H ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΥΧΤΑΣ!

Στη φωτογραφία βλέπετε μια αντίθεση. Στην αριστερά πλευρά βλέπετε την Ελλάδα της παραγωγής που θα έπρεπε να έχει και στη δεξιά την Ελλάδα της υποταγής, της μούχλας, της μπόχας και της μιζέριας. Την Ελλάδα της αιώνιας νύχτας. Δεν βαρεθήκατε στις τηλεοράσεις να ακούτε και να βλέπετε αυτούς που ξεπούλησαν τα πάντα να επανεμφανίζονται σαν νέοι σωστήρες; Αυτούς θέλετε; Δεν νομίζω. Καλοπερασάκηδες σαν έκαναν, τόσο χαζούς όχι. Ξυπνείστε.
Μια βιομηχανία για να ζήσει χρειάζεται νέα προιόντα και τεχνολογική υποστήριξη. Οι αγορές θα έλθουν μετά απο ανάγκη. Στην Ελλάδα οι κλωστουφαντουργίες έκλεισαν παρότι λύσεις υπήρχαν. Δεν ήθελαν οι άνθρωποι αλλά εσείς ψηφίζετε αυτούς και τα τσιράκια τους. Ξυπνείστε.
Οι “καλοί” τραπεζίτες και θρασείς υποστηρικτές των εκκολαπτόμενων ΕΟΖ που στοχεύουν στην διάλυση της χώρας σε περιφέρειες με δρόμους που δεν χρειάζονται να γίνουν, δεν ευνοούν την  πραγματική ανάπτυξη αλλά το παράνομο και εύκολο κέρδος.

Είναι αυτοί που δεν πληρώνουν φόρους όπως εσείς και αυτοί που δεν έφτειαξαν επί τόσα χρόνια πετροχημικό εργοστάστιο στην Ελλάδα για να αναπτυχθεί η χημική του βιομηχανία. Είναι ο κόσμος αυτών που θέλει τα παράγωγα του φυσικού αερίου να μην χρησιμοποιούνται στη παραγωγή και να επιβαρύνουν το περιβάλλον. Είναι αυτοί που χρεώνουν με πρόστιμα της ΕΕ την Ελλάδα. Είναι αυτοί  που θα φύγουν με τα κέρδη τους στη Βραζιλία.
Είναι αυτοί που έχουν μαυρίσει με ρύπους το λεκανοπέδιο της Αττικής γιατί οι βρωμοβιομηχανίες των διυλιστηρίων τους δεν έχουν φίλτρα. Είναι αυτοί που έχουν κάνει το λεκανοπέδιο της Αττικής ένα τεράστιο φούρνο μικροκυμάτων μέσα στον οποίο ψήνεται ο εγκέφαλός σας. Ξέρετε πόσο αυξάνεται η θερμοκρασία του λεκανοπεδίου και η κατανάλωση ενέργειας απο το θέμα αυτό; Ποιός να σας το πεί αυτό;
Στην αριστερή φωτογραφία είναι ένα ημίπαλτο που είναι πολύ ελαφρό και φτειάχνεται απο ένα ειδικό υλικό με ειδικό τρόπο και σχεδιασμό, γνωστό σαν Heat Tech Jacket. Βασική του ιδιότητα είναι ότι διατηρεί το σώμα πολύ θερμό. Λυπάμαι δεν θα σας αποκαλύψω την τεχνολογία.γύρω απο αυτό.
Να ζητήσετε απο τους φούφουτους που ταίζετε επι αιώνες στα πανεπιστήμια να το κάνουν. Ξέρετε, τους καθηγητές, τους ομότιμους, τους επίτιμους  κλπ. Ξέρετε αυτά τα κοπρό… , τους “ακούσατε, ακούσατε…”
Γιατί εγώ σας μιλάω για αυτό και οι άλλοι δεν σας μιλούν; Γιατί αυτοί αφήνουν το Σαμαλά να κάνει ό,τι Σαμαλία θέλει; Έχουν και τρώνε απο αλλού; Γιατί αυτοί αφήνουν την Ελλάδα να φτωχαίνει ενώ είναι η πιό πλούσια και μεγάλη χώρα της ΕΕ; Aυτά σας τα λένε άλλοι;
Σας το έχω ξαναπεί. Δεν είμαστε όλοι το ίδιο. Το πιάσαμε το υπονοούμενο;
Αυτό το ημίπαλτο θα μπορύσε να κατασκευάζεται απο χρόνια στην Ελλάδα. Θα σας έλεγα και άλλα. Δεν θέλω όμως να κάψω ιδέες που μπορούν ακόμη να γίνουν. Tα κοράκια ψάχνουν για “ψυχή” για να ζήσουν. Δεν θα τους δώσω. Να ψοφήσουν.
ΥΓ. Θα ήθελα να συμμετάσχω σε ανοιχτή συζήτηση που να αφορά την ΕΑΣ, την ΕΛΒΟ και τη ΛΑΡΚΟ. Αυτή τη φορά δεν θα είμαι τόσο συγκρατημένος, όσο κουρασμένος και να είμαι. Είναι απαράδεκτο να κλείσει ο Σαμαλάς αυτές τις βιομηχανίες.  Θέλω κεντρικό κανάλι τηλεόρασης και έξυπνο δημοσιογράφο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: