Ένας οικονομικός δολοφόνος στο τιμόνι της χώρας




·  Η πατριδοκαπηλεία είναι το τελευταίο καταφύγιο των προδοτών
Ο τίτλος ίσως και να αδικεί τους οικονομικούς δολοφόνους, αφού αυτοί είναι υπάλληλοι που μεταφέρουν εντολές και δεν επικαλούνται καμία απολύτως συγγενική, ηθική ή άλλη σχέση με το… θύμα. Στην περίπτωση του Γιώργου Παπανδρέου, όμως, αν και η «επαγγελματική» προσήλωση είναι σαφέστατα ενός οικονομικού δολοφόνου, η «σχέση αίματος» με το θύμα – Ελληνικό λαό είναι το χαρακτηριστικό σημείο που προσδίδει χαρακτήρα εγκλήματος ιδιαζόντος ιδεχθούς…

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση ή υπενθύμιση του ρόλου που διαδραμάτισε και των γεγονότων που διαδραματίσθηκαν πριν και μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου. Μέχρι και ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο έχει κατατεθεί (δυστυχώς από ευρωπαίο βουλευτή και όχι από Έλληνα) στην οποία κατατίθενται πληροφορίες που εμπλέκουν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου σε οικονομικό έγκλημα κατά της Ελλάδας.

Ακόμη και σήμερα, διακρίνοντας κανείς τα ψυχρά μάτια του Γιώργου Παπανδρέου, μπορεί να διαπιστώσει το κενό συναισθημάτων και ηθικής περιεχόμενο που βρίσκεται πίσω από το προσωπείο του καλοσυνάτου και αγαθού πρωθυπουργού. Ο «πόλεμος» της προπαγάνδας μέσω των ΜΜΕ, καθώς και ο επιθετικός οικονομικός πόλεμος που έχει εξαγγείλει με περίσσιο θράσος ο «σκεπτόμενος» και πολυβραβευμένος Γιώργος Παπανδρέου κατά του Ελληνικού λαού, είναι δεδομένα τα οποία δεν χωρούν καμία απολύτως αμφισβήτηση. Η ωραιοποίηση του βιασμού και του πειθαναγκασμού στην εξαθλίωση ενός ολόκληρου λαού, δεν μπορεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα και τον ρόλο που παίζει ο συγκεκριμένος «πολιτικός».

Ο ήρεμος κωπηλάτης, ο άτυχος ποδηλάτης, ο κινηματογραφιστής μυρμηγκιών και πεταλούδων, ο λάτρης της νέας τεχνολογίας και ο απολύτως κρυπτόμενος και διαφεύγων των τεραστίων ευθυνών του Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει σε καθημερινή βάση να απειλεί τους Έλληνες πολίτες με τα χειρότερα τη στιγμή που τους ετοιμάζει (ή προετοιμάζει, πάντα επικοινωνιακά) για τα χείριστα. Τα πακέτα μέτρων διαδέχονται το ένα το άλλο, η οικονομία καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, η κοινωνία έχει εγκαταλειφθεί και οι πολίτες βιώνουν καθημερινά ενδο-οικογενειακά δράματα που γέννησε η ανεργία… Παρ’ όλα αυτά, κι ενώ η μαύρη τρύπα απειλεί να κυκλώσει την χώρα και να την αποκλείσει από κάθε πιθανή (και ορατή αυτή τη στιγμή) διέξοδο, ο πρωθυπουργός – οικονομικός δολοφόνος συνεχίζει απρόσκοπτα το έργο του φυλασσόμενος με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Έχοντας οδηγήσει την χώρα σε πολιτική απομόνωση (αφού κανείς ηγέτης άλλου κράτους δεν επισκέπτεται πλέον την Ελλάδα), απολαμβάνει ο ίδιος την εξουσία του μέσα στο χρυσό του κλουβί, αγνοώντας πως οσονούπω υπάρχει η σοβαρή πιθανότητα να βρεθεί πίσω από κανονικό σιδερένιο κλουβί… Και αυτή του η συμπεριφορά δεν έχει να κάνει με άγνοια του κινδύνου, αλλά με την βεβαιότητα ενός στυγνού εκτελεστή που υλοποιεί ένα σαφές σχέδιο… το οποίο διαθέτει και «έξοδο διαφυγής». Κανένας οικονομικός δολοφόνος δεν θα εξέθετε τον εαυτό του περισσότερο από όσο πρέπει, αφού γνωρίζει πολύ καλά πως πέρα από το ψυχογράφημα του θύματος, πέρα από τους ειδικούς επιστήμονες που εργάζονται για να διατηρούν το θύμα σε θέση κλινήρη και μη αντίδρασης, υπάρχει πάντα ο εκτός σχεδίου παράγοντας που μπορεί να ανατρέψει το «σκηνικό» και να μετατρέψει τους ρόλους μεταξύ θύτη και θύματος… Και στο σημείο αυτό, ο Γιώργος Παπανδρέου έχει τη μνεία του καλύτερου οικονομικού εκτελεστή, αφού πέρασε τα εσκαμμένα και τοποθέτησε εαυτόν προ του θύματος λαού, εκτιθέμενος ανεπανόρθωτα σε περίπτωση που ξεκινήσει μία ροή μη προβλεπόμενων αντιδράσεων…

Στο κρίσιμο σημείο που σήμερα βρίσκεται η Ελλάδα, στο βάραθρο της ανυποληψίας στο οποίο έχει βρεθεί σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος, η απελπισία των πολιτών είναι δυνατόν να ξεκινήσει μία αλυσιδωτή αντίδραση η οποία θα δώσει ελάχιστα περιθώρια διάσωσης εκείνων των πρωταγωνιστών που οικειοθελώς ανέλαβαν τον ρόλο του βασανιστή – εκτελεστή. Είναι σαφές πως σαν καλός οικονομικός δολοφόνος, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα εγκαταλείψει τον χώρο του εγκλήματος την στιγμή που όλοι αναμένουν κάτι τέτοιο. Θα το τραβήξει ακόμη περισσότερο, και θα δοκιμάσει τις εναλλακτικές που του απομένουν. Η αποχώρησή του (με ό,ποιο τρόπο κι αν γίνει αυτή) από την πολιτική σκηνή ή από τη χώρα, θα γίνει αιφνιδιαστικά και υπό το πρίσμα της «καταστροφικής μανίας» των διωκτών του (αντιπάλων πολιτικών).

Ο Γιώργος Παπανδρέου σκοπεύει να παραμείνει στην εξουσία, έως ότου ολοκληρώσει το σχέδιο των εντολέων του. Μέχρι τότε, θα συνεχίσει να πολεμά, στον πόλεμο που κήρυξε κατά του φυσικού του προϊσταμένου, του Ελληνικού λαού.
kostasxan.blogspot.com
 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ


 

''Η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει, Merkel και Παπανδρέου θα εξαφανιστούν''

 

 

 

Ο M.Lewis, σε συνέντευξη του στο Reuters εμφανίζεται βέβαιος πως η χώρα μας πρώτα θα περάσει την οδυνηρή εμπειρία της ανεξέλεγκτης χρεοκοπίας και μετά θα αποχωρήσει από το ευρώ.
Η Ελλάδα και η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσουν, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου και η Angela Merkelθα χάσουν τις θέσεις τους, προβλέπει ο Michael Lewis, ο διάσημος συγγραφέας που παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της κρίσης χρέους ανά τον πλανήτη.
''Η Ελλάδα χρεοκοπεί, έτσι; Κάνει αναδιάρθρωση χρέους. Όπως και εάν θέλετε να το ονομάσετε, η Ελλάδα χρεοκοπεί.Το μόνο ερώτημα είναι το πως''.
Αμέσως μετά την ελληνική χρεοκοπία θα εξαφανιστούν πολιτικά, κατά τον M.Lewis, τόσο η Μέρκελ όσο και ο Γ.Παπανδρέου : ''Δεν νομίζω ότι η Merkel θα επιβιώσει στη Γερμανία και δεν νομίζω ότι ο Παπανδρέου θα επιβιώσει στην Ελλάδα. Έχουν αποξενώσει τόσο τους πολίτες τους''.

Ο ίδιος εκτιμά πως και η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσει, αν και διαπιστώνει διαφορές με την Ελλάδα:''Δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι Ιρλανδοί δεν θα ακολουθήσουν.Η χώρα θα αφήσει τις τράπεζές της να καταρρεύσουν και θα χρεοκοπήσει.Οι Ιρλανδοί όμως έχουν ένα μεγαλύτερο ταλέντο να υπομένουν. Εάν επιβάλλονταν στους Έλληνες όσα επιβλήθηκαν στους Ιρλανδούς, θα έπεφταν πυροβολισμοί''.
 Kafeneio

 

 

Εγκαταλείψτε τώρα την Βουλή

 


Kαλούνται όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, να εγκαταλείψουν άμεσα το Ελληνικό Κοινοβούλιο, καταγγέλλοντας την αντιδημοκρατική κυβερνητική δράση.

Η συμμετοχή σε διαδικασίες που προσβάλλουν το Σύνταγμα της χώρας…
Η συμμετοχή και ο συμψηφισμός νόμων που .....βάλλουν κατά των συμφερόντων των πολιτών Η συμμετοχή σε κενές περιεχομένου και θετικού αποτελέσματος «συζητήσεις», που επισημοποιούν παράνομες κυβερνητικές αποφάσεις Η συμμετοχή και παρουσία στο Ελληνικό Κοινοβούλιο που παραβιάζοντας τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, εκπροσωπεί –μέσω της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου- συμφέροντα που δεν συνάδουν με τα συμφέροντα της πατρίδας και των πολιτών Η συμμετοχή σε τυπικές και όχι ουσιαστικές διαδικασίες που γίνονται από ένα καθεστώς που εμπαίζει τη λέξη Δημοκρατία
καθιστά ουσιαστική συμμετοχή – σύμπραξη και στήριξη σε μία κυβέρνηση που έχει απωλέσει προ πολλού τη νομιμότητά της έναντι των Ελλήνων πολιτών, τους οποίους αντιμετωπίζει με τον αθλιότερο δυνατό τρόπο και καταβάλλει επιπλέον προσπάθειες για να χαρακτηριστεί ως η χειρότερη των χειρότερων κυβερνήσεων που υπήρξαν ποτέ παγκοσμίως…
Η , καλεί τα κόμματα που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, να εγκαταλείψουν άμεσα το Κοινοβούλιο, να αφήσουν μόνη έναντι των ευθυνών την κυβέρνηση Παπανδρέου και τους «νέο-πατριώτες» βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που την στηρίζουν, έως ότου η σημερινή κυβέρνηση προκηρύξει εκλογές και δώσει το αναφαίρετο δικαίωμα στους Έλληνες πολίτες να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον τους. Η , καταδικάζει την κάθε είδους συμμετοχή σε νομοθετικές διαδικασίες μίας κυβέρνησης που εκτελεί συμβόλαιο εξόντωσης της χώρας και των πολιτών. Το ύστατο χρέος των πολιτικών είναι η διαφύλαξη του Συντάγματος, της νομιμότητας, της ανεξαρτησίας και της εθνικής κυριαρχίας. Εάν οι σημερινοί πολιτικοί δεν ενστερνιστούν τα αυτονόητα προκειμένου να διαφυλάξουν όλα όσα με τον όρκο τους οικειοθελώς ανέλαβαν, τότε δεν θα διαφέρουν σε τίποτε απολύτως από την κυβέρνηση των εκπροσώπων των τραπεζών, από την κυβέρνηση της εκποίησης της χώρας, από την κυβέρνηση που μετατρέπει ελεύθερους πολίτες σε είλωτες εξόφλησης των χρεών που παρήγαγε η διεφθαρμένη πολιτική σκηνή της χώρας. Η έξοδος από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, θα καταδείξει την γύμνια των -φασίζουσας συμπεριφοράς- κυβερνητικών πρακτικών και ταυτόχρονα θα σηματοδοτήσει την έναρξη μίας περιόδου αντίστασης για την κατάργηση-παύση της παράνομης κυβέρνησης Η , προειδοποιεί όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πως ο πολιτικός τους χρόνος έχει παρέλθει και ως ύστατη κίνηση προσφοράς προς τη χώρα, μπορούν να αποχωρήσουν από το Κοινοβούλιο που δεν εξυπηρετεί Έλληνες πολίτες, αλλά συμφέροντα τρίτων, πλην των Ελλήνων. Ο Ελληνικός λαός παρακολουθεί τα γεγονότα και θα τιμωρήσει σκληρά όσους κωφεύουν στις εκκλήσεις του για σεβασμό στην αξιοπρέπειά του, για σεβασμό των δικαιωμάτων του, για σεβασμό των κεκτημένων του, για σεβασμό της ίδιας του της πατρίδας. Όσοι συνεχίσουν να συμπαρίστανται στην διαπόμπευση του Ελληνικού Συντάγματος, αυτομάτως γίνονται συνένοχοι του εγκλήματος που σχεδιάστηκε και εκτελείται εις βάρος της πατρίδας. Και ως συνένοχοι θα λογιστούν από τους πολίτες, και ως ένοχοι θα καταγραφούν από την ιστορία. Η επιλογή είναι δική τους.Η  καλεί τους Έλληνες πολίτες να στελεχώσουν τις τάξεις της και να πολεμήσουν απέναντι σε ένα καθεστώς που στο όνομα της εξυπηρέτησης των οικονομικών τρομοκρατών, των διεθνών λαμογιών, των υπόπτων συμφωνιών που γίνονται σε συζητήσεις που δεν καταγράφονται αλλά μας γίνονται γνωστές μετά την πάροδο αρκετών μηνών, που καταβαραθρώνει όλες τις αξίες και τα ιδανικά που έχει γεννήσει αυτή η χώρα.Η  δεν επαιτεί, αλλά απαιτεί τον σεβασμό στον Έλληνα πολίτη, τον σεβασμό της χώρας και όλων όσων αυτή πρεσβεύει και προειδοποιεί πως όποιοι πολιτικοί δεν σεβαστούν τους πολίτες, θα πρέπει να αναμένουν την ίδια αντιμετώπιση… Η νέα Ελλάδα δεν μπορεί να φτιαχτεί μέσα από αυτή την Βουλή. Η νέα Ελλάδα δεν μπορεί να δημιουργηθεί παρά μόνο από μία νέα Βουλή, με νέους εκπροσώπους που θα αναδείξει ο Ελληνικός λαός, έχοντας πλέον την γνώση για όλους εκείνους που τον αγνόησαν και που θέλησαν να του στερήσουν τα αυτονόητα. Η νέα Ελλάδα θα χτιστεί από τους Έλληνες και όχι από τους υπηρέτες και τους καρπαζοεισπράκτορες "φίλων" και "εταίρων". Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στους παροδικούς διαχειριστές πολιτικούς, που έχουν μετατραπεί σε πωλητές - κτηματομεσίτες.Η  ήρθε για να δώσει τη δυνατότητα να δημιουργηθεί η νέα Ελλάδα, για να δώσει τη δυνατότητα στους πολίτες να αποφασίζουν οι ίδιοι για όσα τους αφορούν.Η  ήρθε για να δώσει τη δυνατότητα στους Έλληνες πολίτες να κατάσχουν την εξουσία που παράνομα διαχειρίζονται ανίκανοι ολίγιστοι πολιτικοί που τολμούν να κατάσχουν ολόκληρη τη χώρα και να την παραδώσουν σε τράπεζες και πολυεθνικές εταιρείες. Αυτοί που έχουν ως "πολιτικό όραμα" τις περικοπές των μισθών και την εξαθλίωση των πολιτών, τις κατασχέσεις, την ποινικοποίηση της αντίδρασης των πολιτών, τις απολύσεις και την ανεργία στο 30% (και πλέον) των κατοίκων της χώρας, τους ξυλοδαρμούς και την επιβολή της εξουσίας με κάθε είδους χημικό, θα πρέπει να ξέρουν πως η τιμωρία που τους περιμένει θα αποτελέσει παγκόσμιο παράδειγμα. Και αυτό είναι δέσμευση των Ελλήνων πολιτών, των πολιτών της νέας Ελλάδας, που θα πρέπει να την γνωρίζουν για
να μην επικαλεστούν οποιαδήποτε άγνοια...



 

  ΕΕΕ...ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑΠΕΣ...ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΘΕΣΑΙ !!!

 


Ποιος καναπές. Πάει αυτός. Ήρθε μέσα ο δικαστικός επιμελητής και στον πήρε. Και τη τηλεόραση. Το αυτοκίνητο. Το σπίτι. Κι έτσι εσύ τώρα πατριώτη τι θα κάνεις? Τι θα κάνεις χωρίς καναπέ και τηλεόραση. Θα μάθεις να μιλάς από την αρχή. Θα μάθεις να περπατάς από την αρχή. Θα μάθεις να ενημερώνεσαι εκτός χαζό τηλεόρασης!  Η κυβέρνηση ΓΑΠ αυτή τη στιγμή χωρίς να το θέλει θα κάνει ένα λαό, που είχε σαν δεδομένο πως θα κοιμάται τα επόμενα 50 χρόνια τουλάχιστον τον ύπνο του δικαίου, να ξυπνήσει. Δεν το κατάφεραν τόσοι και τόσοι μυημένοι καθοδηγητές και φωστήρες και θα το καταφέρει ο ΓΑΠ!   Κατάφεραν να κάνουν να δούμε τη πραγματικότητα. Να συνειδητοποιήσουμε στο πετσί μας απότομα χωρίς αναισθητικό όλη τη βρώμα μέσα στην οποία ζούσαμε και τη νομίζαμε για φρου, φρου κι αρώματα! Κατάφεραν να μας ξεγυμνώσουν από τα παραμύθια μας και τον μακάριο ύπνο μας. 
Οι πρώην πελάτες έγιναν περίσσευμα. Ο παράδεισος ήταν δανεικός και μάλιστα από τοκογλύφους με πολύ χοντρό τόκο! Χωρίς έλεος. Χωρίς περιθώρια. Τα λεφτά σου ή τη ζωή σου.
  Αποχαιρέτα το καναπέ που ήξερες. Κι αν ακόμα είσαι Σαν εκείνους που τη σκαπουλάρανε από τους ελεγκτές, στη παρακάτω στάση έρχονται και για σένα. Σαράντα φορές πάνω θα πληρώσεις το εισιτήριο που δεν έκοψες τόσα χρόνια. Το εισιτήριο της χαμένης σου ευθύνης σαν πολίτης. Τελικά το ΠΑΣΟΚ έκανε το θαύμα. Πήρε και τους καναπέδες. Και όση ακόμα κάθονται είναι γιατί δεν έχουν καταλάβει πως κάθονται στον αέρα!                        ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: