Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων (και ο λαός το γνωρίζει) και των ξένων επικυρίαρχων της χώρας μας

 

Αν η ΝΔ και η ηγεσία της θέλει
  • να γίνει κυβέρνηση
  • αυτοδύναμη κυβέρνηση μάλιστα όπως ονειρεύεται
  • και να μας αποδείξει κιόλας πως πρόκειται και για “πατριωτική” παράταξη και “πατριωτικό” κόμμα (δεν υπάρχει μεγαλύτερο “πατριωτικό” ζήτημα από έναν λαό που πεινάει)
δεν έχει να κάνει παρά το εξής:
Να βγάλει τον ωραιότατο πρόεδρό της στα κανάλια όπου θα κάνει την εξής δήλωση.
  • “Η ΝΔ θεωρεί το δημόσιο χρέος στο μεγαλύτερό του μέρος παράνομο και άκυρο”
  • “Η ΝΔ θεωρεί το Μνημόνιο και τις “υπογραφές” άκυρες, παράνομες και αντισυνταγματικές.”
Και σχολάει η γιορτή.

Χτυπάνε αυτοδυναμία πάραυτα και εντελώς “συστημικά” και ωραία.

Ολα τα άλλα είναι λόγια του αέρα. Και έχουν ως σκοπό να κρύψουν την μεγάλη αλήθεια. Πως...
Η ηγεσία της ΝΔ είναι η ρεζέρβα των τοκογλύφων και των επικυρίαρχων της χώρας. Και βέβαια ο λαός το γνωρίζει αυτό. Γι’ αυτό και τα ποσοστά της ΝΔ στις δημοσκοπήσεις είναι εκεί που είναι.
Κι άμα πιστεύουν εκεί στην ηγεσία της ΝΔ πως με όλα αυτά τα Μνημόνια και τις δανειακές, τα οποία τα αναγνωρίζει η ΝΔ ως ΝΟΜΙΜΑ, και τα οποία έχουν ρίξει τον λαό στην απελπισία και στην πείνα, έχουν και το δικαίωμα ή την δυνατότητα  να παριστάνουν και τον “πατριώτη”, και πως θα βρουν και πολλούς ανόητους έλληνες να πιστέψουν στα λόγια τους και να τους ψηφίσουν ώστε να γίνουν και κυβέρνηση σοβαρή και αυτοδύναμη

ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ
Είμαστε ήδη σε παρατεταμένη αστάθεια πολιτική και σε οικονομική απελπισία. Διέξοδος πολιτική ΔΕΝ υπάρχει διότι το καθεστώς (ΠαΣοΚ και ΝΔ)
  • έχει στυλώσει τα πόδια και “δεν το συζητάει”,
  • δεν δέχεται την πολιτική πρόταση εξόδου από την κρίση που κάνει ο λαός
  • και αντιμετωπίζει τον λαό στρατιωτικά, μη επιτρέποντας πολιτική διέξοδο.
Αρα;

Αρα περιμένουμε το τυχαίο (και θανατηφόρο ίσως) εκείνο γεγονός που θα πυροδοτήσει σκηνές, κανονικής Αποκαλύψεως του Ιωάννου, στους δρόμους, στα καταστήματα αλλά και στα σπίτια των πολιτικών και των ευπόρων πολιτών.

Φιλιά.

 

            Τo μεγάλο φαγοπότι

 

Όσο περνά ο χρόνος και εμπεδώνεται η πολιτική της δημοσιονομικής προσαρμογής (λιτότητα, περικοπές, ανεργία, φοροεπιδρομές και δεν συμμαζεύεται) όλο και σαφέστερος γίνεται ο στόχος των εποπτών - δανειστών - σωτήρων που διατάζουν και της κυβέρνησης που εκτελεί. Αυ­τός ο στόχος συνοψίζεται σε μια λέξη: υποτί­μηση.
Στην περίπτωσή µας, όμως, δεν μιλάμε για την υποτίμηση του νομίσματος, αλλά για κάτι πολύ ευρύτερο και βαθύτερο. Η πολιτική που εφαρ­μόζεται, έχει οδηγήσει στην υποτίμηση του κό­στους εργασίας, των τιμών στην κτηματαγορά, των...
αξιών στο χρηματιστήριο. Πού οδηγεί μια τέτοια πολιτική απαξίωσης; Η απάντηση είναι αυτονόητη: στο ξεπούλημα.
Αυτοί που έχουν χρήμα, κατά κύριο λόγο ξένοι πι­στωτές - τοκογλύφοι (και εγχώριοι... γερο-λαδά-δες) έχουν ήδη «αγοράσει» τη συμμετοχή τους (για να το πούμε κομψά) στην πολιτική διαδικα­σία της χώρας. Αυτοί αποφασίζουν τη δημοσιο­νομική πολιτική, ποιοι και πόσα θα πληρώσουν, πόσοι και για πόσο θα εργαστούν, τι, πόσο και σε ποιον θα πουληθεί (ορθότερα: θα χαριστεί") από τη δημόσια περιουσία και τους πόρους της χώρας.
Έπειτα από δύο χρόνια συστηματικής και προγραμ­ματισμένης διάλυσης του κοινωνικού ιστού (και καθώς η κυβέρνηση εξαντλεί το πολιτικό της κε­φάλαιο - κοινώς «τα έφαγε τα ψωμιά της»), φαί­νεται πως ήρθε η ώρα για το μεγάλο φαγοπότι.
Σφίγγοντας τη θηλιά για την επόμενη δόση δα­νεικών, οι τοκογλύφοι απαίτησαν - και πήραν - την έγγραφη δέσμευση πρωθυπουργού και υπουργού Οικονομικών για την απρόσκοπτη και ταχύτατη εξέλιξη της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Και επειδή δεν τους αρκούν ούτε οι ενυπόγραφες δεσμεύσεις, έχουν έτοιμη την εταιρεία - μηχανισμό (στελεχωμένη και ελεγχό­μενη από ξένους) που θα αναλάβει τη συνολική εκποίηση.
Στο τσάκα - τσάκα, λοιπόν, κάποιοι «μάγκες» θα βάλουν στο χέρι κάθε τι που αξίζει και προσφέρει έσοδα στη χώρα, όπως για παράδειγμα το αερο­δρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», από το οποίο το Δημό­σιο εισέπραξε, μόνο την πενταετία 2002-2009, 640 εκατομμύρια ευρώ. Δηλαδή τα διπλάσια απ’ όσα θα εισπράξει σήμερα η κυβέρνηση ξε­πουλώντας το ποσοστό της κρατικής συμμετο­χής...
 

Ο λαός στα κάγκελα και οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στα ...χάχανα

 

Μια φωτογραφία όσο 1000 λέξεις λένε πολύ σωστά οι Κινέζοι ως παροιμία.
Την ώρα που ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει εκβιαστικά σε φόρους, χαράτσια, πρόστιμα, ΦΠΑ, ακρίβεια το 80% των ετήσιων εσόδων τους (εάν δεν είναι άνεργοι), οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πιάστηκαν στη Βουλή να χαχανίζουν και να χαριεντίζονται με τον πρωθυπουργό τους, που τελευταία βλέπουν σπάνια.
Μια ολόκληρη εβδομάδα μέσω των κολλητών ΜΜΕ και δημοσιογράφων που είναι διπλοθεσίτες ( ΕΡΤ + φιλικές εφημερίδες κ.λ.π), διέδιδαν ότι η κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ - δήθεν - επαναστάτησε και μερικοί απειλούσαν να...
μην ψηφίσουν το χαράτσι των ακινήτων μέσω της ΔΕΗ, που εκβιάζει τους Έλληνες μικρομεσαίους και ανέργους ότι θα τους αφήσει χειμωνιάτικα χωρίς ρεύμα.
Η φωτογραφία δείχνει τον “πόνο” αυτών των βουλευτών για τα δεινά που προκαλούν με τις παράλογες αποφάσεις τους.
Μας δουλεύουν κανονικά...

Το χαράτσι στα ακίνητα γράφει το τέλος του ΠΑΣΟΚ

Share
Η χθεσινή ψηφοφορία αποτελεί την αρχή της πτώσης της κυβέρνησης την αρχή του τέλους του κόμματος ΠΑΣΟΚ και την αρχή της πολιτικής εξαφάνισης του αλαζόνα φορολογικού και οικονομικού εκτελεστή των Ελλήνων Ευάγγελου Βενιζέλου.
Είναι γνωστό ότι η έννοια της ιδιοκτησίας είναι ιερή για τους Έλληνες και αποτελεί πατροπαράδοτη αρχή και αξία με κόπο και μόχθο να έχει ο καθένας μας από πάνω του το κεραμίδι του.
Η αγάπη μας για το σπίτι μας η ιερότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τον δικό μας χώρο είναι από τα λίγα πράγματα τα οποία μας έχουν μεταφερθεί αναλλοίωτα από την αρχαιοελληνική μας κληρονομιά.
Δεκάδες τα τραγούδια δημοτικά λαϊκά τα οποία υμνούν το σπίτι που αποτελεί το απάγκιο το καταφύγιο του καθένα μας.
Κάποτε μου έλεγε ένας από τους πρώτους Έλληνες μετανάστες στην Αυστραλία ότι την έννοια της ιδιοκτησίας στους Αυστραλούς την έμαθαν οι Έλληνες και οι Ιταλοί.
Η εμμονή μας στην ιδιοκτησία είναι από τα λίγα πράγματα που μας χαρακτηρίζουν στο σύνολο ως κοινωνία ανεξάρτητα από μορφωτικό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο.
Πόσες φορές δεν μας έχει τύχει να μας ξεναγεί κάποιος στο σπίτι του με πηγαία περηφάνια είτε είναι εύπορος είτε φτωχός.
Αυτό το τελευταίο ιερό αποκούμπι του καθενός ήρθε να φορολογήσει να απαξιώσει οικονομικά η κυβέρνηση αποδεικνύοντας ότι πλέον δεν έχει καμία επαφή με τον κόσμο.
Μόνο ένας ξένος προς αυτόν τον τόπο προς τις συνήθειες του τις ευαισθησίες του τα ήθη και έθιμα του θα μπορούσε να εφαρμόσει κάτι τέτοιο.
Μια τέτοια σκληρότητα θα μπορούσε να δικαιολογηθεί σε έναν ξένο εισβολέα που στο παρελθόν έκαψε πόλεις και χωριά μας αλλά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί με τίποτα σε κάποιον που θέλει να εκπροσωπεί την φυλή μας.
Η χθεσινή ψηφοφορία δείχνει πόσο ξένο είναι πλέον το ΠΑΣΟΚ προς την κοινωνία έχοντας μετατραπεί σε μια άλλη έκδοση των κουκουλοφόρων της κατοχής που εκτελούσαν άοκνα τις Γερμανικές εντολές.
Εντάξει, όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να μεταλλαχθήκαμε να γίναμε ξιπασμένοι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε και τελείως ξευτιλισμένοι.
Όπως δεν ανεχόμαστε να ξεπαρθενιάσουν τις κόρες μπροστά στα μάτια μας έτσι δεν πρόκειται να μείνουμε και απαθείς στην κλοπή της μικρής, ή μεγάλης ιδιοκτησίας που ετοιμάζει η κυβέρνηση με Γερμανικές εντολές.
Διαβάζω και εγώ σχόλια και αναρτήσεις για το τι κάνει ο κόσμος με όλα αυτά τα μέτρα για την μοιρολατρική διάθεση που δείχνει.
Η πλειοψηφία των συνανθρώπων μας δεν έχει τεχνοκρατική συγκρότηση και με την ανηλεή προπαγάνδα μέχρι σήμερα έσκυβε το κεφάλι.
Ο φόρος στα ακίνητα αγγίζει τις συναισθηματικές χορδές του καθένα, όχι γιατί πρέπει να δώσει χρήματα που μπορεί και να μην τα έχει, αλλά γιατί υπάρχει ένα ξεδιάντροπο κράτος μια αδίστακτη κυβέρνηση στην οποία επικρατεί η λογική του ποιο αδίστακτου σωματέμπορα που δεν έχει κανέναν ηθικό ενδοιασμό μπροστά στην επιβίωση του.
ΥΓ. Η ΝΔ έπρεπε χαλάσει τον κόσμο για αυτόν τον άθλιο νόμο ακόμα και αν η μη ψήφιση του σήμαινε την χρεοκοπία της χώρας. Δεν μπορεί το κόμμα που θέλει να έχει εθνικές αναφορές να επιτρέπει να προσβάλλεται μια από τις αιώνιες αρχές αυτής της κοινωνίας που είναι ιδιοκτησία.
Αris. A


Η Μαφία της διαπλοκής στήνει την επόμενη μέρα...

 

Χάνουν την πρόσβασή τους στο τραπεζικό σύστημα και παίζουν τα ρέστα τους για την επιβίωσή τους. Το κούρεμα των ομολόγων κατά 50% θα έχει ως αποτέλεσμα ένα νέο σχέδιο σωτηρίας των τραπεζών (κι όχι των μετοχών τους αυτή την φορά) με λεφτά της ΕΚΤ, η οποία και θα έχει πλέον τον έλεγχο όλης της κατάστασης. Η Μαφία της διαπλοκής ετοιμάζεται ήδη για την επόμενη ημέρα...

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι τους τελευταίους μήνες το τραπεζικό σύστημα έχει ανοίξει τους κρουνούς του για τα χρεοκοπημένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Οι τράπεζες που σε...

άλλες περιπτώσεις οδηγούν στη χρεοκοπία υγιείς επιχειρήσεις, στην προκειμένη περίπτωση κλείνουν τα μάτια και πετάνε τα λεφτά τους στον Καιάδα.

Ο λόγος είναι απλός: Αύριο δεν θα βρίσκονται στο τιμόνι εκείνοι που δίνουν σήμερα τα λεφτά. Είναι δεδομένο ότι αυτή την στιγμή σκορπάνε λεφτά των καταθετών και του ελληνικού δημοσίου. Ο απαράδεκτος νόμος Αλογοσκούφη τους έδωσε το δικαίωμα να ασκούν εξουσία με λεφτά των φορολογουμένων, με τα χρήματα των Ελλήνων πολιτών. Οι συνταξιούχοι των 600 ευρώ στερούνται την σύνταξή τους για να πάρουν τα χρεοκοπημένα Μέσα Ενημέρωσης νέα δάνεια. Τόσο απλά, τόσο ξεκάθαρα.

Οι εντολές προέρχονται από το σάπιο και βαθιά διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Ο στόχος είναι εμφανής:Στην διαμόρφωση της νέας κατάστασης, μετά από το κούρεμα, να έχουν στα χέρια τους υποθηκευμένες συνειδήσεις για να πλάσουν κατά το δοκούν την επόμενη ημέρα. Αφού περάσει ο πρώτος καιρός του σοκ και επιχειρήσουν να αναλάβουν και πάλι τα ηνία μέσα από νέα πολιτικά σχήματα! Οι ίδιοι άνθρωποι, τα ίδια συμφέροντα, με άλλη πιθανότατα ενδυμασία.

Κι όσοι έχουν αρνηθεί να παίξουν σε αυτό το άθλιο παιγνίδι έχουν δει το όνομα τους πρωτοσέλιδο πίσω από την εκφοβιστική λέξη «σκάνδαλο». Εδώ δεν μιλάμε για Μέσα Ενημέρωσης, αλλά για φωλιές εκβιαστών. Από πληρωμένα πιστόλια που περιμένουν την επόμενη αποστολή τους...
γράφει ο Θανάσης Μαυρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: