ΕΛΛΗΝΑ , ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ?‏



Μας λένε άχρηστους, τεμπέληδες και χαραμοφάηδες...Και πως μας αξίζει φτώχεια και πόνος..

Φταίμε γιατί νομίσαμε πως...γίναμε ευρωπαίοι ενώ η αληθής πορεία είναι η αντίθετη, οι ευρωπαίοι πρέπει να παίρνουν φώτα από εμάς και να εξελληνίζονται πνευματικώς.
Φταίμε διότι αφήσαμε τους άχρηστους, τους γελοίους και τους προδότες να κυβερνούν και να έχουν θέσεις εξουσίας..

ΟΜΩΣ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΕΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ Η ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ.ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΗΤΑΝ ΜΕ ΙΔΡΩΤΑ, ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ.


Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφερθώ σε αυτή την θλιβερή μειοψηφία που θέλησε εύκολο πλούτο, τις περισσότερες φορές παράνομο..
Τα δικά μας ιδανικά, οι δικές μας ιδέες, η ΠΙΣΤΗ δεν έγκεινται στο χρήμα..Δεν είναι το χρήμα μέτρο για να κρίνουμε την αξία του ανθρώπου, αλλά μέτρο κάθε πράγματος(=χρήμα) και αξία είναι ο άνθρωπος..


Εμάς δεν μας αγγίζουν τα τρομολαγνικά τους σχέδια, γιατί ξέρουμε..
ΠΩΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΚΡΙΝΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΜΕ.


ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΦΟΒΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΑΙΩΝΙΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΚΑΜΕ.


Η ώρα και η στιγμή που θα αποφασίσουμε συλλογικά, ως έθνος, φυλή και κοινωνία, πώς θα πράξουμε είναι πολύ κοντά..Θα κληθούμε να απαντήσουμε σε πολλά κρίσιμα ερωτήματα, στα οποία θα χωρούν έργα και όχι λόγια..Ερωτήματα, όπως :
Προτιμάς να σώσεις την ζωούλα σου , όσα χρόνια μένουν, όντας υπήκοος βαρβάρων ή θα πολεμήσεις, με όποιο κόστος, για το μέλλον των παιδιών σου και την διαιώνιση της Ελλάδος;

Θα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε τους συλλογικούς μας φόβους, τους διαχωρισμούς και τις αριστεροδεξιόφρονες αντιλήψεις.

Η Ελλάς καρτερεί την επόμενη τεράστια ιστορική στιγμή για να δείξουμε πως είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ.
Εσύ, Έλληνα, θα είσαι συνεπής στην ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑ;

Με τιμή,
Πελασγός

Δεν υπάρχουν σχόλια: