Μια τρύπα στο νερό και η πολυδιαφημισμένη ρύθμιση για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ!

ΝΑ ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: 

ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Μια τρύπα στο νερό και η πολυδιαφημισμένη ρύθμιση για τις οφειλές στον ΟΑΕΕ!
Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που διεξήχθη σε 1123 απαντήσεις οφειλέτες του ΟΑΕΕ από όλη την Ελλάδα: Η νέα ρύθμιση που προωθεί η κυβέρνηση θα είναι απόλυτα αποτυχημένη εκτιμούν οι ίδιοι οι οφειλέτες.
Χαρακτηριστικό είναι πως το 96% των ερωτηθέντων δεν θα μπορέσει να μπει στην νέα ρύθμιση με βασική αιτία τις τρέχουσες υψηλές εισφορές. Και αυτό χωρίς να υπολογιστούν άλλοι όροι των ρυθμίσεων, όπως προκαταβολή ή εξοφλημένο το τρέχον έτος κλπ.
Το εντυπωσιακό όμως είναι ότι οι οφειλέτες θέλουν και μπορούν να δώσουν χρήματα στον ΟΑΕΕ για τις τρέχουσες εισφορές και τα οφειλόμενα, σημαντικά όμως μικρότερα ποσά από αυτά που σκέφτονται η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τρόικα.
Υπολογίζοντας με βάση τον μέσο όρο του τι θα μπορούσαν να καταβάλλουν, οι 1123 συμμετέχοντες στην δημοσκόπηση θα έδιναν τον μήνα περίπου 2.300.000 ευρώ στον ΟΑΕΕ, έναντι 8.431.000 ευρώ που θα ζητάει ο Οργανισμός με την νέα ρύθμιση, στην οποία δηλώνουν πως δεν πρόκειται να μπουν, ανεξάρτητα απειλών για κατασχέσεις κλπ.
Αν γίνει δε αναγωγή των ποσών αυτών σε, έστω, 200.000 οφειλέτες (από τους 450.000 συνολικά), τα ετήσια έσοδα του ΟΑΕΕ θα ήταν 461.000.000 ευρώ (έναντι ΜΗΔΕΝ σήμερα αλλά και με την νέα ρύθμιση).
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ

44Cl4444ip44b44444oard44444
Την ευθύνη της δημοσκόπησης είχε ο Γιώργος Φλωράς, επικεφαλής της κίνησης για τον ΟΑΕΕ «Συμμετέχω και εγώ, η ισχύς εν τη ενώσει».
ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟ ΧΩΝΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: