PDFE-mailΕκτύπωσηΟ ΛΑΟΣ ΜΙΛΗΣΕ! ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΠΛΗΜΜΥΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ''ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ'' ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΕΡΙΩΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!
ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!
Βούλιαξε όλη η Ελλάδα από τις μεγαλύτερες μεταπολεμικές απεργιακές διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλες τις μεγάλες πόλεις. 
Η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου δεν μπορεί να παραμείνει άλλο στην εξουσία, και φυσικά το απεργιακό φουσκωμένο ποτάμι δεν ζητά απλά την πτώση της αλλά την αποτροπή σχηματισμού μιας οποιασδήποτε αλλης κυβέρνησης που επιθυμεί τη συνέχιση της ίδιας καταστροφικής μνημονιακής πολιτικής.
Η 48ωρη Γενική Απεργία πραγματοποιείται στην πιο τραγική και οριακή στιγμή που έχει βρεθεί ηχώρα και ο εργαζόμενος λαός εδώ και δεκαετίες.  Η τεράστια και καθολική συμμετοχή των εργαζομένων στις απεργιακές κινητοποιήσεις έχει οδηγήσει την οικονομική δραστηριότητα σε μια ελπιδοφόρα παράλυση... 
Εργαζόμενοι, άνεργοι, φοιτητές, μαγαζάτορες, αρνούνται τη μιζέρια, και επιλέγουν εμπράκτως το δρόμο της ανυπακοής και του αγώνα, τη στιγμή ακριβώς που το μνημονιακό πρόγραμμα γίνεται όλο και πιο άγριο ("εφεδρεία"/απολύσεις, χαράτσια, κατάργηση συλλογικών συμβάσεων, μισθολόγιο - φτωχολόγιο κλπ) και ενώ οι ευρω-"εταίροι" (Γερμανία, Γαλλία, Κομισιόν, ΕΚΤ κλπ) προετοιμάζουν την μετατροπή της Ελλάδας αλλά και συνολικά της ευρωπεριφέρειας σε ευρω-προτεκτοράτα. Για αυτό άλλωστε και η σημερινή απεργιακή κινητοποίηση, αποτελεί ένα από τα πρώτα θέματα των ΜΜΕ διεθνώς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: