Α. Τσίπρας: «Καταλύεται η κοινοβουλευτική λειτουργία»


Πάνε με... 7 κάλπες (!) - Να προστατέψουν το πολιτικό αρχιρετάλη που ακούει στο όνομα Ε.Βενιζέλο! πρώην Τούρκογλου!!!

Σε πρόταση 3 ψηφοφοριών με 7 κάλπες (!) καταλήγει η συγκυβέρνηση ώστε να αποτρέψει παραπομπή του Ευ. Βενιζέλου σε προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ. Η πρόταση θα τεθεί προς έγκριση στην ολομέλεια της Βουλής την Πέμπτη το πρωί. Ο Αλ. Τσίπρας δήλωσε νωρίτερα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, πως «έχουμε μια διαδικασία η οποία θα άρει τη μυστικότητα της ψήφου.(...) Αυτοενοχοποιείται ο κ. Βενιζέλος ζητώντας από τον κ. Σαμαρά τέτοιου είδους προστασία. Ταυτόχρονα όμως γίνεται και όμηρος του κ. Σαμαρά».>>>

Oι εξελίξεις της Τετάρτης 16/1/2013:
Η εκδοχή που προκρίθηκε και θα τεθεί προς έγκριση στην Ολομέλεια της Βουλής με την έναρξη της συνεδρίασης στις 10.00  το πρωί της Πέμπτης, είναι να γίνουν διαδοχικές ψηφοφορίες: η πρώτη για την τρικομματική πρόταση με μια κάλπη για τον Γ. Παπακωνσταντίνου. Αφού γίνει η καταμέτρηση και η ανακοίνωση του αποτελέσματος, θα γίνει η δεύτερη ψηφοφορία επί της πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ, με δυο κάλπες, για τους  Παπακωνσταντίνου και  Βενιζέλο. Αφού ανακοινωθεί και εδώ το αποτέλεσμα θα γίνει η τρίτη ψηφοφορία με τέσσερις κάλπες, όσα και τα πρόσωπα που επιδιώκουν να παραπέμψουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με την στήριξη της «Χρυσής Αυγής». 

Αναμένεται βεβαίως η αποχώρηση των βουλευτών της συγκυβέρνησης μετά την πρώτη ψηφοφορία ώστε να αποφευχθούν τυχόν διαρροές από τα τρία κόμματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζοντας την εξέλιξη μιλά για αλαλούμ, πανικό και φόβο μπροστά στην ελεύθερη έκφραση των βουλευτών


ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΑΥΤΟΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ»

Το μεσημέρι, απαντώντας σε ερώτηση  «Τρεις ή τέσσερις κάλπες στη Βουλή;» που του απευθύνθηκε μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ τόνισε:

«Νομίζω ότι είναι αδιανόητο αυτό το οποίο λέγεται ότι αποφασίστηκε στη σύσκεψη των τριών πολιτικών αρχηγών. Να καταλύεται η ομαλή κοινοβουλευτική λειτουργία. Και ουσιαστικά να έχουμε και μια διαδικασία η οποία θα αίρει την μυστικότητα της ψήφου. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στο ελληνικό Κοινοβούλιο και προδίδει πανικό. Αυτοενοχοποιείται ο κ. Βενιζέλος ζητώντας από τον κ. Σαμαρά τέτοιου είδους προστασία. Ταυτόχρονα όμως γίνεται και όμηρος του κ. Σαμαρά. Κι εμείς, απευθυνόμαστε πρωτίστως στην κυβέρνηση, και στον κ. Σαμαρά και στους βουλευτές της πλειοψηφίας. Πρέπει να προστατέψουμε την κοινοβουλευτική λειτουργία και τη δημοκρατική λειτουργία. Γιατί με τέτοια προηγούμενα δημιουργούμε πάρα πολύ κακούς οιωνούς για το μέλλον».



Παρακάτω, τι έγραφε  η Αυγή στο πρωτοσέλιδο της Τετάρτης 16/1  μπροστά στη διαφαινόμενη εξέλιξη:
Οι τρεις κυβερνητικοί συνεταίροι και ο πρόεδρος της Βουλής παραπέμπουν το θέμα της απόφασης στην κυβερνητική κοινοβουλευτική πλειοψηφία γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχει κοινοβουλευτικό προηγούμενο * Κατ' ουσίαν επιβαρυντική για Βενιζέλο - Παπανδρέου ομολογία Διώτη ότι δημιούργησε αντίγραφο της λίστας Λαγκάρντ την ημέρα της συνάντησής τους * Ι. Δραγασάκης: Μια κάλπη για κάθε πρόσωπο και στο ψηφοδέλτιο ξεχωριστά το κάθε πρόσωπο


Να ελέγξουν το αποτέλεσμα της κάλπης, να «μαντρώσουν» τους κυβερνητικούς βουλευτές και ουσιαστικά να περιορίσουν την Προανακριτική Επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ μόνο στο πρόσωπο του Γ. Παπακωνσταντίνου, όπως προβλέπει η πρόταση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, επιχειρούν οι τρεις συγκυβερνήτες κατά παράβαση κάθε προβλεπόμενης και «προηγούμενης» κοινοβουλευτιοκής διαδικασίας.

Αυτό, προκειμένου να μην βρεθούν βουλευτές που θα ψηφίσουν και τον έλεγχο του Ευ. Βενιζέλου, όπως προτείνει οΣΥΡΙΖΑ, ή και των Παπανδρέου - Παπαδήμου, σύμφωνα με τους ΑΝ.ΕΛΛ. Η διαδικασία είναι σαφής, υποστηρίζει σύσωμη η νατιπολίτευση: μια κάπλη για κάθε πρόσωπο. 


Τα γεγονότα ως το πρωί της Τετάρτης 16/1:

Υπενθυμίζεται πως οι προτάσεις των κομμάτων είναι τρεις, ενώ ο αριθμός των πολιτικών προσώπων, κατά των οποίων στρέφονται οι προτάσεις είναι τέσσερις.

Αν στηθούν τρεις κάλπες θα αφορούν την πρόταση των ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, που προτείνουν την άσκηση δίωξης κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου, αυτήν του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, που προτείνει την άσκηση δίωξης κατά των Γ. Παπακωνσταντίνου και Ευ. Βενιζέλου) και αυτήν των ΑΝΕΛ, που προτείνει την άσκηση δίωξης κατά των Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου και κατά των πρώην πρωθυπουργών Γ. Παπανδρέου και Λουκά Παπαδήμου.

Τέλος, εάν στηθούν τέσσερις κάλπες θα αφορούν τα τέσσερα πολιτικά πρόσωπα που προτείνονται για παραπομπή.

Διαβάστε σχετικά:

 Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής για τις κάλπες

Εντός της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, στην οποία θα κατατεθούν οι προτάσεις για το πόσες κάλπες πρέπει να τοποθετηθούν.

Η Ολομέλεια της Βουλής θα αποφασίσει για τις κάλπες

H Ολομέλεια της Βουλής αναμένεται να αποφασίσει αν θα στηθούν τρεις ή τέσσερις κάλπες κατά τη συζήτηση της προσεχούς Πέμπτης για τη συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ.

«Ζούμε την καρικατούρα του δημοκρατικού πολιτεύματος»

Ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο ΑΠΘ, Κώστας Χρυσόγονος, μιλά στο Κόκκινο για την ψήφιση των πράξεων νομοθετικού περιεχομένου και τις κάλπες που θα στηθούν για τη λίστα Λαγκάρντ.

Γ. Μπαλάφας: Να διερευνηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες των Παπακωνσταντίνου – Βενιζέλου

Αποσπάσματα συνέντευξης του Γ. Μπαλάφα στον τηλεοπτικό σταθμό Mega (Καμπουράκης - Οικονομέας)

Τρομοκρατία ή Επανάσταση;

Το νέο «χτύπημα» στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας άνοιξε και πάλι στην Ελλάδα την συζήτηση για την τρομοκρατία. Άνοιξε για μία ακόμη φορά ένας φάκελος που δεν έκλεισε ποτέ στην πραγματικότητα.

Και βγήκαν όλα τα πολιτικά κόμματα και οι πολιτικοί φορείς (ακόμα και η Χρυσή Αυγή) και καταδίκασαν τη βία.

Ποια βία όμως;

Πριν δούμε τι είναι η τρομοκρατία ας δούμε τις πηγές της.

Είναι κοινά αποδεκτό πως η τρομοκρατία δεν είναι απλά ένα κακούργημα αλλά κακουργηματική πολιτική πράξη.

Δεν είναι μία δολοφονία με σκοπό την εκδίκηση, την απονομή δικαιοσύνης, ή τη ληστεία. Δεν είναι μία έκρηξη βόμβας με σκοπό το μακελειό ή πράξη κάποιου παρανοϊκού ατόμου.

Είναι μία πολιτική πράξη που σαν στόχο έχει πρόσωπα και σύμβολα που εκπροσωπούν κάτι το οποίο για τον δράστη είναι σάπιο, νοσηρό.

Πριν από 45 χρόνια ο Αλέκος Παναγούλης έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του τότε δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου.

Εδώ γεννάται το ερώτημα. Τι ήταν αλήθεια ο Αλέκος Παναγούλης; Επαναστάτης εναντίον μίας «στυγνής» δικτατορίας ή Τρομοκράτης;

Ο ίδιος είχε δηλώσει στην Οριάνα Φαλάτσι: Δεν επιδίωξα να σκοτώσω έναν άνθρωπο, δεν είμαι ικανός να σκοτώσω έναν άνθρωπο. Επιδίωξα να σκοτώσω έναν τύρρανο.

Πριν από ακόμα περισσότερα χρόνια κάποιοι τρελοί Έλληνες επαναστάτησαν απέναντι σε μία κραταιά Οθωμανική Αυτοκρατορία. Αναγνωρισμένα τότε τα σύνορα της, Αναγνωρισμένη η Υψηλή Πύλη από τα τότε κράτη και κυβερνήσεις.

Τελικά τι ήταν ο Κολοκοτρώνης επαναστάτης ή τρομοκράτης;

Με λίγα λόγια για να ξεχωρίσουμε την επανάσταση από την τρομοκρατία τι είναι αυτό που κάνει τον διαχωρισμό;

Και η απάντηση είναι πολύ απλή ή τουλάχιστον ακούγεται απλή. Τον διαχωρισμό ανάμεσα στον τρομοκράτη και τον επαναστάτη τον κάνει το δίκιο του λαού. Το κοινό συμφέρον.

Σήμερα οι Έλληνες ζουν τραγικές στιγμές.

Η πείνα είναι φαινόμενο καθημερινό στην Ελλάδα καθώς βλέπουμε παιδιά να λιποθυμούν στα σχολεία, νοικοκυριά να στερούνται των βασικών κοινωνικών αγαθών όπως τροφή, νερό, ηλεκτρικό.

Η ανεργία βρίσκεται σε τραγικά επίπεδα καθώς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα των 14 εκατομμυρίων κατοίκων (συμπεριλαμβανομένων και των μεταναστών λαθραίων και νόμιμων), οι άνεργοι ξεπερνούν τα 4 εκατομμύρια.

Τα νούμερα ακούγονται τρελά αλλά είναι αληθινά.

Το πολίτευμα που επικρατεί είναι μία σάπια κοινοβουλευτική δικτατορία καθώς και η όποια δημοκρατία υπήρχε καταλύθηκε μαζί με το Σύνταγμα.

Το άρθρο 120 του Συντάγματος που αποτελεί την ακροτελευταία διάταξη ορίζει:

Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1.Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Eφημερίδα της Kυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Yπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Iουνίου 1975.

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το Σύνταγμα σήμερα έχει καταλυθεί από αυτούς που ο Ελληνικός Λαός όρισε ως θεματοφύλακες του. Από αυτούς που μοναδικό τους έργο ορίζεται η τήρηση του και η νομοθέτηση με βάση το συμφέρον του λαού και μόνο αυτού.

Και το ερώτημα είναι. Αυτός που θα σηκώσει σήμερα όπλο στους σύγχρονους δικτάτορες.
Σε αυτούς που ξεπουλάνε μία χώρα και καταδικάζουν σε ανέχεια έναν λαό για κλοπές, καταχρήσεις, δάνεια, λεηλασίες, κομπίνες που αυτοί και οι συνεργάτες τους διέπραξαν.

Σε αυτούς που στο όνομα του λαού εξοντώνουν τον λαό.

Σε αυτούς που στο όνομα της Δημοκρατίας ασκούν τυρρανία.

Αυτός που θα σηκώσει όπλο σε όλους αυτούς και θα το χρησιμοποιήσει είναι τρομοκράτης ή επαναστάτης;

Και επειδή το άρθρο αυτό είναι παρακίνηση σε «τρομοκρατία» και σύμφωνα με τον αντιτρομοκρατικό πλέον θεωρούμε όχι απλά υποκινητής αλλά τρομοκράτης. Δηλώνω ότι γνωρίζω τον νόμο και γράφω έχοντας γνώση του νόμου και των συνεπειών του!!!

Αλλά όπως είπε για τους νόμους ο μέγιστος των Ελλήνων Σωκράτης:

"Οι καλοί άνθρωποι δε χρειάζονται νόμους που να τους υποδεικνύουν πως να συμπεριφέρονται υπεύθυνα, ενώ οι κακοί άνθρωποι θα βρουν τρόπους να χρησιμοποιήσουν τους νόμους προς όφελός τους"

ΠΗΓΗ


Πηγή: Τρομοκρατία ή Επανάσταση; - RAMNOUSIA 

Είμαι μαλάκας

Είμαι μαλάκας
Καλά τα είπε ο Καμπουράκης ... "Μαλακισμένα." Μάλιστα.
Είμαστε όλοι μαλακισμένα. Μαλάκες, με την κλασσική ελληναράδικη έννοια της λέξης.

Είμαστε μαλάκες μια ζωή. Από τα ωραία χρόνια, προ κρίσης. 
Μαλάκες, όπως μαλάκας ήταν αυτός που δεν αγόραζε το πιο μεγάλο αμάξι που μπορούσε να βρει (με δανεικά πάντα) γιατί δεν το είχε ανάγκη. 
Όπως ήταν μαλάκας αυτός που δεν γούσταρε τα σκυλάδικα, που δεν την έβρισκε να πετάει λουλούδια σε μισόγυμνες πλατινέ τραγουδήστριες. 
Μαλάκας, όπως αυτός που για ιδεολογικούς λόγους δεν έχωσε τα χέρια του μέσα στα σκατά της ρεμούλας και της επικρατούσας ιδεολογίας του πασοκισμού. 
Μαλάκας όπως αυτός που δεν έβαλε βύσμα για τον στρατό γιατί δεν γούσταρε.

Μαλάκας όπως αυτός που δεν έγλυψε τον κώλο κάποιου βουλευτή για να βρεί δουλειά, γιατί ήθελε να κάνει κάτι με την αξία του και με τα χέρια του, κάτι που να είναι υπερήφανος για αυτό. 
Μαλάκας όπως αυτός που δεν του άρεσαν τα Goody’s και τα McDonalds, αλλά προτιμούσε πιο παραδοσιακές συνταγές. 
Μαλάκας όπως το πιτσιρίκι ηλικίας Λυκείου, που του άρεσε να διαβάζει βιβλία ή να ακούει Heavy Metal. 
Μαλάκας, όπως αυτός που δεν έτρεξε στο Πανεπιστήμιο να γίνει πρόβατο της ΔΑΠ η της ΠΑΣΠ για σημειώσεις, πάρτυ, τσάμπα σφηνάκια, γκόμενες και μαθήματα που πέρασε με την γαλάζια ταυτότητα. 
Μαλάκας όποιος δεν έβλεπε Θέμο ή Big Brother. 
Μαλάκας όπως αυτός που έτρεχε σε πορείες αντί να τρέχει σε μαγαζιά με ρούχα. 
Μαλάκας όπως αυτός που την έψαχνε, που προσπαθούσε να διαμορφώσει ταυτότητα πέραν αυτής που με το ζόρι προσπαθούσαν να του χώσουν στο κεφάλι. 
Μαλάκας όπως αυτός που δεν ονειρεύοταν να γίνει ή γιατρός ή δικηγόρος ή πολιτικός μηχανικός μόνο και μόνο για να βγάλει λεφτά.

Μαλάκες τα παιδιά που πήγαν στην Βίλλα Αμαλίας με πλήρη συνείδηση ότι στην ουσία, πάνε να συλληφθούν και να δικάστουν. 
Μαλάκας ο Καπετανόπουλος που δεν άντεξε να βλέπει έναν συνάνθρωπο να βασανίζεται και μίλησε. 
Μαλάκας όποιος δεν έχει Facebook. 
Μαλάκας όποιος έχει facebook και πρήζει τα αρχίδια των άλλων με «τα πολιτικά». 
Μαλάκας όποιος δεν φεύγει από την χώρα του γιατί δεν γουστάρει να αφήσει τους τραπεζίτες και τα τσιράκια τους να κάνουν κουμάντο. 
Μαλάκας όποιος δεν κοιτάει την πάρτη του. Μαλάκας όποιος δεν θέλει να κάνει «καριέρα». 
Μαλάκας όποιος δεν φοράει γραβάτα. 
Μαλάκας όποιος δεν ακολουθεί τη μόδα. 
Μαλάκας όποιος δεν κάνει ότι του λένε. 
Μαλάκας όποιος δεν έχει πρόβλημα με τους ομοφυλόφιλους η τους μετανάστες.

Μαλάκας τελείως. Γιατί οποιοσδήποτε από αυτούς θα μπορούσε να είναι «κανονικός», να έχει τη ζωούλα του, να έχει την δουλίτσα του (λέμε τώρα). Να έχει την άκρη του, να έχει χώσει κάπου την συνείδηση του, να έχει την γυναίκουλα του, τα παιδάκια του, τους φίλους του να λένε ιστορίες από τα νιάτα του. Να τον κοιτάνε οι άλλοι και να τον λένε «επιτυχημένο» ή «καλό επαγγελματία» ή «ήσυχο άνθρωπο» σαν τον Καμπουράκη. Που δεν είναι μαλάκας, σίγουρα δεν θεωρεί τον εαυτό του μαλάκα. Αυτός πέτυχε στην ζωή, σαν έξυπνος που είναι. Έχει σήμερα την τίμια δουλειά του, κάνει ότι του λένε και λέει ότι του ζητάνε. Όταν ανοίγει το στόμα του, βγαίνει η φωνή των αφεντικών του. Έξυπνος. Με την νεοελληνική έννοια.

Με τη νεοελληνική έννοια λοιπόν, είμαστε μαλάκες και όχι “έξυπνοι”. Είμαστε ονειροπόλοι και όχι ρεαλιστές. Είμαστε αποτυχημένοι η losers και όχι επιτυχίες. Είμαστε χαζοί, καθυστερημένοι, απολιθώματα άλλων εποχών, αερολογούμε, δεν ζούμε στο παρόν, είμαστε λαϊκιστές, ταραξίες και βάνδαλοι, πρεζάκια και αλήτες, «χαμένη νεολαία» και αμόρφωτοι. Είμαστε μαλάκες. Μαλάκες που δεν ψάχνουμε να χωθούμε. Τελείως μαλάκες. Και είμαστε και υπερήφανοι για αυτό.

Προφήτης ο Μηλιώκας. Ήρθε η εποχή που μας λένε μαλάκες. Στα αρχίδια μας. Από τέτοιους ανθρώπους είναι τίτλος τιμής.

ΠΗΓΗ


Πηγή: Είμαι μαλάκας - RAMNOUSIA 

Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΟ «ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ»

Σε αδυναμία πληρωμής των απανωτών φόρων που τους επιβάλει το κράτος οδηγούνται οι φορολογούμενοι, με την αύξηση κατά 13,2 δισ. που σημείωσαν μέσα στο 2012 τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο.
Oι τελευταίες κυβερνήσεις βάζοντας απανωτούς φόρους οδήγησαν τους πολίτες σε απόγνωση, καθότι δεν μπορύν να ανταπεξέλθουν.
Έως τέλος της χρονιάς, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τα ληξιπρόθεσμα χρέη ιδιωτών προς το δημόσιο αυξήθηκαν στα 56,7 δισ ευρώ, από 34,5 δισ. που είχαν φτάσει το 2011. Ωστόσο μέσα στη χρονιά το δημόσιο μπόρεσε να βάλει στα ταμεία του περίπου 2,8 δισ. ευρώ, τα οποία πλήρωσαν το 2012 οι πολίτες αξιοποιώντας την τελευταία ρύθμιση που τους πρόσφερε το κράτος για τα παλαιά απλήρωτα χρέη τους (τα οποία είχαν καταστεί ληξιπρόθεσμα έως και τον Φεβρουάριο του 2012)
Έτσι το «καθαρό» χρέος που έχει μείνει συνολικά απλήρωτο και μεταφέρεται προς είσπραξη το 2013 ανέρχεται σε σχεδόν 54 δισ. ευρώ.
Η κυβέρνηση, με διάταξη που πέρασε στο Πολυνομοσχέδιο που ψηφίστηκε στη Βουλή, πέρασε διάταξη με την οποία το δημόσιο θα αφαιρεί τα βεβαιωμένα ληξιπρόθεσμα χρέη από τις πληρωμές δικών του χρεών προς το δημόσιο. Έτσι οι ιδιώτες που έχουν απλήρωτα χρέη στην εφορία θα πάρουν λιγότερα λεφτά «στην τσέπη» από όσα δικαιούνται, αφού θα αφαιρεθούν πρώτα οι δικές τους οφειλές, μαζί με τις προσαυξήσεις τους.
Ωστόσο η Τρόικα έχει συστήσει και τη λήψη πιο δραστικών μέτρων, όπως τη δημιουργία μηχανισμού αυτόματης προειδοποίησης για τα χρέη 2,3 εκατομμυρίων μικροοφειλετών, που χρωστάνε συνολικά 1,1 δισ ευρώ, δηλαδή λιγότερα και από 3.000 ευρώ ο καθένας.
Περαιτέρω στο τραπέζι των συζητήσεων έχουν μπει και άλλα σχέδια μέτρα αναγκαστικής είσπραξης, όπως η χρέωση των τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών, η ανάθεση ρόλου «εισπράκτορα» στο 10% του προσωπικού των ΔΟΥ που θα αποδεσμευτούν από άλλα καθήκοντα μετά τις συγχωνεύσεις των εφοριών, αλλά και η ενεργοποίησης της Μονάδας Μεγάλων Οφειλετών που θα «ξετινάξει» 5.770 οφειλέτες με χρέη από 300.000 έως 1 εκατ. ευρώ ο καθένας.
Η τρόικα ζητά, επίσης, πιο αυστηρή εφαρμογή των διατάξεων του Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων, που προβλέπουν μεταξύ άλλων τις κατασχέσεις μισθών και συντάξεων που ξεπερνούν τα 1.000 ευρώ το μήνα, τις κατασχέσεις κινητών και ακινήτων ή και την άσκηση ποινικής δίωξης για οφειλές πάνω από 5.000 ευρώ.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα παιδιά μας στο σχολείο δεν έχουν να φάνε, καθώς οι γονείς τους αδυνατούν πλέον να τα συντηρήσουν, και αυτό οφείλεται στο ότι η μάνα τους και ο πατέρας τους, δεν μπορούν να "αναπνεύσουν" από τις τεχντητές φορολογικές υποχρεώσεις, που τους έχουν επιβληθεί, και οι παππούδες τους λόγω τον μειωμένων συντάξεών τους αδυνατούν να βοηθήσουν. Προσωρινή λύση στο πρόβλημα του υποσιτισμού παιδιών που έχει παρατηρηθεί σε πολλά σχολεία δίνει η εξασφάλιση κονδυλίου 60 εκατ. ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Σύμφωνα με τον υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο, με το ποσό αυτό θα εξασφαλισθεί το καθημερινό κολατσιό 250.000 παιδιών από το Φεβρουάριο και μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους.
Ας προσπαθήσουμε να δούμε ολόκληρη την εικόνα. Έχουμε κάποιον ο οποίος δεν παράγει το ίδιο εισόδημα όπως τρία χρόνια, πιθανώς αυτό να έχει μειωθεί έως και 50%. Το νέο φορολογικό φέρνει ακόμα και πενταπλασιασμό φόρων.
Οι αυξήσεις φόρων φτάνουν ακόμα και στο 80% για τα εισοδήματα μισθωτών–συνταξιούχων, ενώ για τους ελεύθερους επαγγελματίες ο πέλεκυς έπεσε βαρύς καθώς όσοι δηλώνουν χαμηλά εισοδήματα βλέπουν και τον πενταπλασιασμό του φόρου εισοδήματος.
Εάν κάποιος χάσει την δουλειά του έχει όμως σπίτι,και αυτοκίνητο θα φορολογηθεί με βάση το τεκμαρτό "φανταστικό" εισόδημα που προκύπτει με βάση τα παντελώς αυθαίρετα και αιματηρά τεκμήρια που έχουν θεσπιστεί.
Με αυτόν τον παραλογισμό σε εξέλιξη είναι θαύμα που δεν χρωστούν περισσότεροι (ακόμα). Γνωρίζουν ότι αυτά τα μαθηματικά δεν "βγαίνουν", και θέλουν να προχωρήσουν σε κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων των μικροοφειλετών, κοινώς να τους πάρουν το σπίτι, γιατί δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τους φόρους "αναπνοής" που τους επιβλήθηκαν. Μήπως αυτός ήταν ο σκοπός από την αρχή;
Ο «άρχων» είναι αυτός που έχει δική του γη (άρα=γή + έχων). Και πραγματικά, ακόμα και στις μέρες μας είναι πολύ σημαντικό να έχει κανείς δική του γη / δικό του σπίτι. Χτυπωντας μας στην ιδιοκτησία μας, χτυπούν την αρχοντιά της άλλοτε περήφανης μεσαίας ελληνικής τάξης. Χωρίς σπίτι παύεις να είσαι άρχοντας στον τόπο σου.
Και αυτό θέλουν, διότι οι "κατακτητές" όταν έρθουν εδώ θέλουν να είναι οι απόλυτοι κυριάρχοι, και να μην συναντήσουν καμία αντίσταση.Και η αντίσταση όπως ξέρουμε ξεκινάει πάντα από άρχοντες, όχι από ταπεινωμένες μάζες.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

01/14/2013 - 19:23
  Ο Μανώλης Γλέζος απάντησε από το βήμα της Βουλής σε όσα ακολούθησαν των δηλώσεών του για παρακρατικές οργανώσεις πίσω από τα τρομοκρατικά χτυπήματα των τελευταίων ημερών.

  “Επειδή από το πρωί έχουν ειπωθεί πολλά γι` αυτό το θέμα, θα ήθελα να τοποθετηθώ. Το θέμα είναι πως δεν έχετε επιχειρήματα για να αποδείξετε το αντίθετο όσων είπα”.
 

  Επίσης, για το θέμα της βίας, είπε και την επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε: “Πού ήταν η Νέα Δημοκρατία, όταν ο Πάγκαλος είπε ότι με ψέκασαν με δακρυγόνα οι Αστυνομικοί, επειδή χτύπησαν τον φρουρό στον Αγνωστο Στρατιώτη. Ποια ανακοίνωση έβγαλε η ΝΔ για το θέμα”, τόνισε ο κ. Γλέζος και πρόσθεσε:

  “Είπαν μετά ότι θα γίνει ΕΔΕ. Πού είναι το πόρισμα της ΕΔΕ;”

  Στη συνέχεια μίλησε για την ενοχοποίηση της Αριστεράς: “Υπάρχουν και ορισμένα όρια. Δεν μπορείτε να συμπεριφέρεστε συνεχώς την Αριστερά σαν να είναι ένοχη.

  Φοβάστε ότι θα έρθει στην εξουσία ο ΣΥΡΙΖΑ και θέλετε να το αποτρέψετε. Δικαούστε να λέτε ψέματα, αλλά δεν δικαιούστε να μας θεωρείτε ενόχους. Ενοχοι είσαστε εσείς για την κατάσταση στην Ελλάδα. Ενοχοι είσαστε εσείς που υποφέρει ο ελληνικός λαός”.

  Τέλος, ο κ. Γλέζος είπε στην Κυβέρνηση να μην βιάζεται να βγάλει συμπεράσματα για την επίσκεψη Τσίπρα στη Γερμανία και είπε με νόημα πως σύντομα θα μάθουν όλοι τι συζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με τον Σόιμπλε.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Τι ετοιμάζουν για τους "εχθρούς του έθνους";

Τι ετοιμάζουν για τους "εχθρούς του έθνους";
Αφου έγινε χθες τα ξημερώματα η βρώμικη δουλειά από αγνώστους..., τη συνέχεια την αναλαμβάνουν οι γνωστοί.
Ουρλιάζουν από χθες και στη Βουλή και στα κανάλια και τα άλλα ΜΜΕ, για το "μίσος" με το οποίο δηλητηριάζουν την ελληνική κοινωνία αυτοί που επιτίθενται στους "σωτήρες" του έθνους!
"Δεν είναι δυνατόν" φωνάζουν με "γνήσια" αγανάκτηση, "να λένε "κάποιοι" στο λαό ότι ξεπουλάμε, οτι παραχωρούμε την Εθνική Ανεξαρτησία και να εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας!"

Αυτό φταίει λοιπόν....

Αρα την επίθεση στα γραφεία της ΝΔ και τα γκαζάκια, τα έκαναν κάποιοι απλοί άνθρωποι που εξοργίστηκαν απο τις δηλώσεις εκείνων των "κάποιων" που μιλάνε για "ξεπούλημα" και όχι κάποιοι πολύ καλά οργανωμένοι, "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατότητες", όπως είπε χθες ο Γ.Πρετεντέρης στο ΜEGA.

Οπότε τι πρέπει να γίνει;

Μα φυσικά να κλείσουν αυτά τα στόματα που "εξωθούν σε πράξεις τρομοκρατίας με το μίσος"!

Τι ετοιμάζουν λοιπόν; Ενα νεο ιδιώνυμο;

Ενα νέο φασισμό για τον οποίο θα απαιτήσουν τη συναίνεση όλων;

Τι νόημα και τι αποτέλεσμα έχουν λοιπόν αυτά τα "τυφλά κτυπήματα" αν όχι την ολοκλήρωση του σχεδίου ισοπέδωσης του λαού; Και επομένως ποιοί τα κάνουν ; Κάποιοι ανεγκέφαλοι (μεν), αλλά "με εντυπωσιακές επιχειρησιακές δυνατοτητες"(δε); Η κάποιοι που ξέρουν πάρα πολύ καλά τι κάνουν και έχουν και όλες τις δυνατότητες να το κάνουν;
Το "αν τους βρούν γράψτε μου" εννοείται.

Παρεμπιπτόντως με το "τυφλό κτύπημα". μεταξύ άλλων, θαφτηκε η είδηση της μέρας, που ήταν βέβαια η ψήφιση 7 νομοσχεδίων μαζί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, με τις Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ).

Πρόκειται βέβαια για απολυτη γελοιοποίηση της αστικής Δημοκρατίας και του θεσμού του Κοινοβουλίου και αποκάλυψη του ποιά είναι η πραγματική εξουσία. Αυτά όμως πέρασαν όχι σε δεύτερη, αλλά σε τρίτη και πέμπτη μοίρα. 
Χθες η Δημοκρατία ΜΑΣ(τους), απειλήθηκε από τους τρομοκράτες...

Κι ετσι κανείς δεν άκουσε ότι χωρίς πολλή κουβέντα πέρασαν "δημοκρατικά" οι αυξήσεις στη ΔΕΗ, οι ιδιωτικοποιήσεις(ΟΠΑΠ, ΤΤ κ.α), η επικαιροποίηση του μνημονιου και μια σειρά άλλες υπέροχες και "σωτήριες" μεταρρυθμίσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι για παράδειγμα στο δελτίο του real fm το μεσημέρι, η είδηση της ψήφισης των Πράξεων Νομοθετικού Περιεχομένου (ΠΝΠ) ειπώθηκε στις 2.35 και πήρε μόλις 3 λεπτά. Μετά επανήλθαν οι ειδήσεις που πουλούσαν.

Αριστα λοιπόν σε όλους τους συντελεστές.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΡΡΗΣ


Πηγή: Τι ετοιμάζουν για τους "εχθρούς του έθνους"; - RAMNOUSIA 

Τα μάθατε τα νέα; Σπάσανε το τζάμι του Σαμαρά!

Τα μάθατε τα νέα; Σπάσανε το τζάμι του Σαμαρά!

Ο αυτούσιος διάλογος στο γραφείο του Σαμαρά αμέσως μετά τους πυροβολισμούς, όπως μας το μετέφερε άνθρωπός μας...

Παρατρεχάμενος του αλλήθωρου Σαμαρά. Βρέθηκε σφαίρα στο γραφείο του Αντώνη Σαμαρά!!

• Ο ένας δράστης πυροβολούσε κατά ριπάς και ο δεύτερος μάζευε κάλυκες
• Κεδίκογλου: Έχουμε μία συμβολική σφαίρα κατά του πρωθυπουργού, γράφει πάνω και το όνομά του, Σαμαράς!

- Παρατρ. : Ε, ..καλά μη κάνετε έτσι, δεν υποψιάζεστε τον ένοχο;
- Αυλικός : Γιατί εσύ γνωρίζεις ποιος μπορεί να το έκανε;
- Παρατρ. : Είμαι σχεδόν σίγουρος όπως και δέκα εκατομ. έλληνες.
- Κεδίκογλου: Λέγε ποιον υποψιάζεσαι;
- Παρατρ. : Αυτή... είμαι σίγουρος... αυτή η που#άνα το έκανε...
- Αυλικός: Γυναίκα;
- Κεδίκογλου: Άντε ρε, μας κοροϊδεύεις κάνεις πλάκα ε;
- Παρατρ. : Καμιά πλάκα δεν σας κάνω, αυτή σας λέω είναι, αυτή που μας απασχολεί μήνες τώρα, με τα μυστικά και τα διάφορα τερτίπια της....
- Κεδίκογλου: Λέγε μη μας βγάζεις το λάδι... ποια είναι, ποια υποψιάζεσαι;
- Παρατρ. :Αυτή που έπρεπε αμέσως, να υποψιαστείτε κι εσείς, είναι η ...κυρία Λίστα !
- Κεδίκογλου: Ποια κυρία;!!
- Παρατρ. Η Λίστα Λαγκάρντ. Γιατί δεν το περιμένατε αυτό απ'αυτή την κυρία;
Αγανάκτησε, πήρε τα όπλα και πυροβόλησε για να την αφήσουμε ήσυχη την τρελάναμε τόσο καιρό....!!

Αυτά ακριβώς ειπώθηκαν μέσα στο γραφείο του παρ'ολίγον.... σκοτωμένου Σαμαρά....

Ναι αμέ, εννιά κάλυκες σου λένε μέτρησαν από καλάσνικοφ...κι όλα αυτά έγιναν νύχτα καιρό ήθελε να δείξει ... δύναμη υπεροχής στον Σαμαρά, ....καταλάβατε;; Ποιος κοκορόμυαλος από την κουστωδία του εμπνεύστηκε να στήσει όλο αυτό το σκηνικό, για να αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη από τις αυξήσεις της ΔΕΗ που τις πέρασαν με μαλαγανιά μέσα στο Σαββατοκύριακο για να μην πάρουμε είδηση, καθώς και από την περιβόητη Λίστα Λαγκάρντ που μας τα πρήξανε με τις ψευτιές τους!

Πολύ κακός ο Σκηνοθέτης, και ο εμπνευστής ηλίθιος! Ποιος τους πιστεύει; Γιατί άραγε ειδικά αυτόν τον καιρό να γίνουν όλα αυτά, και ειδικά την ημέρα που παραχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία επίσημα πια και με τον νόμο;

Εμείς τη γνώμη μας, σας την είπαμε. Αφήνουμε στην κρίση του λαού να σκεφτεί τι ακριβώς συμβαίνει με το σάπιο πολιτικό σύστημα της χώρας μας, και που μας σπρώχνουν...

Μόνο με μια επανάσταση θα σωθούμε, να κρεμάσουμε τους προδότες στα δέντρα να τους φάνε τα όρνια!


Μαρίζα Τσιτμή


Πηγή: Τα μάθατε τα νέα; Σπάσανε το τζάμι του Σαμαρά! - RAMNOUSIA 

Μόνο αν μας χωρίσουν μπορούν να μας νικήσουν...


Κοιτάζω την χώρα μου, την άλλοτε περήφανη να έχει ξεπέσει και από αρχόντισσα τιμημένη και ξακουστή, σήμερα την βλέπω να ξεπέφτει σαν πόρνη και να κυλιέται στα βρωμερά σεντόνια του νεκροκρέβατού της, στο πορνείο της ζωής και στο απόκαμα της ιστορίας, όπου οι νταβάδες ορίζουν την αξία του καθενός και αποφασίζουν -κατά το πώς τους ίδιους συμφέρει- με ποιο βδέλυγμα θα κοιμηθεί η άλλοτε όμορφη κυρά, πόσες φορές θα φτύσει την ψυχή της για την βρωμιά που λούζεται η ίδια, για την ατιμία που περνάνε τα παιδιά της… ελπίζοντας πως κάποια στιγμή θα βρεθεί εκείνος που θά ‘χει το θάρρος να σταματήσει όλους όσους θέλουν επάνω της να βγάζουν την βρωμιά της ψυχής τους και τα ανείπωτα γούστα τους. Και ξέρει πως όταν οι νταβατζήδες θελήσουν, θα την πετάξουν σε έναν ανθρώπινο βόθρο για να ζήσει ντροπιασμένη…

Διακονιάρης της καρδιάς και της ψυχής μου αποφάσισα να γίνω, όταν περπατώντας στους δρόμους μιάς πόλης που ζει έναν αόρατο πόλεμο, ένιωσα δύο ψιχάλες βροχής στο πρόσωπό μου, και θυμήθηκα πως είμαι ζωντανός κι έχω χρέος να ακούσω τα προστάγματα της καρδιάς, την ικεσία της ψυχής, εκείνη την βουβή προσευχή που μου ζητά να ζήσω… Μα περισσότερο ακόμη να κοιτάξω τα δικά σου μάτια, να διαβάσω όλα εκείνα τα μηνύματα που μου στέλνουν.

Μέσα σε αυτόν τον θόρυβο της σιωπής που μας ζώνει, πρέπει να βρούμε την καθαρότητα από το φως της ψυχής μας και συνάμα να πάψουμε να κοιτάζουμε κάτω και να σηκώσουμε το βλέμμα μας στ’ αστέρια, να τολμήσουμε να κοιτάξουμε μέσα από την προσευχή μας τον ήλιο και το φως που θα διώξει το σκοτάδι της σύγχυσης στο οποίο σήμερα είμαστε βυθισμένοι. Να τολμήσουμε να δούμε στον καθρέφτη το τραγικό μας είδωλο, που κομμένο στα δύο αλληλοσπαράσεται και μας καταστρέφει.

Πρέπει, αδελφέ, να μάθουμε ποια είναι όλα εκείνα που μας ενώνουν και να ξεχάσουμε όσα βάζουνε οι άλλοι ανάμεσά μας για να μας χωρίζουν. Αν δεν κάνουμε το αυτονόητο, τότε οι δαίμονες που απειλούν τη ζωή μας, μα πιότερο την ίδια μας την ψυχή, θα βρούνε πεδίο λαμπρό για να μας ταλαιπωρήσουν όσο δεν χωράει τ’ ανθρώπου ο νους, στην παγωμένη κόλαση που μας ετοίμασαν να ζήσουμε όλοι μας, μα ο καθένας μονάχος… 

Τι μας κάνουν αυτοί οι δαίμονες; Το έχουμε καταλάβει;  Μας έχουνε βάλει τον έναν απέναντι στον άλλο, αδέρφια να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο και να ξεχνάμε πως οι δεσμώτες μας χωρίς ντροπή μας είχανε ομολογήσει ότι "θα συμμαχήσουν με τον διάβολο"... Και καθόμαστε να σκεφτούμε την μέρα που έρχεται, μα τίποτε δεν κάνουμε για την ημέρα που ζούμε. Χωριζόμαστε σε ψεύτικα στρατόπεδα, όπου μας στείλαν με τα συνθήματά τους και ξεχνάμε πως το δικό μας το στρατόπεδο είναι με την πατρίδα μας και με κανέναν άλλο. Μιλάμε με μεγάλα λόγια, ο καθείς έχει τα δικά του, για το πως θα χτίσουμε ένα όμορφο αύριο και ξεχνάμε την φρίκη που σήμερα μέσα της βυθιζόμαστε.

Κομμάτια την πατρίδα μας κάνουμε οι ίδιοι και καμωνόμαστε πως τάχα δεν το γνωρίζουμε, πως τάχα άλλοι είναι οι εχθροί της. Κι αν εσύ αδελφέ μου θέλεις να είσαι στ' αριστερά, τρέξε να συνταχθείς εκεί που το μυαλό σου ορίζει. Κι αν εσύ πατριώτη θέλεις να είσαι στα δεξιά, μην το ξανασκεφτείς, και κάνε όπως ο λογισμός σου ορίζει. Κι αν υπάρχουν κι άλλοι που θέλετε στο κέντρο να συνταχτείτε, τρέξετε να γίνετε στρατιώτες του κέντρου. Συγχωρείστε με όμως, αγράμματος είμαι, εγώ θα τρέξω να συνταχτώ με την πατρίδα μου, με την οικογένειά μου, με τους προγόνους μου που πρόταξαν αυτήν όταν οι εχθροί μας τους βάλανε να διαλέξουν. Κι εγώ εκεί θα καθήσω στο πλευρό της πατρίδας μου, γιατί δεν αντέχω να έχω απέναντι τ' αδέρφια μου. Προτιμώ να βλέπω απέναντί μου εχθρούς και αν είναι να πέσω, ας πέσω παλεύοντας εκείνους κι όχι το αίμα μου, τους συμπατριώτες και τ' αδέλφια μου.

Αυτά μου λέει η καρδιά μου να κάμω, αυτά μου προστάζει η ψυχή μου, αυτά βλέπω στα μάτια των παιδιών... Κι αν κάμω λάθος, προτιμώ το κρίμα στο λαιμό μου, παρά στον συμπατριώτη μου. Έτσι, ξεκινώ από το σήμερα να παλεύω τους δαίμονες που πάνε να με κάνουνε δικό τους. Αύριο, θα ξέρω πως πάλεψα και νίκησα ή... έχασα. Αλλά, θα έχω παλέψει για την πατρίδα μου και όχι για εκείνους, για το ψευτορωμέικο, που ανάλογα με το συμφέρον τους την εμπορεύονται. Το Σκοτάδι είναι εδώ και θα είναιμακρύ, βαθύ και γεμάτο τρόμο, αν το επιτρέψουμε εμείς...





ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: AIDS ΚΑΙ ΣΤΥΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΞΥΛΟΣΟΜΠΕΣ !!!





Ναι,το είπε και η τηλεόραση!Το προφήτεψαν και οι Μάγιας με ακρίβεια για τον φετινό χειμώνα…Μετά την σόμπα της γιαγιάς που έκαψε ολόκληρη την Πελοπόννησο,τώρα η σόμπα της κυρά-Μαρίας που καίει το πιο αγνό φυσικό προϊον της φύσης, απειλεί τον πολιτισμό μας,καθώς όχι μόνο μολύνει περισσότερο από έναν ασυντήρητο καυστήρα με νοθευμένο πετρέλαιο μιας οικοδομής 40 διαμερισμάτων,άλλα η ίδια σόμπα είναι ικανή να προκαλέσει:Σεισμούς,λιμούς,καταποντισμένους ακόμη και εκπομπή ραδιενέργειας(ειπώθηκε και αυτό σε κανάλι!).Επίσης προκαλεί καρκίνο,καρδιοπάθειες,aids,χοληστερίνη,τριγλυκερίδια,τερηδόνα και ένα ακόμη κάρο αιωρούμενες μαλακίες που αναμεταδίδουν με την ταχύτητα της βλακείας “δημοσιογράφοι” και ραδιόφωνα στα πλαίσια του διαφημιστικού πακέτου “Καίω πετρέλαιο για να μην καώ” και αναπαράγονται από βαθιά αιθαλομιχλωμένους bloger που μέσα στην απέραντη ασχετοσύνη τους αναμασούν ότι μπαρούφα θα τους πετάξει το βράδυ ο Πρετεντέρης και το ...


δελτίο του Star .

Βέβαια κουβέντα και αράδα δεν θα δεις από όλους αυτούς τους  τζάμπα μάγκες  ευαίσθητους, για τα ντουμάνια που βγάζουν τα διυλιστήρια στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη,που μαζί με το ΤΙΤΑΝ έχουν πνίξει τις Δυτικές συνοικίες και 2/3 του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης.Εκεί για τους τζάμπα μάγκες κάνει “τζιζ”…

Η ευαισθησία και  η βλακεία τους  εξαντλούνται στην σόμπα της ηλικιωμένης και του ανέργου.

Μην ανησυχείτε.Θα την βγάλουμε και φέτος τον χειμώνα με το ξύλο και τα παράγωγα του και  τις σόμπες που παράγουν ραδιενέργεια(!!) όπως και οι “υποανάπτυκτοι” Βορειοευρωπαίοι που τα χρησιμοποιούν  εδώ και δεκαετίες…

Στο μεταξύ  για αυτόν τον χειμώνα ,το νέο τρομοκρατικό παραμύθι “Αιθαλομίχλη” στα “Μέσα Μαζικής Εξημέρωσης” θα πηγαίνει σύννεφο…(Παλιότερα είχαμε τα περιστέρια που θα μας κουτσουλούσαν και θα πεθαίναμε  από την Γρίπη των χοίρων..)

ΥΓ1:Ενναλακτικός τίτλος του άρθρου: “Οι αναδουλειές της Αγίας Οικογένειας”

ΥΓ2:Το παρόν άρθρο χρηματοδοτήθηκε-τα πήραμε χοντρά-από την Εταιρεία εμπορίας ξύλου και πέλετ “Το Τσέρνομπιλ”
Οι αναγνώστες μας προτίμησαν επίσης