Όσοι ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, ψηφίζουν μνημόνιο.



Όλοι μας θα θέλαμε να προκηρυχθεί ένα δημοψήφισμα και να αποφασίσουμε μια φορά επιτέλους και εμείς οι «τριτοκοσμικοί», όπως αποφάσισαν οι πολιτισμένοι Ισλανδοί, για το εάν θα επιλέξουμε τα συμφέροντα των αγορών που προστατεύει και προωθεί το μνημόνιο ή τα συμφέροντα του ελληνικού λαού που συνεπάγεται εθνική ανεξαρτησία της χώρας και....
απεμπλοκή από το μνημόνιο.


Δυστυχώς, το σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα – κοτζαμπάσης, δεν έκανε και δεν πρόκειται να κάνει ποτέ αυτό το δημοψήφισμα. Ούτε το αντιδημοκρατικό – ολιγαρχικό μας Σύνταγμα προβλέπει δυνατότητα λαϊκής πρωτοβουλίας για διενέργεια δημοψηφίσματος, ώστε να υπάρχει ένας λαϊκός φραγμός στα αντιλαϊκά σχέδια της πολιτικοοικονομικής ολιγαρχίας..

Τώρα όμως, μέσω των επόμενων βουλευτικών εκλογών, μας δίνεται η ευκαιρία να εκφραστούμε. Στο χέρι μας λοιπόν είναι για το αν θα στηρίξουμε τα συμφέροντα των αγορών ή την ανεξαρτησία του ελληνικού λαού.

Τώρα φυσικά γνωρίζουμε ότι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι κόμματα των αγορών, κόμματα του μνημονίου. Επομένως όσοι ψηφίσουν τα δύο αυτά κόμματα, ουσιαστικά ψηφίζουν υπέρ των αγορών και σε βάρος της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας.

Καμία λοιπόν ψήφος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: