ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΡΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!


Τι θα κάνουν οι ξεφτιλοπατριώτες Σαμαράς και Καρατζαφέρης, που είχαν βάλει όρο συμμετοχής "να μην μπουν νέα μέτρα"; ΘΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΝ;


Τα πολλά γέλια φέρνουν κλάματα...

Μόλις σχηματίστηκε αυτή η τριμερής μνημονιακή κυβέρνηση, ανακοινώθηκε ότι δεν θα υπάρξουν νέα οικονομικά μέτρα, καθώς όπως είπε ο σεσημασμένος φορομπήχτης, Βενιζέλος, όλα τα μέτρα που χρειαζόταν η χώρα έχουν ήδη ληφθεί με το «μεσοπρόθεσμο». Τώρα όμως, λόγω της εκτίναξης του ελλείμματος στο 11,5% και υπό την απειλή της εξόδου της χώρας από το ευρώ, η τριμερής του Παπαδήμ(ι)ου ετοιμάζεται να επιβάλλει νέα κτηνώδη μέτρα που θα φέρουν τους Έλληνες κάτω από τα όρια της φτώχειας! Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, τα νέα μέτρα θα είναι τα εξής:

1ον) Θα παγώσουν όλες οι προσλήψεις και επιπλέον θα απολυθούν 100.000 υπάλληλοι του δημοσίου εντός του 2012 και άλλες 200.000 μέχρι το 2015.

2ον) Θα καταργηθεί οριστικά και αμετάκλητα το αφορολόγητο όριο για όλους (Σ.Σ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;).

3ον) Θα καταργηθούν τα ήδη πετσοκομμένα κατά τα 2/3 τα δώρα Χριστουγέννων και Λαμπρής, καθώς και το επίδομα αδείας.

4ον) Οι 300.000 περίπου αγρότες της χώρας, θα υπαχθούν στην κατηγορία των… επιτηδευματιών, κάτι που σημαίνει ότι θα τηρούν βιβλία, θα εκδίδουν φορολογικά στοιχεία και βέβαια θα καταβάλουν το τέλος επιτηδεύματος (400 ευρώ ετησίως) - Σ.Σ. ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΟΥ ΤΟ ΔΙΚΙΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΓΡΟΤΙΑ" ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΕΟΝ ΧΑΙΔΕΜΕΝΗ ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

5ον) Θα καταργηθούν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ και το ευνοϊκό φορολογικό καθεστώς που ισχύει μέχρι τώρα για τους φορολογούμενους που διαμένουν μόνιμα σε μικρά νησιά με πληθυσμό έως 3.100 κατοίκους (Σ.Σ. ΠΟΙΟΣ...ΥΠΕΡΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΩΝΑΚΛΑΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ "ΑΣΦΑΛΕΙΑ" ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ" ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;).

6ον) Θα μειωθούν περαιτέρω οι μισθοί και οι συντάξεις. Ειδικότερα για τους μισθούς, θα επιδιωχθεί να μην υπερβαίνουν τα 1.000 ευρώ.

7ον) Θα καταργηθούν τα περισσότερα επιδόματα για ανέργους, τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Αυτά τα… ολίγα θεωρούνται αρκετά, σε πρώτη δόση. Γιατί, είναι πιθανόν να μη βγει ο προϋπολογισμός και του 2012, κάτι που σημαίνει ότι θα υπάρξουν και… νέα μέτρα, πάνω στα άλλα! Σε γενικές γραμμές, προβλέπεται το 2012 να είναι το χειρότερο έτος για τα οικονομικά των Ελλήνων, από το 1945 μέχρι σήμερα!

(ΥΓ) 1: Σε όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει καμία, μα καμία πρόβλεψη για μείωση των υπέρογκων και προκλητικότατων μισθών του προέδρου της δημοκρατίας, των βουλευτών, των υπαλλήλων της βουλής κ.λπ. παρατρεχάμενων, καθώς και των κρατικών επιχορηγήσεων στα κόμματα…

(ΥΓ) 2: Η «νέα» ΝΔ και ο Καρατζαφέρης, μεταξύ των όρων που είχε θέσει για να συμμετάσχει στην τριμερή μνημονιακή συγκυβέρνηση, ήταν να μην υπάρξουν νέα μέτρα. Τι θα κάνει τώρα που τα νέα μέτρα είναι επί θύραις;
http://xryshaygh.wordpress.com


Απάντηση στο τελευαίο ερώτημα: Φυσικά και δεν πρόκειται να αντιδράσουν οι "σωτήρες" της ΝΔ και του Λάος!

Τώρα που άρχισαν να...ζεσταίνιυν τις καρέκλες και να διορίζουν κομματόσκυλα, να τις αφήσουν; Χειμώνας είναι, κάνει και κρύο!

Και για να γελάσουμε λίγο, ιδού ένα από τα θριαμβευτικά πρωτοσέλιδα φυλλάδας νταβατζή, την επομένη της ανάληψης των καθηκόντων του προτεστάντη πρωθυπουργού μας:


hellas-orthodoxy

Δεν υπάρχουν σχόλια: