Υποκλιθείτε!

"swell"
Υποκλιθείτε στην αντίληψη, την ειλικρίνεια, τη γνώση, την αμεσότητα του λόγου, το θάρρος και το μεγαλείο της διαπραγματευτικής ικανότητας του Σα(χλα)μαρά. Κατά την κοινή συνέντευξη τύπου που έδωσαν χθες μετά τη συνάντησή τους η Μέρκελ και ο Σα(χλα)μαράς, ο τελευταίος ρωτήθηκε από δημοσιογράφο:
"Κύριε Πρωθυπουργέ, έχετε την αίσθηση, μετά τη συζήτηση που είχατε, πήρατε την εγγύηση ότι η... Ελλάδα θα παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση"; Και ο Σα(χλα)μαράς απάντησε: "Κοιτάξτε κάτι. Εχθρός μας είναι η ύφεση"! 
Ίδιος σα ν' ακούγαμε τον ΓΑΠα, ήταν. Τον ΓΑΠα των φτωχώνελληνικών και της μειωμένης αντίληψης. Αφού ακούσαμε πάλι τον Σα(χλα)μαρά να μας λέει ότι η επίσκεψη Μέρκελ σημαίνει ότι η Ελλάδα βγαίνει από τη διεθνή απομόνωση και αφού είχε επιτρέψει να αναπτυχθούν μεγάλες προσδοκίες από την επίσκεψη, η Μέρκελ μας είπε ότι "ελπίζει κι εύχεται η Ελλάδα να παραμείνει στην Ευρωζώνη". Κι εγώ ελπίζω ότι θα κερδίσω το ΛΟΤΤΟ...
Με άλλα λόγια, βρισκόμαστε στο ίδιο (αν όχι χειρότερο) σημείο από αυτό που ήμασταν πριν την επίσκεψη. Χθες μας είπαν με κάθε επισημότητα ότι μέχρι τις 18 Οκτωβρίου, δηλαδή σε μία εβδομάδα πρέπει να έχουν ψηφιστεί 89 μέτρα!
Προβλέπεται οι πωλήσεις βαζελίνης ν' αυξηθούν σημαντικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια: