Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο η Χρυσή Αυγή



Μια νέα δημοσκόπηση, την οποία δεν ξέρω κατά πόσο θα πρέπει να την πάρουμε στα σοβαρά, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας. Τη δημοσκόπηση διεξήγαγε η εταιρεία "Metron Analysis" για γνωστή εφημερίδα.


Τα αποτελέσματα βάσει της δημοσκόπησης, διαμορφώνουν τα ποσοστά των κομμάτων ως εξής:


1. ΣΥΡΙΖΑ 20,8%
2. ΝΔ 19,6%
3. Χρυσή Αυγή 8,8%
4. ΠΑΣΟΚ 7,3%
5. Ανεξάρτητοι Έλληνες 5,4%
6. Δημοκρατική Αριστερά 4,8%
7. ΚΚΕ 3,9%
8. Οικολόγοι Πράσινοι 1,1%


Βλέπουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται της Νέας Δημοκρατίας, κατά περισσότερη από 1 ποσοστιαία μονάδα, η Χρυσή Αυγή έχει παγιώσει την τρίτη θέση στις πρόσφατες δημοσκοπήσεις, το ΠΑΣΟΚ κατρακυλάει ακόμα περισσότερο πέφτοντας στο 7,3%, ενώ πτώση παρουσιάζουν και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του κ.Καμμένου. Στην 6η θέση βρίσκεται η ΔΗΜΑΡ και ακολουθεί στην προτελευταία θέση το ΚΚΕ και στην τελευταία οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. 

Δεν υπάρχει πουθενά το ΛΑ.ΟΣ. Ή το έφαγαν οι Αμερικάνοι όπως είπε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, ή μεταφέρθηκε σε ένα παράλληλο σύμπαν.

Το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας, αποτελεί τη μεγαλύτερη απόδειξη της ηλιθιότητας του Έλληνα. Ο Αντώνης Σαμαράς, αν και στο μυαλό του μπορεί να νομίζει ότι μέσα σε 4 μήνες έκανε την Ελλάδα Σουηδία, δεν τίμησε, καμία προεκλογική του δέσμευση, δεν έδωσε καμία μάχη, δεν απέσυρε κανέναν αντιλαϊκό νόμο, δεν επαναδιαπραγματεύτηκε απολύτως τίποτα και φυσικά, δεν άλλαξε την αποτυχημένη πολιτική του ΠΑΣΟΚ. Παρόλ'αυτά, οι ίδιοι ηλίθιοι που τον ψήφισαν τον Ιούνιο, δηλώνουν πως θα τον ψήφιζαν και σήμερα, γιατί πολύ απλά, δεν έχουν καν τα @@, να κοιταχτούν σε έναν καθρέπτη και να πουν: "είσαι μαλάκας".

Πολύ ενδιαφέρον, είναι και το ποσοστό του ΚΚΕ, το οποίο σε μια χρονική συγκυρία που θα μπορούσε να πει κανείς ότι ... "τους βολεύει", πάει ολοταχώς για λουκέτο. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον. Η Αλέκα Παπαρήγα μπορεί να θεωρεί ότι η κοινωνία δεν είναι ακόμα ώριμη για να δεχτεί το ΚΚΕ, πως τα λαικά εργατικά κόμματα θα πρέπει να δώσουν μάχη στους δρόμους, ενάντια στα καπιταλιστικά ιμπεριαλιστικά συμφέροντα των πολυεθνικών κτλ κτλ. Καλά τα λες Αλέκα, όντως η κοινωνία δεν είναι ακόμα έτοιμη για τον κομμουνισμό. Μπορεί να μη θέλει τον κομμουνισμό. Ή μπορεί να πρέπει να έρθει κοντά σε μια πιο αριστερή πολιτική, για να σκεφτεί αν θέλει τον κομμουνισμό. Αλλά αν τώρα βαριέστε,όταν έχετε όρεξη πάρτε με τηλέφωνο.

Οι ψηφοφόροι της ΔΗΜΑΡ, είναι προφανώς οι Ανώνυμοι Αλκοολικοί της χώρας.


Πηγή: Πρώτο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ - Τρίτο η Χρυσή Αυγή - RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια: