ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ…

Τότε θα τρίβουν όλοι τα μάτια τους συνειδητοποιώντας το βάραθρο στο οποίο θα έχει συρθεί σταδιακά η Νέα Δημοκρατία.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Είναι αποπροσανατολισμός να επιχειρείται η επικοινωνιακή ομαδοποίηση της κοινωνίας σε εκείνους που ανέχονται και σε κείνους που μαχητικά αρνούνται την υπογραφή όλων των «προθύμων» ως προαπαιτούμενο.

Είναι κενολογία να σπαταλιέται μελάνι για να καταδειχτεί πως η συμμορία των ισχυρών θέλει τους προσκυνημένους «ηγέτες» μας μονίμως σκυφτούς, απόλυτα ταπεινωμένους, πολιτικά υποταγμένους και με απαξιωμένο και το τελευταίο ίχνος της προσωπικής και πολιτικής τους αξιοπρέπειας.
Αυτό είναι αυτονόητο. Είναι η προδιαγεγραμμένη μοίρα, όλων εκείνων που τόλμησαν να ξεκινήσουν την πολιτική τους περατζάδα με εκπτώσεις σε ζητήματα αρχών και με πολιτικές παλινωδίες κάθε τύπου.

Είναι κωμικοτραγικό να αναπαράγει κανείς την πολιτική κουταμάρα τελευταίας κοπής, που επιχειρεί να εμφανίσει την επιμονή των νταβατζήδων ως έμμεση απόπειρα μιας ντε φάκτο επιβολής προαποφασισμένων που «θέλουν να οδηγήσουν σε ναυάγιο την κορυφαία πολιτική πρωτοβουλία» των συνεταίρων στη νεοκατοχική προσαρμογή.

Και ο λόγος είναι απλός…
Πιέζουν αυτόν που πιέζεται, και όχι εκείνον που έχει το πολιτικό και ψυχικό σθένος να αντισταθεί…
Σκαμπιλίζουν αυτόν που θα τους γυρίσει το μάγουλο, και όχι εκείνον που θα ανταποδώσει το σκαμπίλι με κλωτσιά χωρίς την παραμικρή δεύτερη σκέψη…

Ας αναρωτηθούμε…

Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: