ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ... ΝΑ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ


Tα κρεματόρια ανοίγουν και το δίλημμα για όλους εμάς είναι αμείλικτο. Ή σκύβουμε μαζικά το κεφάλι περιμένοντας ο καθένας τη θλιβερή του σειρά, ή σηκωνόμαστε όρθιοι για να ξεβρωμίσουμε τον τόπο μας από τους προσκυνημένους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αργά ή γρήγορα κάποια στιγμή σήμερα θα τελειώσουν και τα επικοινωνιακά παιχνίδια. Το τίμημα της «σωτηρίας» (του εφιαλτικού τους σχεδίου) θα είναι βαρύ. Και θα είναι η απόλυτη δυστυχία όλων μας.

Αυτοί επέλεξαν τι θέλουν να σώσουν και φυσικά επέλεξαν τι πρόκειται να θυσιάσουν στο βωμό αυτής της πρόστυχης και ανήθικης προσπάθειας.

Με θύματα τους ανθρώπους του μεροκάματου, τη στοιχειώδη δυνατότητά τους για τα αυτονόητα και καθημερινά, με θύμα την αξιοπρέπεια όλων μας και με την ίδια τη ζωή μας σε τελευταία ανάλυση, αυτό που «σώζεται» δεν είναι η πατρίδα.
Δεν είναι η πατρίδα που το δέντρο της πότισαν τόνοι από το αίμα του λαού της για να εξασφαλίσει μια στοιχειώδη ζωή με αξιοπρέπεια και με το δικαίωμα στο όνειρο και την ελπίδα.

Αυτό που θέλουν να σώσουν, δεν είναι τον Ελληνικό λαό αλλά τους δυνάστες του.
Αυτό που θέλουν να διασφαλίσουν, είναι το δικαίωμα των δυναστών να βιάζουν διαχρονικά τη ζωή μας, τον τόπο μας και την αξιοπρέπειά μας.

Σ αυτό το παζάρι της καθολικής ανηθικότητας, δεν υπήρξε ούτε ίχνος φιλότιμου και ανθρωπιάς, απ όλους αυτούς που αυτόκλητα και χωρίς την ελάχιστη εξουσιοδότηση, ανέλαβαν να διαπραγματευτούν το αύριο αυτού του τόπου.

Ήταν πολύ χαρακτηριστική η χθεσινή πασαρέλα των «εθνοσωτήρων» υπό τον συντονισμό του Φον Πρετεντέρ στο κανάλι των χαμαιλεόντων.
Ο ένας διάβολος γινόταν συνήγορος του άλλου διαβόλου...


Ο καθένας «έσωζε» ξεχωριστά, και όλοι μαζί κατέστρεφαν από κοινού, ότι απέμεινε σ αυτόν τον δύσμοιρο τρόπο.

Κανένας όμως δεν ανέδειξε το κύριο. Όχι γιατί τους έλειπε το μυαλό, αλλά γιατί τους περίσσευε το θράσος και η υποκρισία. Και αυτό το κύριο οφείλουμε για μία ακόμη φορά να το υπενθυμίσουμε.

Όταν καλείσαι να σώσεις την πατρίδα σου, αυτό που παζαρεύεις δεν μπορεί να είναι η μιζέρια και η ανέχεια του λαού σου.

Όταν καλείσαι να σώσεις την πατρίδα σου, αυτό που έχεις υποχρέωση να κάνεις πριν απ όλα, είναι…
-Να την απαλλάξεις από τον καρκίνο που της τρώει τα σωθικά.
-Να την ανακουφίσεις από τους βρυκόλακες που της πίνουν το αίμα.
-Να την μετατρέψεις από πατρίδα – δυνάστη, στο πλέον φλογερό όραμα του ίδιου της του λαού.

Αυτοί όμως επέλεξαν ότι οι βρυκόλακες που σφιχταγκαλιάζουν με θάνατο αυτή την πατρίδα, είναι οι άνθρωποι της δουλειάς και του μόχθου.

-Δαιμονοποίησαν το δικαίωμα αυτών των ανθρώπων να έχουν την υγεία που ακριβοπλήρωσαν.
-Δαιμονοποίησαν το δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών στο να έχουν ρεύμα στο σπίτι τους, φαγητό στο πιάτο τους, και νερά να ξεπλύνουν τον καθημερινό τους ιδρώτα…
-Δαιμονοποίησαν όχι μονάχα το δικαίωμα όλων μας στη δουλειά, αλλά και την αυτονόητη υποχρέωσή τους να πληρώνουν το μεροκάματο για να μπορεί ο εργαζόμενος να δουλέψει και την επόμενη μέρα…
-Δαιμονοποίησαν τελικά το δικαίωμα όλων μας στην αξιοπρέπεια, στη ζωή, στα γηρατειά, ακόμη και στον αξιοπρεπή θάνατο.

Κι αυτή την αθλιότητα τη βάφτισαν «σωτηρία της πατρίδας» και πλειοδότησαν στο ποιος την «σώζει» καλύτερα, πλειοδοτώντας πρωτίστως σε δουλοπρέπεια απέναντι στο σουλτανάτο των συμμοριών.

Υποσχέθηκαν Δανίες του Νότου και αγανακτούν γιατί άργησαν να μετατρέψουν τον τόπο μας σε Ισπανία της Ιβηρικής. Τόσο ψέμα…Τόση υποκρισία… Τέτοια απύθμενη αθλιότητα.

Σήμερα που τελειώνουν τα ψέματα, θα κληθούν να προσυπογράψουν συναινετικά τη ληξιαρχική πράξη θανάτου ενός ολόκληρου λαού.

Αυτό λοιπόν που μένει σ αυτό τον λαό να κάνει είναι μονάχα ένα.

Να υπογράψει την επικήρυξη των φονιάδων του, και να ορίσει αυτή την απόφαση ως άμεσα εκτελεστή.

Η ζωή δεν μπορεί να περιμένει ούτε τους κενολόγους αντιμνημονιακούς φαφλατάδες να κομπορρημονούν, ούτε την άτολμη και φοβική Αριστερά να πελαγοδρομεί σε ατελεύτητα ιδεολογήματα.

Αν δε φυτρώσουν επιτροπές εξέγερσης σε κάθε γειτονιά, από ανθρώπους αποφασισμένους να ανάψουν το φυτίλι του δυναμίτη, θα χαθεί η ζωή μας, θα χαθεί η αξιοπρέπειά μας, θα δολοφονηθεί η πατρίδα μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Ήρθε η ώρα να πάρουμε όλοι στα χέρια μας την τύχη αυτού του τόπου, γιατί οι άτολμοι και οι διστακτικοί, δεν μπορούν να είναι ηγέτες ενός λαού που δολοφονείται από τους κοτζαμπάσηδες.

Τελεία και παύλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: