Οι ευχές της Τρικλοποδιάς ... Φωτιά και τσεκούρι στους ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ



Οι φετινές γιορτές πρέπει να είναι για τους Έλληνες αφετηρία εξέγερσης και επανάστασης , εναντίον των τυράννων νεοταξιτών πολιτικών που κατάντησαν την Ελλάδα μας τσιφλίκι του κάθε νεοναζί γερμαναρά και ξενέρωτου ευρωπαίου που γλύφεται να βάλει στο χέρι πλούτο Ελληνικό που δεν του ανήκει .
Έλληνα τα παιδιά σου σε λίγο δεν θα λιποθυμούν απλά επειδή πεινούν ... θα πεθαίνουν από την πείνα ! Ο πατέρας σου και η μάνα σου θα μείνουν χωρίς σύνταξη και εσύ δεν θα μπορείς να τους βοηθήσεις αφού θα είσαι άνεργος ... θα πάνε πριν την ώρα τους ! Η γυναίκα σου μπορεί να γίνει πόρνη για να ταΐσεις τα παιδιά σου ! Οι ποιο αδύνατοι θα δώσουν τέλος στη ζωή τους . Οι ποιο δυνατοί θα προσπαθήσουν περισσότερο χωρίς όμως προοπτική . Δεν θα αλλάξει κάτι γιατί τα σχέδιά τους είναι καλά μελετημένα και στημένα με μαεστρία . Αυτό φαίνεται από το βαθύ ύπνο που μας έχουν ρίξει ,με την εφαρμογή των βρόμικων σχεδίων τους χωρίς να κουνάει φύλλο και την παθητική στάση του λαού .... Όμως το μόνο που τους φοβίζει είσαι εσύ Έλληνα , η ψυχή σου ,η ιστορία σου, η θρησκεία σου, αυτό που έχεις μέσα σου που όταν φουντώσει ξέρουν ότι τους έχει πάρει ο διάολος και τους έχει σηκώσει . 
Όμως εσύ ¨Ελληνα δυστυχώς κοιμάσαι ...  ενώ βλέπεις ότι όλα γύρω σου καταρρέουν . Τα παιδιά σου πεινάνε . Εσύ αν δεν το κάνεις ήδη , σε λίγο θα περιμένεις με τις ώρες στις ουρές των συσσιτίων για ένα πιάτο φακή, ενώ ... ενώ ...και όμως δεν κάνεις τίποτα !
Θέλεις μια ζωή που η καθημερινή σου ασχολία και έγνοια   θα είναι να βρεις ένα πιάτο φαΐ ; και που  θα είσαι ευχαριστημένος αν το βρεις  ; Γιατί να ξέρεις αυτό θέλουν  τα προσκυνημένα λαμόγια που σε κυβερνούν ,αυτό είναι το σχέδιό τους, σαν τα σκυλιά ένα κομμάτι ψωμί και να λες και ευχαριστώ .
Η τρικλοποδιά αυτά τα Χριστούγεννα θα σας ευχηθεί χρόνια πολλά μόνο για ένα λόγο ... για να τους κυνηγάμε μια ζωή και να τους γαμήσουμε όπως μας γαμάνε αυτοί τόσα χρόνια .
Φωτιά και τσεκούρι στους  ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ για να μας θυμούνται οι επόμενες γενιές σαν επαναστάτες και όχι σαν αυτούς που επέτρεψαν την παράδοση της Ελλάδας μας στους γύπες χωρίς να ανοίξει μύτη !
Ήρθε η ώρα δεν νομίζετε ;


Γεια τους που δε λυγίζουνε και που δεν προσκυνάνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: