Η μοναδική αξιόπιστη δημοσκόπηση από το ΑΠΘ

 Για την οποία στοιχηματίζουμε ότι θα δικαιωθεί απο το αποτέλεσμα των εκλογών

ΤΡΙΤΗ 15/09/2015 
Δημοσιεύουμε δημοσκόπηση μεταπτυχιακών φοιτητών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, τη μοναδική που θεωρούμε αξιόπιστη, αφού όλες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων έχει αποδειχτεί ότι ενεργούν με άνωθεν εντολές, με σκοπό τον επηρεασμό της κοινής γνώμης, σύμφωνα με τις επιθυμίες των εντολοδόχων τους. Του ίδιου του συστήματος κατοχής που χρησιμοποιεί τις εταιρείες δημοσκοπήσεων και τα ΜΜΕ και κυρίως την τηλεόραση, για να καθοδηγούν και καθυποτάσουν την πολιτική βούληση και συμπεριφορά των ψηφοφόρων, κάτι που φαίνεται ότι το καταφέρνουν.
Υπενθυμίζεται ότι οι εταιρείες δημοσκοπήσεων, προέβλεπαν μάχη στήθος με στήθος για το δημοψήφισμα, ενώ το Μπομπολίσιο Ποτάμι, το προίκισαν με πρόθεση ψήφου της τάξης του...15% την προηγούμενη μέρα που εξαγγέλθηκε η ίδρυσή του.Οι εταιρείες των ψευτοδημοσκόπων, έχουν μετατρέψει το ψέμα σε επιστήμη και αφού διαψευστούν για πολλοστή φορά,επαναλαμβάνουν τα ίδια κατευθυνόμενα ψέματα χωρίς ντροπή. Και χωρίς να υπάρχει κάποιος Εισαγγελέας για να τις εγκαλέσει για συστηματική προσπάθεια αλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος.
Οι μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΑΠΘ, προφανώς δεν εντάσσονται στο σύστημα, γι’ αυτό και ήταν οι μόνοι που με προηγούμενη δημοσκόπηση τους είχαν προβλέψει επακριβώς το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι, η μη ένταξή τους αυτή θα παραμείνει στο διηνεκές.
Η δημοσκόπηση των μη-συστημικών και κατά συνέπεια ακέραιων φοιτητών, έγινε στο διάστημα μεταξύ 31/8 και 2/9. Λόγω της σχετικής απόστασής της από την ημερομηνία των εκλογών, το αποτέλεσμα της κάλπης ενδέχεται να είναι μερικώς διαφοροποιημένο,αλλά όχι στο βαθμό που θα αλλάξει καταλυτικά η σειρά κατάταξης  των κομμάτων.
Εμείς θα στοιχηματίζαμε ότι, η σειρά κατάταξης των πρώτων 4-5 κομμάτων θα είναι αυτή που εμφανίζει η δημοσκόπηση. Όπως και στο ότι, η μετεκλογική κυβέρνηση θα είναι μια πειθήνια κυβέρνηση συνεργασίας μνημονιακών κομμάτων, όπως δηλαδή επεδίωξε και φαίνεται ότι πετυχαίνει το Βερολίνο. Αλλά το μέλλον προβλέπεται θολό και μάλλον κοντό για τους μνημονιακούς εραστές.
Τα ευρήματα της μοναδικά αξιόπιστης αυτής δημοσκόπησης έχουν ως εξής :
ΝΔ..............................24,6
ΣΥΡΙΖΑ...................... 23,6
Χρυσή Αυγή................8,4
ΛΑ,Ε............................7,5
ΚΚΕ.............................4,8
Ποτάμι.......................4,6
Ένωση Κεντρώων.......4,2
ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ........   3,7
ΑΝΕΛ.......................... 1,8
ΑΝΤΑΡΣΥΑ................   1,2
Άλλο............................2,7
Αδιευκρίνηστη.............2,9

Δεν υπάρχουν σχόλια: