ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ ΡΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΧΩΡΑ!! ΦΥΓΕ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!! ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΡΕ  ΠΟΥΛΗΜΕΝΕ!!  ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑΜΑΣ!! ΡΕ ΡΕΤΑΛΙ!! ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΘΕΛΗΣΗ!! ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ  ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ!! ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!!

Financial Times:Ο Παπανδρέου έτοιμος να παραιτηθεί



Αίσθηση προκαλεί πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στη ηλεκτρονική έκδοση των γερμανικών Financial Times, σύμφωνα με το οποίο ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου φέρεται να εκμυστηρεύτηκε τις τελευταίες εβδομάδες σε έμπιστα πρόσωπά του πως «σκέφτεται την παραίτηση». 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός δύο φορές μέσα στις τελευταίες τρεις εβδομάδες έκανε λόγο σε στενούς του συνεργάτες για «παραίτηση», καθώς αισθάνεται, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ότι «δεν έχει πια δύναμη, και ότι η Ελλάδα δεν αποφασίζει πια για τίποτε».
Εκπρόσωπος της ελληνικής κυβέρνησης με τον οποίο επικοινώνησε η γερμανική εφημερίδα απέρριψε τις πληροφορίες ως «ανοησίες», ενώ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ηλ. Μόσιαλος δήλωσε στο «Βήμα» πως «πρόκειται για σκουπίδια» και προσέθεσε ότι ούτε υπήρξε ούτε πρόκειται να υπάρξει τέτοιο ενδεχόμενο. ΦΥΓΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: