Στο 30% ο ΣΥΡΙΖΑ καλπάζει προς την εξουσία. Ανοίγουν σαμπάνιες Cair Rhodes στην Κουμουνδούρου!


Aνοίγουν σαμπάνιες στην Κουμουνδούρ, έστω και Καίρ Ρόδος-επειδή είναι λαικά παιδιά-μια και οι κυλιόμενες τηλεφωνικές δημοσκοπήσεις δίνουν τον ΣΥΡΙΖΑ στο 30% με τη ΝΔ να πέφτει κάτω από το 20%. Η επιθετική αντιπολίτευση του Αλέξη Τσίπρα αλλά και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν
βάλει στο κάδρο προσωπικά τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά και τον πάστορα Κουβέλη αποδίδει. Είναι και τα μηνύματα για την συντριβή του Μάριο Μόντι που φθάνουν από την Ιταλία που δίνουν την αίσθηση μιας γενικότερης αντίστασης του Νότου στην σκληρή πολιτική της Μέρκελ.

Η απόφαση του Πάνου Καμμένου και της Χρυσής Αυγής να βάλουν στο κάδρο και τον Λουκά Παπαδήμο δημιουργεί μια αίσθηση ευφορίας στους πολίτες για την τελική νίκη και υποδειγματική τιμωρία των πρωταγωνιστών του Μνημονίου με αποτέλεσμα να καλλιεργείται μια εικόνα ολοκληρωτικής ανατροπής του σκηνικού. Οι πολίτες μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ και της Χρυσής Αυγής περνάνε στην αντεπίθεση και ένα λαικό απελευθερωτικό μέτωπο σαρώνει και συνεπαίρνει την κοινωνία.

Η σφοδρή επίθεση της Κουμουνδούρου στο Mega και ο πανικός που εμπεριέχουν οι απαντήσεις του καναλιού, δείχνουν ότι το σύστημα χάνει τον έλεγχο τη στιγμή μάλιστα που όλοι ανακαλύπτουν ότι η Τρόικα η δεν θέλει η δεν μπορεί να αλλάξει τον διεφθαρμένο κρατικό μηχανισμό και την εγχώρια διαπλοκή.

Το μόνο που επιτυγχάνει, 3 χρόνια τώρα, είναι να φτωχοποιεί και να εξαθλιώνει τους πολίτες με αιχμή του δόρατος διεφθαρμένους πολιτικούς οι οποίοι αποδεδειγμένα συγκαλύπτουν φοροφυγάδες και μεγαλονταβατζήδες.

Όπως έχουμε ξαναγράψει στους επόμενους μήνες τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ θα εκτιναχθούν στο 45%. Οι πολίτες έπαψαν να φοβούνται πλέον και από την γειτονική Ιταλία ο εραστής Σίλβιο κάνει στην Μέρκελ την χαρακτηριστική χειρονομία με το δάχτυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής ο Ομπάμα αρνείται να δει τον Σαμαρά γιατί τον θεωρεί καμμένο χαρτί!

Δεν υπάρχουν σχόλια: