ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΨΕΜΑ, ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΧΙΕΣ

ΨΕΜΑ… ΤΡΟΜΟΣ… ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟΣ… Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Την ίδια στιγμή, η παντελώς απομονωμένη και λαομίσητη από την Ελληνική κοινωνία κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αισθανόμενη την κοινή της μοίρα με όλο το θίασο, εναποθέτει τις ελπίδες της αποκλειστικά και μόνο στην απέλπιδα προσπάθεια της να παραμείνει όσο μπορεί γαντζωμένη στην εξουσία.

Κάποιος θα πρέπει ωστόσο να εξηγήσει σ αυτούς τους αγύρτες της πολιτικής, που δίνουν και ξαναδίνουν την ευκαιρία στο πολιτικό ραμολιμέντο της παγκόσμιας διακυβέρνησης, να «σώσει» και να ξανασώσει την πατρίδα που πρόδωσε, ότι το αβάντζο λίγων ημερών, δεν πρόκειται να τους εξασφαλίσει τη λύτρωση.

Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στους πράσινους υποκριτές του πολιτικού συστήματος, πως όσο περισσότερο παρατείνουν το μαρτύριο αυτού του λαού, τόσο πιο ατιμωτικό και ολέθριο θα είναι το δικό τους πολιτικό τέλος.

Κάποιος θα πρέπει να θυμίσει στους δολοφόνους της κοινωνίας και της αξιοπρέπειάς μας, πως τα εγκλήματά τους είναι πολλά και ασυγχώρητα. Και ως τέτοια ούτε η λήθη θα τα αφήσει στο περιθώριο, ούτε οι πληγές που αφήνει το καταστροφικό έργο τους στην Ελληνική κοινωνία, μπορούν να επιτρέψουν να ξεχαστούν.

Αυτή η κυβέρνηση στηρίζεται στην πολιτική εξαπάτηση, γιατί ξέρει καλά πως ούτε μια στιγμή δεν επένδυσε στο δίκιο και την αλήθεια…
Αυτός ο πρωθυπουργός τρέμει ολόκληρος και μόνο στο άκουσμα της λέξης «Γουδί», γιατί όλοι εκείνοι που τον κατέστησαν πιόνι τους, κάποια στιγμή του εξήγησαν ποια είναι συνήθως η μοίρα των προσκυνημένων.
Αυτός ο θίασος τρέμει ολόκληρος και μόνο στη σκέψη της επόμενης μέρας, γιατί ξέρει καλά πως η επόμενη μέρα και θα έρθει, και θα είναι αμείλικτη με όλους εκείνους που συνειδητά οδήγησαν τον τόπο μας στην καταστροφή και το λαό μας στην απελπισία.

Και τώρα που αισθάνονται απειλητικά τον παγωμένο αέρα του τέλους να πλησιάζει και την αγκαλιά του πολιτικού τους θανάτου να σφίγγει γύρω τους, καθίστανται και πολλαπλά επικίνδυνοι...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: