Για την Ελλάδα:Τι πρέπει να κάνει ο μέσος πολίτης


ΔΕΥΤΕΡΑ 29/06/2015 
Ο μέσος Έλληνα πολίτης, ο εργαζόμενος, ο συνταξιούχος, ο αγρότης, ο επαγγελματίας, ο επιχειρηματίς, ο άνεργος, οφείλει να αποκοληθεί απο τις φοβίες που εκτοξεύουν καθημερινά τα Γκεμπελικά ΜΜΕ. Να μην αμφιβάλλει για την ορθότητα της μία και μοναδικής πρότασης που προβάλλεται εδώ, της μετάβασης τη δραχμή που πρέπει να συνοδεύεται μελετημένο σχέδιο, με αυτοδύναμη ανάπτυξη, νοικοκύρεμα του κράτους και κοινωνική δικαιοσύνη.
Να μάχεται  και να υποστηρίζει σθεναρά την άποψη αυτή για το καλό της πατρίδας. Να μην κιοτεύει απέναντι στους παραπλανημένους, ανυποψίαστους, αδιάβαστους, ψεκασμένους, ξεροκέφαλους, φοβισμένους, ή υστερόβουλους που δέχονται μοιρολατρικά την υποτέλεια και καταστροφή της χώρας από τη νεκροζώνη των βασανιστών μας.
Να αποφεύγει να ενημερώνεται από τα κανάλια της διαπλοκής και του ψέματος. Να μην παρασύρεται από τη διαπλεκόμενη μιντιαρχία. Να μη δέχεται τα απέραντα ψέματα, τις στρεβλώσεις, την παραπληροφόρηση, την τρομοκρατία των ευρωραγιάδων. Να βγει από τη στάση της αδιέξοδης διαμαρτυρίας και να περάσουν στη δράση. Να σηκωθεί ψηλά για να δει τον ήλιο.Και να ψηφίσει ένα βροντερό όχι την ερχόμενη Κυριακή.
- See more at: http://www.drachmi5.gr/politiki-apopseis/ti-prepei-na-kanei-o-mesos-politis#sthash.DR8Ftr5b.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: