Το φάντασμα της τρόικας πάνω από το Μαξίμου
Η απαίτηση της τρόικας, που φτάνει τις προσεχείς ημέρες στην Αθήνα, για κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού του 2014-15 με νέα μέτρα που θα περιληφθούν σε "μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα", το οποίο πρέπει να περάσει από τη Βουλή, σκορπίζει τρόμο στην κυβέρνηση, αφού αναγνωρίζει ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο. Μετάθεση όλης της συζήτησης για μετά τις εκλογές του Μαΐου θα ήθελαν Σαμαράς - Βενιζέλος.
Μορφή χιονοστιβάδας οι αποκαλύψεις για το σύστημα διαφθοράς και διαπλοκής
Ανεξέλεγκτες διαστάσεις προσλαμβάνουν οι αποκαλύψεις για τα σκάνδαλα, καθώς πλήττουν νευραλγικά σημεία του κατεστημένου συστήματος διαπλοκής και διαφθοράς και απειλούν, ούτως ή αλλως, να βυθίσουν στην ανυποληψία το άλλοτε κραταιό δικομματικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Ακριβέστερα, απειλούν να οδηγήσουν και τη Ν.Δ. στη θέση όπου βρίσκεται προ πολλού το ΠΑΣΟΚ.
Σαμαράς, Βενιζέλος και Στουρνάρας συνεχίζουν να στηρίζουν σκανδαλωδώς την Αν. Σακελλαρίου του ΤΧΣ, που κατηγορείται για τα "θαλασσοδάνεια" του Τ.Τ., κατ' απαίτησιν, όπως λένε καλά γνωρίζοντες, του Σόιμπλε. Χθες συνελήφθησαν για την υπόθεση των υποβρυχίων οι Σ. Εμμανουήλ και Ι. Μπέλτσιος, ενώ το Δικαστικό Συμβούλιο άνοιξε την πόρτα του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Γ. Παπακωνσταντίνου, που κατηγορείται για τη λίστα Λαγκάρντ.