλά δεν θα υπήρχε ως πρωθυπουργός τότε…

Εκτός και αν τον κυνηγούσαν τίποτα νεφελίμ. Εκεί πάω πάσο.

Οι μόνοι πράκτορες που τον κυνηγούσαν ήταν αυτοί στο παιχνίδι κατασκοπίας που έπαιζε.

Και αν είναι αλήθεια όλο αυτό που μας πασάρουν, αν ήταν άξιος και ηγέτης τότε θα έβγαινε και θα έλεγε τι συνέβαινε. Εδώ έκρυβε την οικονομική κατάσταση, πηγαίναμε στον γκρεμό και αυτός θωράκιζε την οικονομία με αέρα κοπανιστό.

Οι εκλογές δεν θα γίνουν στις 19 Φεβρουαρίου. Και το λέω με σιγουριά. Αφού ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης επιμένει ότι θα γίνουν τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνουν. Όχι, πείτε μου εσείς, μια φορά που δεν έκανε κωλοτούμπα σε αυτά που έλεγε για να πειστώ ότι δεν θα κάνει και τώρα.

Απλά θα ξεφτιλιστεί για άλλη μια φορά επιμένοντας το 19 Φεβρουαρίου και στο τέλος θα δεχθεί αυτό που θα του πει ο Παπαδήμος, δηλαδή οι Μερκοζί.

Εκτός και αν εντωμεταξύ δεν υπάρχει είτε η Ευρώπη, είτε το Ευρώ εν Ελλάδι, είτε η Ελλάδα.
Οπότε έχουμε άλλα δεδομένα.

Είναι να τρελαίνεσαι σε τούτη τη χώρα. Πρώτος στο ΠΑΣΟΚ είναι ο Λοβέρδος και στη ΝΔ ο Αβραμόπουλος.

Ο Λοβέρδος είναι ο στυλοβάτης της καταστροφής της κοινωνίας. Διέλυσε τα εργασιακά, διέλυσε το ασφαλιστικό, διέλυσε την υγεία… ένας πραγματικός γκάγκστερ που δολοφονεί εν ψυχρώ ότι στήριγμα υπάρχει για τους πολίτες. Και όμως, τον θέλουν για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. Θέλω πίσω τα ψυχοφάρμακα μου…

Από την άλλη ο Αβραμόπουλος. Ο άνθρωπος που έχει καταγράψει δύο μεγάλες επιτυχίες. Τα κάγκελα στην Αθήνα και την αγορά του αιώνα σε εμβόλια. Ένα δημιούργημα των ΜΜΕ με το χαμόγελο του Παπαντωνίου.

Έρχεται και η τρόικα ξανά. Δεν με νοιάζει. Πλέον δεν έχω ούτε ένα ευρώ για να μου πάρουν.

Τώρα πια συνηθίσαμε. Θα μας πάρουν και άλλα μέτρα και θα πατάξουν την φοροδιαφυγή. Εντάξει, λέμε και καμιά σαμαριά (εκ του Σαμαρά) για να περνάει η ώρα.

Εξάλλου είμαστε στο τέλος του 2011. Άρα από τον επόμενο μήνα θα έχουμε ανάπτυξη. Τι; Άλλαξε το χρονοδιάγραμμα; Η ανάπτυξη θα έρθει το 2015;

Ναι. Ακριβώς. Θα είναι η χρονιά που θα ερχόταν η ανάπτυξη. Αλλά επίσης θα είναι η χρονιά που θα πρέπει να συντονιστούμε με την ύφεση της Ευρωζώνης. Οπότε βάλει καμιά δεκαριά χρόνια ακόμα.

Πιο πιθανό είναι να δούμε τους Νεφελίμ παρά την ανάπτυξη με τις πολιτικές των υπαλλήλων των τραπεζών.

Χρεοκόπησαν την Ελλάδα για να σώσουν τις χρεοκοπημένες τράπεζες τους και οι χρεοκοπημένες τράπεζες τους θα χρεοκοπήσουν ολόκληρη την Ευρώπη.

Μόνο η Αγία Τράπεζα έχει ελπίδες να γλυτώσει. Την προσέχει ο Εφραίμ.

Κατά διόλου πάει και η Πορτογαλία. Ακούει όμως καλά λόγια. Παρηγοριά στον άρρωστο μέχρι να βγει η ψυχή του. Και για να καταλάβετε σε ποια κατάσταση βρισκόμαστε ακόμα και η Μέρκελ μιλάει με καλά λόγια για τους Έλληνες.

Είναι σαν τους επικήδειους. Καλός άνθρωπος ο μακαρίτης.

Η τροΐκανή υποψήφια αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Plus+ Διαμαντοπούλου και πάλι έκθετη...

Μετά τις κουρτίνες των 200.000 ευρώ και τις άδειες σχολικές τσάντες από βιβλία...

«Κάποιοι», τονίζει το υπουργείο, «επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές».

Αυτή ήταν η επίσημη απάντηση του Υπουργείου Παιδείας για το πρώτο περιστατικό υποσιτισμένου μαθητή που λιποθύμισε...

Σύμφωνα με το Βήμα της Κυριακής σήμερα, το ίδιο Υπουργείο επεξεργάζεται σχέδιο τις επόμενες μέρες για τη διανομή κουπονιών της τάξεως των 2-3 ευρώ για να μπορούν να τρώνε (ένα σάντουιτς και...
ένα χυμό λόγου χάρη) οι μαθητές, που προέρχονται κυρίως από κατώτερα οικονομικά στρώματα...

Απλά για να μη νομίζει η κυρία Διαμαντοπούλου ότι ξεχνάμε...Η οικονομική πραγματικότητα, που οι ίδιοι δημιούργησαν, τους "ξεβρακώνει" -δυστυχώς- με το χειρότερο τρόπο...Και λέμε δυστυχώς γιατί εκτίθενται από την αλήθεια της εξαθλίωσης που βιώνουμε...

Από pikri-sokolata μοντάζ Γρέκι

ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


Στο Ισραήλ μεταβαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την Δευτέρα, ύστερα από πρόσκλησητου πρωθυπουργού του Ισραήλ Μπέντζαμιν Νετενιάχου.

Επισημαίνεται ότι η επίσκεψη διεξάγεται σε επίπεδο αρχηγού κράτους και όχι πολιτικού αρχηγού, αφού ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του Ισραήλ, τον Πρωθυπουργό, τον Πρόεδρο της Κνεσέτ (Βουλή), αρχηγούς κομμάτων, τον υπουργό Εξωτερικών, τον υπουργό του σημαντικού υπουργείου κρατικού σχεδιασμού κ.α

Η επίσκεψη Σαμαρά προσλαμβάνει ιδιαίτερη σημασία στην συγκεκριμένη συγκυρία καθώς σηματοδοτεί μια προσέγγιση ανωτάτου επιπέδου με μια χώρα που πρωταγωνιστεί στην χάραξη των νέων γεωστρατηγικών ισορροπιών στην περιοχή.

Όπως είναι άλλωστε γνωστό οι ελληνο-ισραηλινές συνομιλίες που διεξάγονται με αφορμή τις έρευνες για φυσικό αέριο αποσκοπούν στη μεταφορά αποθεμάτων του «Λεβιάθαν» στη Δυτική Ευρώπη μέσω Κύπρου και Ελλάδος, μέσω αγωγού στις δύο χώρες, ή άλλου τρόπου.

Στις συζητήσεις αυτές θεωρείται βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα τεθεί και το θέμα της ενδεχόμενης συνεργασίας των δυο χωρών στην έρευνα των ελληνικών αποθεμάτων.

Άλλα θέματα εκτός της Ενέργειας που θα επικρατήσουν στις συνομιλίες που θα έχει ο κ. Σαμαράς στο Ισραήλ είναι η συνεργασία των δύο χωρών στον Τουρισμό, την Αμυνα και τις επενδύσεις. Είναι γνωστό ότι το παγκόσμιο εβραϊκό λόμπυ πρωταγωνιστεί στις διεθνείς αγορές και μπορεί να επηρεάσει την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.

Θα συζητηθεί επίσης η προώθηση της συνεργασίας των Ελλήνων και των Εβραίων της διασποράς. Είναι γνωστό ότι υπάρχουν σκέψεις για τη διοργάνωση στην Ελλάδα το 2012 μεγάλου διεθνούς συνεδρίου, στο οποίο θα συμμετέχουν εκπρόσωποι της διασποράς και των δύο πλευρών.
http://admin.parapolitika.gr


ΜΠΡΑΒΟ "ΠΑΤΡΙΩΤΗ" ΣΑΜΑΡΑ!

Βρίσκεσαι σε...καλό δρόμο, αφού πας να προσκυνήσεις τα αφεντικά σου!

Και μόνο το γεγονός ότι σε κάλεσαν εκείνοι, δείχνει πως υπολογίζουν πολύ στη...συνεργασία σας, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ γίνεις πρωθυπουργός!

Φυσικά, τα κομματόσκυλα της Νδ μας λένε πως πάει "για να συζητήσει για την ΑΟΖ και τα πετρέλαια": Η αλήθεια όμως, είναι πως επισκέπτεται τους Ιουδαίους ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ!

Αυτην έχουν βάλει στο μάτι οι προαιώνιοι εχθροί του Ελληνισμού κι ο Σαμαράς ξέρει καλά πως πρέπει να τη δώσει ως "αντάλλαγμα" για να πάρει την εξουσία!

Και δεν φτάνει αυτό, αλλά ενδιαφέρεται, λέει, να διοργανώσει ελληνοεβραικό...συνέδριο για τη "διασπορά"!!!

Πόσο περισσότερο θα προσκυνήσεις τους Σιωνιστές, Αντώνη;

Όλα για την (παλιο) καρέκλα;

ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;

Άντε, περιμένουμε να σε δούμε κι εσένα να φοράς το εβραικό κιπά (σκουφάκι), όπως έκαναν ο Τζέφρυ κι ο Παπούλιας!

Οι Γερμανοί τα πήραν όλα ... Τού 

Γιώργου Δελαστίκ




Καμία έκπληξη δεν έκρυβε η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Από τη στιγμή που ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί είχε ήδη υποκύψει στις απαιτήσεις και στους όρους της Γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ για ένα ευρώ με δημοσιονομικό πλαίσιο αέναης λιτότητας, τα πάντα είχαν κριθεί εκ των προτέρων. Ποιος θα τολμούσε να φέρει αντιρρήσεις στη γραμμή του Βερολίνου, ο εγκάθετος πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Μόντι ή ο πρωθυπουργός της... Εσθονίας; Προφανώς, κανένας. Οπερ και εγένετο. Ο μόνος που ήταν σε θέση να πει «Οχι» στη Μέρκελ ήταν ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και φυσικά το έκανε. Είναι τραγικά αποκαλυπτικό, όμως, ότι ενώ στην ουσία ελάχιστοι από τους 26 ηγέτες συμφωνούσαν με τη Γερμανίδα καγκελάριο, κανένας, απολύτως κανένας δεν τόλμησε να συμπαραταχθεί μέχρι τέλους με το Λονδίνο!
Ούτε η Ευρωδεξιά, οι ηγέτες της οποίας πραγματοποίησαν την καθιερωμένη προ Συνόδων Κορυφής της ΕΕ δική τους σύνοδο κορυφής, αυτήν τη φορά στη Μασσαλία, δεν υιοθέτησαν το σχέδιο της Μέρκελ για το ευρώ, το οποίο είχε επιβάλει στον Σαρκοζί. Στη διακήρυξή τους δεν υπάρχει καμία αναφορά, ούτε καν υπαινιγμός στις θέσεις των «Μερκοζί».
Η Μέρκελ απέρριψε τις προτάσεις που είχαν ετοιμάσει οι ομοϊδεάτες της δεξιοί κορυφαίοι αξιωματούχοι της ΕΕ, ο Βέλγος πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, Χέρμαν βαν Ρομπάι, και ο Πορτογάλος πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Σάρωσε σαν οδοστρωτήρας τους πάντες στο πέρασμά της, προκειμένου να επιβάλει τις γερμανικές θέσεις. Η αντίσταση της Βρετανίας δεν έσωσε τίποτα περισσότερο από τα προσχήματα, αφού ναι μεν κατέστησε αδύνατη την κατάρτιση μιας νέας συνθήκης της ΕΕ των «27», αλλά αυτή θα υποκατασταθεί από μια διακυβερνητική συνθήκη των «17» της Ευρωζώνης, ανοιχτή σε όλα τα κράτη της ΕΕ.
Ευρωπαϊκό πραξικόπημα είναι ουσιαστικά αυτό που προωθεί η Μέρκελ και στο οποίο συμφώνησαν ήδη όλοι οι υπόλοιποι ηγέτες της ΕΕ πλην του Κάμερον. Η εκχώρηση του ελέγχου του προϋπολογισμού μιας χώρας σε ξένες δυνάμεις, ο καθορισμός δηλαδή της οικονομικής της πολιτικής από ξένους είναι η κορυφαία πράξη απεμπόλησης εθνικής κυριαρχίας. Το λιγότερο που απαιτείται για να νομιμοποιηθεί αυτό θα ήταν μια θεμελιώδης συνθήκη της ΕΕ και φυσικά σε καμία περίπτωση κάποιες διακρατικές συμφωνίες σαν αυτές που ετοιμάζουν.
Αφιλόξενη για τη δημοκρατία θα είναι, όπως φαίνεται, η «γερμανική ΕΕ» του Τέταρτου Ράιχ που οικοδομεί η Μέρκελ. Είναι εμφανέστατο ότι με ταχύτατους ρυθμούς αποδομούνται και εγκαταλείπονται όλες εκείνες οι χρονοβόρες «κοινοτικές» διαδικασίες συναπόφασης και διαμόρφωσης συναινετικών απόψεων, πάνω στις οποίες οικοδομήθηκαν επί σχεδόν εξήντα χρόνια η ΕΟΚ και η ΕΕ, έστω και τυπικά. Τώρα η γερμανική κυβέρνηση αποφασίζει, ανακοινώνει τις αποφάσεις της στη γαλλική κυβέρνηση, που πειθαναγκάζεται να συμφωνήσει, και στη συνέχεια λαμβάνει χώρα μια Σύνοδος Κορυφής των ηγετών της ΕΕ, η οποία και επικυρώνει τυπικά ως ευρωπαϊκή τη γερμανική θέση.
Η ρήξη ΕΕ - Βρετανίας δεν είναι τόσο ασήμαντη υπόθεση όσο φαντάζει εξαιτίας της απομόνωσης του Λονδίνου. Πίσω από την Αγγλία βρίσκεται η Αμερική, η οποία θα ηγηθεί του οικονομικού πολέμου κατά της Γερμανίας και των Ευρωπαίων υποτελών της. Η υπονόμευση του ευρώ αποκτά πλέον ζωτική σημασία για την Ουάσιγκτον, καθώς έχει ήδη διαπιστώσει ότι το κοινό νόμισμα αύξησε κατακόρυφα και εδραίωσε την απόλυτη γερμανική επικυριαρχία στην ευρωπαϊκή ήπειρο.
Υποσκάπτει την ηγεμονία του Βερολίνου στην ΕΕ αφενός η σφοδρή αντίθεση των λαών της Ευρώπης που υποφέρουν από τη λιτότητα και αφετέρου η καταπιεσμένη διαφωνία των πολιτικών ηγετών σχεδόν όλων των χωρών-μελών, συμπεριλαμβανομένων και των δεξιών, στα γερμανικά σχέδια. Η κατάσταση αυτή δημιουργεί δυνατότητες προσεταιρισμού Ευρωπαίων συμμάχων για τις ΗΠΑ και τη Βρετανία.
Κύριο στόχο τη Γαλλία θα βάλει η αμερικανική πολιτική - πώς να την αποσπάσει δηλαδή από τη συμμαχία υποταγής της στη Γερμανία. Καθόλου εύκολο δεν είναι αυτό, αλλά αν το πετύχουν οι ΗΠΑ, τότε η κατάρρευση της «γερμανικής ΕΕ» θα είναι σχεδόν άμεση και σίγουρα ολοκληρωτική.