Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2012

Εικόνες Κατοχής στο Σύνταγμα- Ουρές για δωρεάν καρότα και πατάτες

Ατελείωτες ουρές από πολίτες όλων των ηλικιών έχουν σχηματιστεί από νωρίς το πρωί της Τετάρτης στο Σύνταγμα από πολίτες για να προμηθευτούν λαχανικά που αποφάσισαν να διανείμουν δωρεάν αγρότες από τη Βοιωτία.

Oι αγρότες αποφάσισαν να μοιράσουν 20 τόνους λαχανικά στο κέντρο της Αθήνας ενώ θα παραχωρήσουν και τρεις τόνους προϊόντα στο Ίδρυμα Αστέγων του Δήμου Αθηναίων.  

Η κίνηση αυτή έρχεται ως απάντηση σε αναφορές που μιλούν για...
επικίνδυνα μέταλλα και άλλες ουσίες στα προϊόντα της περιοχής.   

«Είμαστε εδώ για να αποδείξουμε ότι τα προϊόντα μας είναι ασφαλή για κατανάλωση» δήλωσε στον Antenna ένας από τους παραγωγούς που βρίσκονται στην πλατεία Συντάγματος.

Σχετικές φωτογραφίες:

Από newpost 



"ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ"

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις "ΠΟΛΙΤΗΣ" το βιβλίο του Θανάση Μ.Σιαβρακά 
"ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΟΧΘΟΥ" 
Αφορά 35 παλιά επαγγέλματα του χθες! με 393 φωτογραφίες ! οι 350 είναι παλιές! που χρονολογούνται από το 1920! μέχρι το 1970! που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας! φωτογραφίες που απεικονίζουν  εργασίες όπως το παραδοσιακό όργωμα, αλωνισμό & θέρο με τα ζώα! φωτογραφίες από επαγγέλματα που δεν υπάρχουν! όπως του κεραμοποιού, ασβεστά, του κτίστη πέτρας, παγοπώλη, του παραδοσιακού ράπτη, των καπελάδων , των γαλατά, γανωτή! εφημεριδοπώλη, του λούστρου! τσαγκάρη, του παραδοσιακού φωτογράφου, των  κοουρέων, κλωνατζείδων ,δερματάδων, των  παλιών βοσκών, το έθιμο της γουρνοσφαγής! τους σαμαρτζήδες & πεταλωτές! τους καλαθάδες, σαροθροποιούς! από το παραδοσιακό ζύμωμα και ψήσιμο του ψωμιού στους παραδοσιακούς χωριάτικους φούρνους! τους αργαλειούς με τις υφάντρες!τους οργανοπαίκτες, κ.λ.π. εκτενής αναφορά στο κάθε επάγγελμα, καθώς και συνεντεύξεις γερόντων που εργάστηκαν σε αυτά τα επαγγέλματα 

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  και στην Ελλάδα & στο εξωτερικό- επικοινωνία στο 6948530262- διεύθυνση Εκδόσεις πολίτης της Αρκαδίας Εκδότης Θανάσης Μ.Σιαβρακάς- Νικηταρά 1 Τρίπολη 22100 -emeil- u.siavrakas@gmeil.com -politisarkadias@in.gr



Standard & Poors: Σε επιλεκτική χρεοκοπία η Ελλάδα μετά το PSI

Στην υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας, σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας αμέσως μόλις τελειώσουν οι διαπραγματεύσεις για το PSI θα προχωρήσει η Standard & Poor's, σύμφωνα με ανακοίνωσή της.

Στην ίδια ανακοίνωσή του, ο οίκος τονίζει πως αυτή η εξέλιξη, η χρεοκοπία της Ελλάδας δηλαδή, έστω και υπό τον τεχνικό αυτό όρο, δεν σημαίνει αυτομάτως πως...
«καταστρέφεται» η αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Δεν είναι αυτονόητο, ούτε συναπεκόλουθο πως μια χρεοκοπία της Ελλάδας θα επέφερε ένα ντόμινο στην Ευρωζώνη», δήλωσε στο Blooomberg ο Τζων Τσέιμπερς, ο πρόεδρος της επιτροπής αξιολογήσεων της Standard & Poor's.
Από iefimerida



Δεν υπάρχουν σχόλια: