Κανένας Σεβασμός Τσίπρα στην Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου!


 Με Σταυρωμένα Χέρια και Ανοικτά Πόδια ο Τσίπρας! στην ανάκρουση των Εθνικών ύμνων Ελλάδας,Γαλλίας!!



«ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ» – ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΙΜΩΝ… ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ… ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ!


του Θανάση Μ.Σιαβρακά
Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει κανείς, από έναν πρωθυπουργό που πριν λίγο διάστημα αγνόησε τη βούληση του 62% του Ελληνικού λαού! Και από πολέμιος του τεχνικού νεοφιλελεύθερου μονόδρομου των μνημονίων, ψήφισε το 3 και χειρότερο μνημόνιο εδραιώνοντας έτσι την κατοχή της χώρας στους δανειστές! 


Και αφαιρώντας ταυτόχρονα από των Ελληνικό λαό την ελπίδα για αξιοπρέπεια και καλύτερη ζωή! Που ο ίδιος και ο ΣΥΡΙΖΑ είχαν δώσει μαζί με χιλιάδες Έλληνες πολίτες στους δρόμους και στις πλατείες της χώρας,στα πέντε προηγούμενα χρόνια της μνημονιακής καταστροφής! 
Σήμερα αντί ελπίδας! Σκορπά περισσότερη φτώχεια! Περισσότερη πίκρα και αβεβαιότητα στους εμβρόντητους πολίτες ! Νέες μειώσεις συντάξεων, νέοι δυσβάσταχτοι φόροι,  πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας! Κλείσιμο επιχειρήσεων, παράταση της ανεργίας! Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας!
Διάλυση της παιδείας, υγείας, της εθνικής άμυνας,της γεωργίας,αλλά και νέα αβεβαιότητα στους μισθούς! Νέα μετανάστευση των νέων μας, επιδείνωση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας! Με τις στατιστικές να μιλάνε για πληθυσμό μόνο 7.000.000 Ελλήνων το 2080!!
Σήμερα η νέα κατοχική μνημονιακή κυβέρνηση που αποτελείτε από τη νεοφιλελεύθερη αριστερή καρικατούρα του νέου Τσιπραντρέου! τους αναπαλαιωμένους πασόκους και τους δεξιούς των ΑΝΕΛ, Έχει παραδώσει τα κλειδιά της πολιτικής εξουσίας στην ΕΕ-ΕΚΤ-Δ.Ν.Τ και κατόπιν εντολή αυτών! Με πολύ περισσότερο ζήλο από ότι οι προκάτοχοι της ΠΑΣΟΚ-ΝΔ ψηφίζει στη βουλή δεκάδες σωρούς νόμων από μνημονιακά προαπαιτούμενα! Επιταχύνοντας έτσι τη μονοπωλιακή εξάρτηση Ελληνικής οικονομίας από τη μια, ενώ από την άλλη εδραιώνεται όλο και περισσότερο η δικτατορία τραπεζών και αγορών!
Αυτός λοιπόν ο πρωθυπουργός ο ψεύτης και απατεώνας πολιτικός! Δεν προκαλεί σε μένα τουλάχιστον καμία εντύπωση η στάση του κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδας-Γαλλίας! Και αυτό γιατί είμαι βέβαιος ότι έχουμε να κάνουμε με έναν αρχηγό χώρας που δεν σέβεται διόλου την κρατική εθνική υπόσταση της Ελλάδας, ως κράτος έθνος!

 ΥΓ. Και μην ξεχνάμε πως και γιατί αυτός ο μουνουχισμένος από τα αριστερά ΣΥΡΙΖΑ πήρε στις πρόσφατες εκλογές το 35,5% των ψήφων του Ελληνικού λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: