η επανάσταση των πανοτοκίων

 Ελλην Φορολογούμενος
Δεν πληρώνω δόση δανείου ! Γιατί:
  1. η τράπεζα έχει χρήμα , έχει νομικό τμήμα και το χρόνο με το μέρος της , η δικαιοσύνη της χώρας μας , σέβεται περισσότερο τα ατού της τράπεζας από το ΔΙΚΙΟ σου , άρα έχασες αν τους αντιπαρατεθείς μόνος σου.
  2. το σύνολο των προτεινόμενων από της τράπεζες διακανονισμών ,είναι πανάκριβες επιμηκύνσεις των δανείων μας , δηλαδή θα πληρώνεις αιώνια για ένα κωλόσπιτο (όπως θα έλεγε ο σχωρεμένος ο Γιαννόπουλος ) που η αξία του μειώνεται δραματικά , η τραγική ειρωνεία είναι.........  ότι η ακίνητή σου περιουσία μειώνεται κυρίως  λόγω του μνημονίου που έσωσε τις τράπεζες!
  3. Απαίτησε μαζί με τους υπόλοιπους συν-δανειολήπτες σου , δίκαιους όρους αποπληρωμής που να παραμετροποιούν την σημερινή αξία του ακινήτου , την δυνατότητα σου ζήσεις μια αξιοπρεπή ζωή και να μην πληρώνουν τα εγγόνια σου τα δάνειά σου.
  4. Αν ότι κάνεις ,τα κάνεις μαζί με πολλούς άλλους , θα αναγκάσουμε τους «σωτήρες και τις σωτηρίες» των τραπεζών  , να γίνουν και «σωτήρες και σωτηρίες»  των πολιτών. Με κοινούς για όλους και δίκαιους νόμους να κάνουμε διακανονισμούς , χωρίς ψιλά γράμματα , άδικες υποχρεώσεις και κατά το δοκούν επιβαρύνσεις.
  5. Να γίνουν όντως οι τράπεζες μοχλός ανάπτυξης της χειμάζουσας εθνικής μας οικονομίας και να πάψουν να είναι κερδοσκοπικοί οργανισμοί υπό κρατική προστασία .
  6. Να καταλάβουν πλέον ότι σ΄ αυτό τον τόπο υπάρχουν πολίτες και όχι με κινούμενα ΑΤΜ , που με νόμο τους εκχωρήθηκε το άρμεγμα μας. Έχουν επιβληθεί άπειρα μέτρα , ανυπολογίστου οικονομικού κόστους στους Έλληνες πολίτες . Τέρμα ΠΙΑ λαός σωσμένος ποτέ υπερφορολογημένος.
  7. ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ να πιέσουμε για πραγματική ανάπτυξη που θα έρθει από την επαναφορά του λαού μας σε φυσιολογικές και δίκαιες χρεώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: