ΣΟΚ! Οι κυβερνοδήμιοι προγραμματίζουν νέα σφαγή από 1/1/2014


Τ’ ακούσατε αδέλφια, μελλοθάνατοι του Λαμογιστάν; Οι δυο βλοσυρές τρόικες των χασάπηδων θα συμφωνήσουν από τώρα και για τις μελλοντικές περαιτέρω περικοπές των αγρίως περικεκομμένων μισθών και συντάξεων! Συμφωνούν δηλαδή, λόγω εμπειρίας, πως ούτε η επικείμενη μεγάλη σφαγή θα αποδώσει και ότι η τρικομματική κυβέρνηση των ανδρεικέλων θα αποτύχει, όπως και οι προηγούμενες, κι έτσι την 1η Ιαν. 2014 θα μας κοπιάσει για περισσότερο αίμα από αναιμικούς μισθωτούς και συνταξιούχους! 

Και όπως γνωρίζετε όσοι ασχολείστε με τη μεταφυσική, όταν φοβάσαι κάτι τότε το προκαλείς για να υλοποιηθεί, πράγμα άλλωστε που επιβεβαιώνεται και με την παροιμία «εκείνο που φοβότανε τόπαθε». Ή την άλλη παροιμία που λέει "κακομελέτα κι έρχεται", αντίστοιχη του "καλομελέτα κι έρχεται."

Πόσο μάλλον όταν επενδύεις πάνω στο φόβο με συγκεκριμένο σχέδιο! Είναι σαν ένας υγιής άνθρωπος να φοβάται, π.χ., ότι θα προσβληθεί από καρκίνο και να σχεδιάζει  εκ των προτέρων πόσες χημειοθεραπείες (χημειοσκοτώστρες) θα πάρει, τι περούκα θα φορέσει όταν του πέσουν τα μαλλιά, σε ποιο νοσοκομείο θα πάει, και άλλες λεπτομέρειες.  Αυτός νομοτελειακά δεν τη γλιτώνει. Θα πάει από καρκίνο διότι η εικόνα που σχημάτισε στο μυαλό του αργά ή γρήγορα θα υλοποιηθεί.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε, για να βάλουμε τα πράγματα στη σειρά τους: Επειδή, λέει, η Τρόικα – διάβαζε χούντα τοκογλύφων – δεν πείθεται για την αποτελεσματικότητα των ούτως ή άλλως "μαλακών" διαρθρωτικών μέτρων, υπάρχει πρόταση, όχι από τη Μέρκελ ή τον Σόιμπλε, αλλά από την ελληνική κυβέρνηση των αυτιστικών – άκουσον, άκουσον και φρίξον – που φαίνεται ότι θα γίνει αποδεκτή! Κι αυτό διότι η εν λόγω "μεγαλοφυής" και "πρωτότυπη" πρόταση εφαρμόζεται και σε άλλα προγράμματα, όπως τόνισε ο καλός δημοσιογράφος που ακούσατε στο video.

Θα μπει, λέει, ένας όρος στη συμφωνία των δύο πλευρών που θα λέει, πολύ απλά, ότι αν δεν πετύχουν το στόχο για το πρωτογενές, είτε πλεόνασμα είτε έλλειμμα, το 2013 – σιγά βρε άχρηστοι κυβερνοαλήτες μην τον πετύχετε με λάθος φάρμακο – τότε από 1-1-2014 θα εφαρμόσουν πρόσθετα μέτρα!

Πίσω μου σ’ έχω Σατανά! 

Πάντως, όπως ακούσατε, εδώ θα υπάρχει και μία "καινοτομία". Βελτιώνονται δηλαδή οι κυβερνοχασάπηδες! Ποια καινοτομία; Να, τα πρόσθετα αυτά μέτρα θα πρέπει, λέει, να συμφωνηθούν εδώ και τώρα! Πρόκειται για μεγάααλη καινοτομία-κενοτομία, παίδες! Κι εγώ η αφελής τους είχα αδικήσει λέγοντας ότι δεν κατεβάζει καινοτόμες ιδέες η άδεια κούτρα τους…

Και ποια θα είναι τα καινοτόμα μέτρα για το 2014; Θα είναι λέει πρόσθετα μέτρα, όοοχι διαρθρωτικού χαρακτήρα, δεδομένου ότι δεν μπορεί κανείς να διαρθρώσει τους εξαρθρωμένους, αλλά θα είναι, κάτσε καλά, πρόσθετα μέτρα που θα προέλθουν από καινούργιες περικοπές μισθών και συντάξεων! OLE, OLE! Καλά πώς το σκέφτηκαν τα μουλάρια; Έμπνευση, ε;

Χαρά εμείς οι συνταξιούχοι και μισθωτοί, που αενάως σηκώνουμε την πατρίδα των λαμογιών στους ώμους μας!

Η Τρόικα των διεθνών τοκογλύφων είναι, λέει, πολύ ευχαριστημένη από την "καινοτόμα" πρόταση της ντόπιας τρόικας των κυβερνοανδρεικέλων, διότι θεωρούν τα μέτρα των περικοπών αποτελεσματικά και μετρήσιμα! Πονηρός ο βλάχος!

Αχ ουρανέ! Πώς αντέχεις μ’ αυτά που βλέπεις και δεν έχεις πέσει να τους πλακώσεις; 

Κατόπιν τούτων, εγώ νίπτω τας χείρας μου, διότι σας έχω προειδοποιήσει εδώ και καιρό ότι μόνο μια έντιμη, πατριωτική και ικανή χούντα θα μας σώσει από τα νύχια και τα δόντια της κυνοβολευτικής χούντας των βαμπίρ, ξένων και ντόπιων. Αμήν και πότε;

Θυμάστε, αδέλφια μελλοθάνατοι, τι σας έλεγα το Σεπτέμβριο του 2011; Διαβάστε εδώ

Τι περιμένουμε, λοιπόν; ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: