ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ..!! ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙΤΕ , ΜΑΣ ΣΚΛΑΒΩΝΟΥΝ ..!!!!



Αναρωτιέμαι πόσο ακόμα μια χώρα σαν την Ελλάδα θα οδηγείται στον αφανισμό και στην παρακμή; Μια χώρα που δίδαξε την ανθρωπότητα σε τι διαφέρει ο άνθρωπος από το ζώο, Που δίδαξε ποια είναι η σχέση του με τα ζώα, την φύση, το σύμπαν! Μια χώρα που δίδαξε δημοκρατία, πολιτισμό, τα γράμματα , τις τέχνες, τις επιστήμες, την αγάπη, την ειρήνη, τι είναι αναγκαίο και τι περιττό, τι καλό και τι κακό! Αυτή η χώρα σήμερα περιφέρεται από έναν αδιάφορο λαό που δεν έχει διδαχτεί τίποτα για την ιστορία του το παρελθών του, από προδότες πρόστυχους, ανώμαλους, ανικανοποίητα κτήνη που ξεσχίζουν τις σάρκες ακόμα και της μάνας τους του, του πατέρα τους και των παιδιών τους για να ικανοποιήσουν τα πρόσκαιρα και άχρηστα βίτσια τους!
Παρακολουθώ με πόνο ένα λαό που δεν θέλει να αναλάβει τις ευθύνες του να τις μεταβιβάζει στους πριν ή στους μετά!
Όλα θα είχαν μια λογική εξήγηση ότι οι προδότες μας κράτησαν αμόρφωτους, μας δίδαξαν λάθος την ιστορία, ότι περάσαμε δύσκολα χρόνια, όλα αυτά μπορεί να τα δικαιολογούσα όχι απαραίτητα μέχρι του σημείου που πλέον έχουμε να κάνουμε με προδότες και προδοσίες, εδώ δεν υπάρχει καμία δικαιολογία και γινόμαστε και εμείς ακουσία και άμεσα προδότες.
Δεν το αξίζουν ούτε οι προγονοί μας, ούτε αυτή η χώρα, πολύ περισσότερο όταν γινόμαστε ο δοκιμαστικός σωλήνας για το πείραμα που θα καταστρέψει όλη την ανθρωπότητα και γιατί όχι και την γη!
Εγώ και οι συνεργάτες και φίλοι της ιστοσελίδας επιμένουμε ότι είναι απλό να φέρουμε τα πάνω κάτω, έχω αναφέρει εκατοντάδες τρόπους δυστυχώς μου κατάστρεψαν τα αρχεία για να σας παραπέμψω. Θα αναφέρω πάλι πόσο απλό είναι, αρκεί να μην περιμένουμε να ξεκινήσει πρώτα ο άλλος αλλά όλοι μαζί. Και όχι το μάνα εξ ουρανού!
Παράδειγμα η πατρίδα μας μπορεί να σωθεί με πολλούς τρόπους, ένα, λέμε ότι από το επόμενο Σαββατοκύριακο δεν κουνιέται φίλο ούτε αεροπλάνο, ούτε λεωφορείο, ούτε κανένας πάει για δουλειά όπου και να δουλεύει και μένει στο σπίτι του μέχρι αυτοί οι προδότες να τσακιστούν να φύγουν! Για να γίνει αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια επιτροπή που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας με σαφές και δεσμευτικό χρονοδιάγραμμα για να φτιάξουμε το νέο σύνταγμα και τον καινούργιο τρόπο διακυβέρνησης, επίσης με το καινούργιο σύνταγμα θα δικαστούν δίκαια και όλοι οι προδότες. Άλλος τρόπος, μια ημερομηνία που θα ορίσει πάλι από μα επιτροπή να ξεκινήσουμε όλος ο λαός από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος και να κατεβαίνουμε στο σύνταγμα και να ζητήσουμε να συλληφθούν σε πρώτη φάση και οι 300! Δεν θα ξανακάτσω να πω γιατί η δραχμή είναι η μοναδική σωτηρία, αλλά όχι από αυτό το πολιτικό σύστημα αλλά από μια κυβέρνηση αρίστων πατριωτών, αυτά θα τα φτιάξει ο λαός μέσα από δημοψηφίσματα αφού διώξει τους προδότες! Να πω μόνο σε αυτούς που τρομάζουν το λαό
Ότι με την δραχμή θα αγοράσουν σε κοψοχρονιά την Ελλάδα με τα ευρώ που έχουν έξω, ότι έχουν λάθος άλλοι εσκεμμένα και άλλοι από άγνοια, όταν επιβληθεί η δραχμή θα υπάρχει άλλη νομοθεσία και για το έμπα και για το έβγα συναλλάγματος. Αυτός που έχει τις καταθέσεις του έξω από την Ελλάδα όταν θα θελήσει να τα βάλει μέσα αυτόματα θα φορολογηθούν ανάλογα με την ισοτιμία της δραχμής, αυτά τα μέτρα μπορεί να τα πάρει μόνο μια κυβέρνηση άριστων πατριωτών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: