Σκηνικό εξαπάτησης του λαού για υφαρπαγή της ψήφου του!..

Γράφει ο Αιας


Ο κομματικός θίασος του Μπενύτο, ή αν προτιμάτε του νεοδεξιού ΠΑΣΟΚ, έχει ξεπεράσει κάθε όριο ιλαρότητας. Αφού ισοπέδωσε τα πάντα και μετέτρεψε τους πολίτες σε ζωντανά λείψανα, επιχειρεί να ξαναστήσει το θεατρικό σκηνικό της εξαπάτησης του ελληνικού λαού για να υφαρπάσει την ψήφο του.
Τρεις βδομάδες πριν τις....
κάλπες και μετά από δυόμιση χρόνια ραγιαδισμού, υποτέλειας και κοινωνικής εξαθλίωσης, ο παραμυθάς Μπενύτο, μπροστά στο φάσμα της εκλογικής κατάρρευσής του δεν ντράπηκε να εμπορευτεί το δράμα των υπερχρεωμένων νοικοκυριών, που ο ίδιος δημιούργησε! Με περίσσεια θράσους οικειοποιήθηκε την πρόταση νόμου της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για πλαφόν στο ύψος της δανειακής οφειλής των πολιτών-δανειοληπτών στο 30% του μισθού και επέκταση της ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες!
Είχε προηγηθεί …υψηλού επιπέδου συνεργασία με τον υπουργό Ανεργίας, γνωστό πολιτικό κουμάσι, σύμβολο του εργατοπατερισμού και «πανελίστα του Αυτιά», Γ. Κουτρουμάνη.
Αμεση ήταν η αντίδραση της προέδρου της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Λούκας Κατσέλη: «Μόνο ως κακόγουστο αστείο ακούγονται στα αυτιά των πολιτών οι εξαγγελίες του κ. Βενιζέλου για την κοινωνική πολιτική. Θυμήθηκε σήμερα την πρόταση της «Κοινωνικής Συμφωνίας». Ο ίδιος, όμως, έχει με την υπογραφή του καταδικάσει την πλειοψηφία των πολιτών σε οικονομική εξαθλίωση και ανεργία. Όχι μόνο αποδέχθηκε μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις και την κατάργηση των εργασιακών δικαιωμάτων, όχι μόνο απέτρεψε την ελάφρυνση των δανειοληπτών και τη διοχέτευση ρευστότητας στην αγορά, αλλά δεν διαπραγματεύθηκε όταν έπρεπε με τους εταίρους μας. Σήμερα συνεχίζει τα επικοινωνιακά τρικ.
Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Οι πολίτες θα δώσουν την απάντηση στις εκλογές».
Εάν είχαν τέτοια πρόθεση, εάν όντως ένοιωθαν τα βογκητά της κοινωνίας, θα έπρατταν το αυτονόητο, τονίζει σε δήλωσή της η βουλευτής της «Κοινωνικής Συμφωνίας» Μαρία Κυριακοπούλου. «Θα είχαν ψηφίσει την πρόταση νόμου της Κατσέλη και των λοιπών βουλευτών της «Κοινωνικής Συμφωνίας» για το «κούρεμα» των χρεών των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας».
Ιδού, τι προβλέπει η πρόταση νόμου, που τα καθεστωτικά Μέσα, τοις κείνων ρήμασι πειθόμενα, φρόντισαν να μη λάβει δημοσιότητα:
α) «Κουρεύονται» όλα τα καταναλωτικά, επαγγελματικά και στεγαστικά δάνεια των φυσικών προσώπων και προσωπικών εταιρειών 30%, αν το σταθερό ετήσιο εισόδημά τους μειώθηκε κατά 20% από τότε που υπεγράφη η δανειακή σύμβαση.
β) Οι άνεργοι, επιπλέον, μπορούν να ζητήσουν την αναστολή εξυπηρέτησης του δανείου τους για 2 χρόνια.
γ) Απαγορεύεται ο πλειστηριασμός ακινήτων των παραπάνω οφειλετών μέχρι 31.12.2018, ενώ παρατείνεται η αναστολή πλειστηριασμών μέχρι 31.12.2015 για απαιτήσεις μέχρι ποσού 300.000 ευρώ.

Θέλουν να μας θάψουν ζωντανούς. Θα τους αφήσουμε;

Πλέον δεν πρέπει κανείς να διατηρεί καμία απολύτως αμφιβολία ως προς το τι μέλλει γενέσθαι σε περίπτωση διατήρησης του υπάρχοντος status quo στη διακυβέρνηση της Ελλάδας.
Ο εκπρόσωπος του Όλι Ρεν, αυτού του ανεκδιήγητου τύπου που δεν μπορεί να πει συνεχόμενες τρεις λέξεις δίχως να κάνει “εεεεε”, που μας έψεξε πέρυσι διότι του στερήσαμε την ποδοσφαιρική του προπόνηση, ανακοίνωσε τα νέα μέτρα που έρχονται με τα οποία ακόμη και η φράση εργασιακός μεσαίωνας φαντάζει λίγη για να περιγράψει. Το αν θα έρθουν μονοκοπανιά ή σε δόσεις ως συνήθως ώστε κάθε φορά που γλυτώνουμε κάτι να λέμε “ουφ πάλι καλά” λίγη σημασία έχει.
Ποια είναι αυτά όπως τα είδαμε στο tro-ma-ktiko;
- Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα
- Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200€ καθαρά, μαζί με όποιες μειώσεις επιφέρει σε μισθούς, επιδόματα ανεργίας κλπ.!
- Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας
- Μείωση των προσαυξήσεων (από 75% σε 50% ή και 25%) με τις οποίες αμοίβεται η απασχόληση σε Κυριακές και αργίες.
- Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων και δικαιωμάτων
- Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη.

του Στρατή Μαζίδη
Το μόνο λάθος είναι ότι δεν πρόκειται για κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού αφού με τη μείωση του 22% οι εργαζόμενοι έχουν ήδη χάσει 3 1/2 μισθούς και αν προσθέσουμε σε αυτούς τις πρόσθετες επιβαρύνσεις από χαράτσια, εισφορές και νέες φορολογικές κλίμακες, τότε καταλήγουμε στο συμπέρασμα πως μάλλον έχουμε να κάνουμε με την περικοπή του 8ου και του 9ου μισθού.
Πέραν όμως τούτου πέφτουν και νέες ιδέες στο τραπέζι. Ξεχάστε λοιπόν την άδεια που λαμβάνατε κάθε χρόνο για να περάσετε μια εβδομάδα το Πάσχα, μια τα Χριστούγεννα και δύο – τρεις το καλοκαίρι με τα παιδιά σας. Μείον έως και 10 ημέρες πλέον.
Ξεχάστε επίσης και την αποζημίωση. Τι κι αν εργάζεστε κάπου 10, 15 ή 20 χρόνια; Τι κι αν έχετε κάποιο προγραμματισμό ή ανοίγματα; Όπως έγραφε κι η “Εστία” πριν λίγες εβδομάδες είναι παρανοϊκό να τιμωρούμε τον εργοδότη με την καταβολή αποζημίωσης όταν απολύει έναν εργαζόμενο τον οποίο τόσα χρόνια απασχολούσε και αντάμοιβε αντί να του πούμε μπράβο. Το γεγονός ότι αυτός ο εργαζόμενος μετά από π.χ. 20 χρόνια θα πετιέται στο δρόμο δίχως αυτά τα όποια χρήματα που αποσοβούν το έμφραγμα σε πρώτη φάση, το ότι θα μένει ξεκρέμαστος, δεν είναι παρανοϊκό. Μήπως θα πρέπει να επιστρέφουμε κι ένα μέρος ως bonus;
Λυπάμαι αλλά αν ο ευρωμονόδρομος είναι αυτός που ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του μπαλαδόρου Όλι Ρεν, ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω. Μπορεί θωρακισμένη Mercedes να μην ονειρεύτηκα ποτές, αλλά ούτε κωπηλάτης σε ρωμαϊκή γαλέρα ήθελα ποτέ να γίνω.
Τουλάχιστον όμως αυτός ο τυπάκος με τα γυαλάκια είναι ειλικρινής σε αντίθεση με τον κο Βενιζέλο που αφού οδήγησε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία και την έλλειψη ασφάλισης, τώρα τους τάζει ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ή τον κο Σαμαρά ο οποίος απλά, γενικά και αόριστα θα επαναδιαπραγματευτεί. Θα πάει δηλαδή στο Βερολίνο και θα πει στη Frau Merkel κατά παράφραση των θρυλικών Berlin “Take my debt away”.
Κι απορώ ειλικρινά πως κάποιοι βγαίνουν σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ανακοινώνουν με καμάρι την έκθεσή τους στις εκλογές με τα δύο κόμματα της καταστροφής κι από κάτω κάποιοι ζητωκραυγάζουν με σχόλια “Εσύ μπροστά, εμείς ακολουθούμε” κτλ. Κι αναρωτιέμαι, πού ζουν; Δεν αισχύνονται; Έχουν περπατήσει ποτέ στον κόσμο; Έχουν βγει έξω; Ή πάνε από γραφείο σε γραφείο κι από εκδήλωσε σε εκδήλωση;
Μια ζωντανή κόλαση θα βιώσουμε όλοι οι Έλληνες αν οι αξιόπιστες δημοσκοπήσεις που προσωπικά δενΑΜΦΙΒΑΛΛΩ για τα αποτελέσματά τους, επαληθευτούν. Διότι μέχρι κι ο Μάνος ξεθαφθηκε (μνημονιακός όλως τυχαίως) από τη ναφθαλίνη με τη ΔΡΑΣΗ στο 2%!!! Έλεος! Και τότε όχι μόνο δε θα υπάρχει καμία δικαιολογία αλλά και κανένα δικαίωμα για διαμαρτυρία. Δε δικαιούσθε δια να ομιλείτε που έλεγε κι ο Μένιος Κουτσόγιωργας.
Με κόπους, θυσίες και αγώνες έχουμε κερδίσει ένα πέναλτι το οποίο θα εκτελέσουμε στις 6 Μαΐου. Οι φίλαθλοι στις εξέδρες θα κάνουν ότι μπορούν για να “μας τρομάξουν”, για να μας κάνουν πάνω στον πανικό μας να το “στείλουμε άουτ” και να συνεχίσουμε να χάνουμε αντί να ισοφαρίσουμε και να πάμε για τη νίκη.
Ας κλείσουμε τα αυτιά μας στα ψευτοδιλήμματα και τις απειλές στέλνοντας τη μπάλα στο Γ της εστίας και κάποιους άλλους στον αγύριστο.
Με την εξαθλίωση και τη δυστυχία, μέλλον δεν μπορεί να υπάρξει. Και μέρες που είναι, ας έχουμε υπόψη μας πως ο Χριστός αναστήθηκε, εμείς θα πάμε στον Άδη με τη θέλησή μας;

ΘΕΣΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αγαπητοί Φίλοι...Ένας στους 4, δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα ψηφίσει...Μελετήστε τα παρακάτω, σκεφτείτε και αποφασίστε για την κρισιμότερη ψήφο σας, των τελευταίων 40 περίπου ετών!


Τις Θέσεις μας άλλοι τις γνωρίζουν και άλλοι όχι...
Επιτρέψτε μου εδώ, σε μία "μικρή" σύνοψη να σας τις γνωρίσω περιληπτικά και είναι οι εξής:


Η Ελλάς, μέσα στην Ευρωπαική Ένωση, αλλά ισότιμα με τα άλλα 26 Κράτη-Μέλη, (χωρίς κάποια Μέλη να είναι "πιο ισότιμα" - βλέπε Γερμανία / Γαλλία...), βάσει των Αρχών της Ε.Ε.και με κοινό νόμισμα το Ευρώ...
(Και επειδή συχνά πυκνά συζητείται, πουθενά δεν αναφέρεται ότι ένα Μέλος της Ε.Ε. μπορεί να εκδιωχθεί από την Ένωση, για οποιονδήποτε λόγο).


Οι μισθοί και συντάξεις (πρωτογενείς δαπάνες) καλύπτονται άνετα από τα έσοδα / ίδιους πόρους της Ελλάδας μας...


Τα υπογραφέντα Μνημόνια, δεν τα αναγνωρίζουμε, θεωρώντας τις υπογραφείσες (επαίσχυντες) συμβάσεις, ως παράνομες και καταχρηστικές!
Αναγνωρίζουμε το (οφειλόμενο) κεφάλαιο που έχουμε δανειστεί και αναλαμβάνουμε να το εξοφλήσουμε με το νόμιμο ετήσιο επιτόκιο τραπέζης με το οποίον δανείζονται όλα τα Κράτη της Ευρώπης (και που δεν ξεπερνάει το 1,5%)...Τα "πανωτόκια" δεν τα αναγνωρίζουμε...


Ανακοίνωση των ΑΟΖ μας, (και με δεδομένες τις ανακοινώσεις των αρμοδίων για τις ποσότητες των όποιων εξορύξεων και αντλήσεων), ανάθεση με ποσοστό σε σοβαρές εταιρείες του εξωτερικού, Ρωσικών, η Ισραηλινών, η Κινεζικών, η Αμερικανικών (η και...Κενυατικών - αστεισμός δικός μου), συμφερόντων, με παράλληλη κεφαλαιοποίηση, προείσπραξη η και δανεισμό βάσει αυτής, με νόμιμο επιτόκιο...(Οι μέχρι τώρα Εθνοπροδότες μας, οι διαπλεκόμενοι με την Goldman-Sachs, έχουν ήδη υπογράψει ότι δεν θα μπορέσουμε ποτέ να δανειστούμε από αλλού, ειδικώς όσο αυτοί κυβερνούν, παρά μόνον από εκεί που δανειζόμαστε μέχρι σήμερα, με τα καταχρηστικά και παράνομα επιτόκια)...Με αυτά τα (προεισπραχθέντα) έσοδα, εξόφληση των χρεών μας προς την Ε.Ε...


Όσον αφορά το άλλο μεγάλο πρόβλημα...Τους παράνομους μετανάστες...Με το 1/100 αυτών σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως, δεν λύνεται το πρόβλημα...Πίεση λοιπόν στους Ευρωπαίους Εταίρους μας για ενεργοποίηση της διάταξης περί επαναπροώθησής τους στον τόπο προέλευσης (που στη περίπτωσή μας είναι η Τουρκία)...Άλλως, θα τους προμηθεύσουμε με ταξιδιωτικά έγγραφα και ας κατευθυνθούν 2.000.000 άτομα όπου επιθυμούν (κατά δική μου προτίμηση, στη Γερμανία!!)...


Έχουμε πρόθεση να συνεργαστούμε και με όποιο άλλο Κόμμα του οποίου οι (περισσότερες) θέσεις συμφωνούν με τις δικές μας, με αδιαπραγμάτευτο όρο, να μην έχει αποδεχτεί τα Μνημόνια!


(Αυτά συνοπτικά και στην Ιστοσελίδα http://www.anexartitoiellines.gr/program.php μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για το πλήρες Πρόγραμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων).


Για τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
Γρηγόρης Δεσύπρης


Read more: http://www.oparlapipas.com/2012/04/blog-post_3639.html#ixzz1sMvWXxG9

Οι 6 μήνες που όλα άλλαξαν - Το λάθος της τρόϊκας που διέλυσε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ

ΤΕΤΆΡΤΗ, 18 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2012
Mπορεί το πολιτικό κλίμα να μας φαίνεται ίδιο σε επίπεδο αποδοκιμασίας των κομμάτων του Μνημονίου, ειδικά του ΠΑΣΟΚ και κατά δεύτερον της Ν.Δ αλλά και του ΛΑΟΣ, όμως μέσα σε έξι μήνες από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Απρίλιο του 2012, όλα έχουν αλλάξει στην πολιτική σκηνή της χώρας, ως αποτέλεσμα της αλλαγής πολιτικής στροφής και της υπερψήφισης και της συμμετοχής ΝΔ και ΛΑΟΣ στην μνημονιακή κυβέρνηση Παπαδήμου.
Για του λόγου του αληθές ανατρέξαμε στην ίδια δημοσκόπηση, της ίδιας εταιρείας που χρησιμοποιεί ένα αξιόπιστο μοντέλο αναγωγής επί των αναποφάσιστων της Public Issue 
Τον Οκτώβριο του 2011 λοιπόν, όταν όλοι θεωρούσαν ότι το ΠΑΣΟΚ, είχε «καταρρεύσει» και εν τέλει όντως ανατράπηκε η κυβέρνηση Παπανδρέου, το Κίνημα αποσπούσε στην δημοσκόπηση το 22,5% των ψηφοφόρων και κάπου 60-70 βουλευτές! 
Ποσοστό που είναι ... όνειρο για τον σημερινό νέο αρχηγό Ε.Βενιζέλο!
Από εκεί και πέρα η ΝΔ συγκέντρωνε 31,5%, το ΚΚΕ 10,5%, ο ΣΥΡΙΖΑ 9,5%, ο ΛΑΟΣ με 9%, η Δημοκρατική Συμμαχία με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%. 
Ποια ήταν τα ποσοστά του πρόσφατου Βαρόμετρου της ίδιας εταιρείας σήμερα, τον Απρίλιο του 2012; 
Τα δύο πρώην μεγάλα κόμματα μετά βίας φτάνουν αθροιστικά 33,5% με το ΠΑΣΟΚ να υποχωρεί στο 14,5%, η ΝΔ στο 19% (όλα αυτά με αναγωγή επί των αναποφάσιστων) και από εκεί και πέρα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες να "φλερτάρουν" πλέον με την τρίτη θέση, αφού φτάνουν το 11% με ανοδική τάση και οι "σκληροί" της δεξιάς, το εθνικό κόμμα της Χρυσής Αυγής, να φτάνει στο 5,5%! 
ΛΑΟΣ και Οικολόγοι μετά βίας φτάνουν στο 3% και η Ντόρα Μπακογιάννη και πάλι φαίνεται ότι δεν θα εισέλθει στη Βουλή, αφού φτάνει το 2% μόλις. 
Ως προς τη νυν εκλογική επιρροή των κομμάτων, λοιπόν, η ΝΔ συγκεντρώνει 19%, το ΠΑΣΟΚ 14,5% (33,5% συγκεντρώνουν συνολικά τα δύο μεγάλα κόμματα), ο ΣΥΡΙΖΑ 13%, η ΔΗΜΑΡ 12%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 11%, το ΚΚΕ 11%, η Χρυσή Αυγή 5%, ο ΛΑΟΣ 3%, οι Οικολόγοι 3%, η ΔΗΣΥ 2%, η Δράση 2%, το ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1% και 3,5% τα λοιπά κόμματα.
Βλέπουμε λοιπόν ότι μέσα σε έξι μόλις μήνες το ΛΑΟΣ εξαερώθηκε και έμεινε μόλις με το 33% της εκλογικής επιρροής που κατέγραφε τον Οκτώβριο και ΠΑΣΟΚ και ΝΔ απώλεσαν ομοιογενώς το 3% ακριβώς, της εκλογικής επιρροής που κατέγραφαν τον Οκτώβριο.
Αν λάβουμε υπ’όψιν τις εξελίξεις που ακολούθησαν και τις οβιδιοακές μεταμορφώσεις στην πολιτική της ΝΔ, οι Μνημονιακοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία να κάνουν εκλογές το Νοέμβριο ή στις 4 Δεκεμβρίου που πρότεινε ο Α.Σαμαράς και να σχηματίσουν μετεκλογικά μία κυβέρνηση με ποσοστό και των δύο κομμάτων άνω του 50%! 
Βλέπουμε ότι η κοντόφθαλμη πολιτική της τρόϊκα που ήθελε πρώτα να ψηφιστεί το Μνημόνιο, η δανειακή, το PSI κλπ, οδήγησε στην κατάρρευση και τα τρία κόμματα που πλέον αδυνατούν και τα τρία μαζί να συγκεντρώσουν ούτε 40%! 
Μέσα σε έξι μήνες, άλλαξαν τα πάντα. Ευτυχώς για τις δυνάμεις που μάχονται το Μνημόνιο…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
You might also like:

  ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ !!

 Απάντηση
 Προώθηση




 ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ  ΣΕΡΒΙΑ ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!
 

YouTube - Βίντεο από αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Κάντε κλικ εδώ γι

Mrb για την Β΄Αθηνών -> Τρίτο κόμμα το ΠαΣοΚ

Μια δημοσκόπηση στην μεγαλύτερη σε πληθυσμό περιφέρεια...
της Ελλάδος που στέλνει μηνύματα

Από kafeneio το μοντάζ Γρέκι