Τώρα, ο Ανδρεάδης… ελπίζει στον Τσίπρα


Αν υπάρχει ένας «κοινωνικός εταίρος» με τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν προσπάθησε να τα βρει, αλλά δεν κρύβει και τις φοβερές διαφωνίες μαζί του, αυτός είναι ο ΣΕΤΕ.
sete
Μάλιστα, πριν μερικούς μήνες που συναντήθηκε το προεδρείο του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου δεν έκρυψε πως το κλίμα ήταν κακό και δεν τα βρήκαν σχεδόν σε τίποτα. Εξάλλου, πολλοί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν, κατά καιρούς, στοχοποιήσει τον πρόεδρο του ΣΕΤΕ, Ανδρέα Ανδρεάδη, κατηγορώντας τον πως έχει υπάρξει «ψιθυριστής» της τρόικας, δηλαδή ένας από εκείνους που «ζητούν» από τους τροϊκανούς κατά καιρούς να περάσουν συγκεκριμένα μέτρα –και δη στον τομέα των εργασιακών δικαιωμάτων.
Σε κάθε περίπτωση, χθες ο Αλέξης Τσίπρας βίωσε μία έκπληξη. Καίτοι στην συνάντησή τους, ούτε ο Ανδρεάδης είχε κρύψει ότι… αντιπαθεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χθες, στην εκδήλωση της Κουμουνδούρου για την παρουσίαση των προτάσεων του κόμματος για τον τουρισμό, ο Ανδρεάδης όχι μόνο ήταν θερμός, αλλά έδειξε να… στηρίζει τις ελπίδες του  στον Αλέξη Τσίπρα. «Θα συναντηθούμε μαζί σας» και «σε σας στηρίζουμε τις ελπίδες μας να μην περάσει η αύξηση του ΦΠΑ στα ξενοδοχεία», ήταν μερικές μόνο από τις φράσεις του Ανδρεάδη όταν απευθυνόταν προς τον Αλέξη Τσίπρα. Βλέπετε, στο μεταξύ είχαν δημοσιευθεί τα σχέδια της κυβέρνησης να αυξήσει τον ΦΠΑ στα ξενοδοχεία και ξαφνικά, ο ΣΕΤΕ είδε με άλλο μάτι το  ΣΥΡΙΖΑ.
Matrix24 logo

Δεν υπάρχουν σχόλια: