ΔΕ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΟΣΙΛΟΓΙΣΜΟΣ... ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΙΑΡΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ

Εδώ και δυο χρόνια ο Ελληνικός Λαός ζει μια από τις πιο απάνθρωπες μορφές πολιτικής και οικονομικής βίας που ασκείται πάνω του και περνά μια από τις πιο επικίνδυνες για την υπόσταση της Ελλάδας στιγμές της νεότερης ιστορίας του.

του ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
Καθηγητή Συνταγματολογου

Πριν από ενάμιση χρόνο, τα μεγάλα κέντρα του χρηματοοικονομικού συστήματα με τους εντολοδόχους του, το ΔΝΤ και την Ευρωζώνη με επικεφαλής της Γερμανία βρήκαν ώριμη την Ελλάδα και πρόθυμη την πολιτική της ηγεσία, για να επιβάλουν για πρώτη φορά στην Ευρώπη, με τις μεθόδους του ψεύδους, της παραπλάνησης και της δημιουργίας πανικού και ενοχής, την τριτοκοσμική πολιτική τους που οδηγεί στην υποτέλεια της χώρας και στην εξαθλίωση του λαού.

Από το Μάιο του 2010, είμαστε όλοι μάρτυρες του ειδεχθούς εγκλήματος που διαπράττεται συνεχώς, με την υπογραφή της κυβέρνησης, σε βάρος της Ελλάδας:

—- Είμαστε μάρτυρες της σύναψης παράνομων και ανυπόστατων δανειακών συβάσεων, με παράνομους και εξευτελιστικούς για τη χώρα μας όρους και με παραβιάσεις θεμελιωδών δικαιωμάτων του ανθρώπου και θεμελιωδών αρχών του Συντάγματος και της ευρωπαϊκής και διεθνούς νομιμότητας.
—- Είμαστε μάρτυρες συμφωνιών ολοκληρωτικής κηδεμόνευσης της Ελλάδας, με πλήρη κατάλυση της εξωτερικής και οικονομικής ανεξαρτησίας, με όρους παραίτησης από όλα τα δικαιώματα της εθνικής κυριαρχίας και δέσμευσης του συνόλου της δημόσιας περιουσίας.
—- Είμαστε, τέλος, μάρτυρες διαρκούς και σοβαρής παραβίασης του δημοκρατικού πολιτεύματος, με απόκρυψη από το λαό των πραγματικών συμφωνιών και με παράκαμψη του αντιπροσωπευτικού σώματος.

Με βάση τις παράνομες και ανυπόστατες συμφωνίες δανεισμού, ασκείται, από το Μάιο του 2010, από την κυβέρνηση και την τρόικα μια απάνθρωπη εξουσία εκτός Συντάγματος και ευρωπαϊκής νομιμότητας, η οποία οδηγεί τη χώρα όλο και σε βαθύτερη οικονομική κρίση, επιβάλλει στο λαό όλο και πιο αβάσταχτα και απάνθρωπα βάρη και καθιστά, με συνεχή διόγκωση, το εθνικό χρέος όλο και πιο επαχθές...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: