ΤΕΤΑΡΤΗ 9 Δεκεμβρίου 2015

Με τις ψήφους τριών κοπριτών και έναν συρφετό ανώριμων τενεκέδων

Με τρεις ψήφους η κυβερνητική «πλειοψηφία» του ΣΥΡΙΖΑ, θεσπίζει νόμους και μέτρα που ισοδυναμούν με τη δολοφονία της Ελλάδος και τον ανασκολοπισμό του λαού της. Με ποια ηθική πολιτική βάση τρείς βουλευτές μπορούν να ψηφίζουν την καταστροφή και τον όλεθρο της πατρίδας και του λαού της;... 
Αποτέλεσμα εικόνας για ναι σε ολα
Το εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο αυτό γεγονός, προσλαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις, δεδομένου, όπως αποδεικνύεται από την πολιτική ιστορία, η λαϊκή πλειοψηφία είναι ένας συρφετός ανώριμων τενεκέδων που άγονται και φέρονται σύμφωνα με τα προστάγματα των ΜΜΕ.
Ετούτα τα χρόνια της κακέκτυπης δημοκρατίας, πέραν όλων των άλλων εκφυλιστικών της στοιχείων, ο δημόσιος βίος των Ελλήνων μαστίζεται και...
ταλανίζεται από τη διαβόητη ισχνότατη κοινοβουλευτική «πλειοψηφία».
Μια «πλειοψηφία», η οποία πολλές φορές στηρίζεται στην εξαγορά βουλευτών, η οποία εμφανίζεται με άπειρους τρόπους: Από το χρήμα έως τους υπουργικούς θωκούς, όπως π.χ. αυτό το χυδαίο πολιτικό φαινόμενο έλαβε χώραν στα περίφημα Ιούνια του 1965, με τη διαβόητη αποστασία!
Με την Ιουλιανή μεταπολίτευση του 1974 το φαινόμενο της διαμόρφωσης της κυβερνητικής «πλειοψηφίας» αρκετές φορές υπήρξε απότοκος νοσηρών συναλλαγών, όπως αυτό έγινε στην κυβέρνηση του Κ. Μητσοτάκη, η οποία στηρίχθηκε σε μια ψήφο βουλευτή της ΔΗΑΝΑ, ο οποίος αυτομόλησε!
Πρόκειται για ένα πολιτικό φαινόμενο το οποίο σηματοδοτεί τον εκφυλισμό της δημοκρατίας και το οποίο βιώνει ο σημερινός δημόσιος βίος.
Με τρεις ψήφους η κυβερνητική «πλειοψηφία» του ΣΥΡΙΖΑ, θεσπίζει νόμους και μέτρα που ισοδυναμούν με τη δολοφονία της Ελλάδος και τον ανασκολοπισμό του λαού της. Με ποια ηθική πολιτική βάση τρείς βουλευτές μπορούν να ψηφίζουν την καταστροφή και τον όλεθρο της πατρίδας και του λαού της; το εθνοκτόνο και κοινωνιοκτόνο γεγονός προσλαμβάνει εφιαλτικές διαστάσεις, δεδομένου, όπως αποδεικνύεται από την πολιτική ιστορία, η λαϊκή πλειοψηφία κάνει πάντα λάθος.
Αυτό το ασυγχώρητο πολιτικό λάθος διέπραξαν οι ψηφοφόροι και οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ από το 1974 έως το 2009, που μας έφεραν στη χρεωκοπία χωρίς τιμωρία! Η ζωή και η ιστορία απέδειξαν ότι αυτές οι δύο καταραμένες πλειοψηφίες του λαού υπήρξαν οι νεκροθάφτες της Ελλάδας και του ίδιου του λαού. Στην πολιτική επιστήμη διατυπώνεται η συμπερασματική άποψη ότι ένα από τα τρωτά σημεία της δημοκρατίας είναι το γεγονός ότι «σπάνια καλούνται εξαιρετικές προσωπικότητες ν’ αναλάβουν την ηγεσία δημοσίων υποθέσεων» (βλ. M.G.Schmidt: «Θεωρίες της Δημοκρατίας», εκδ. «Σαββάλας», Αθήνα 2000, σελ. 146, επ’ όπου το κεφάλαιο: «Τα μειονεκτήματα της Δημοκρατίας».
Πρόκειται για ένα γεγονός το οποίο πρώτος είχε επισημάνει ο Πλάτων στην «Πολιτεία» (Βιβλίον Ζ), γράφοντας πως «Οι πολλοί τιμούν τους φαύλους και τους ανίκανους και κατ’ ιδίαν και δημόσια».
Απότοκο αυτού του ιστορικού γεγονότος είναι ο πάντα υπαρκτός κίνδυνος, η φαύλη πλειοψηφία να οδηγήσει στην ανάδυση τυραννικής δημοκρατίας, όπως επισημαίνουν τόσο ο Πλάτων, και ο Αριστοτέλης όσο και μια πλειάδα συγχρόνων και παλαιότερων ξένων συγγραφέων (βλ. π.χ. Schmidt, οπ. π. σελ. 150 επ.). Στην επιστήμη και στην πολιτική πρακτική έγιναν πολλές και διάφορες απόπειρες και προσπάθειες «κατά της τυραννίας της πλειοψηφίας», δεδομένου ότι όπως γράφει ο Άγγλος φιλόσοφος Μ. Ράσσελ: «Η τυραννία της πλειοψηφίας είναι στ’ αλήθεια ένας πραγματικός κίνδυνος. Είναι λάθος να υποθέσουμε πως η πλειοψηφία έχει αναγκαία δίκαιο. Σε κάθε καινούριο ζήτημα η πλειοψηφία έχει, αρχικά, πάντοτε άδικο» (βλ. το έργο του: ¨Πολιτικά Ιδεώδη», εκδ. «Ζαχαρόπουλος», Αθήνα 1975, σελ. 70).
Ούτως εχούσης της πολιτικής ζωής και της πολιτικής φιλοσοφίας, συνάγεται το συμπέρασμα ότι η καταραμένη λαϊκή πλειοψηφία μετατρέπεται τελικά σε εχθρό του λαού και της πατρίδοςΠυργώνει τη δημοκρατία της τυραννίας.
Συνεπώς: Αν αυτή η κοινωνιοκτόνος θεωρία και πρακτική της θανατηφόρου λαϊκής πλειοψηφίας πρέπει να περιοριστεί, αυτό ισχύει πολύ περισσότερο για την «πλειοψηφία» 1-2-3 ή 5 βουλευτών, με την ψήφο των οποίων θανατώνεται ο λαός και η Ελλάδα.
Τι νόημα θα έχει η αναγνώριση μετά από 10 ή 20 χρόνια του γεγονότος ότι αυτοί οι 3 ψήφοι των βουλευτών της κυβερνητικής πλειοψηφίας, υπήρξαν μοιραίοι για τον εξανδραποδισμό των Ελλήνων!
Μ’ αυτή την έννοια θα πρέπει ν’ αποδοκιμαστεί αυτή η παροδική και συναλλακτική «πλειοψηφία», η οποία δεν συνιστά επαρκή τίτλο για την καταστροφή μας, όπως αυτό το διακήρυσσε από το 1944 ο τότε πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου λέγοντας: «Ο τίτλος της τυπικής νομιμότητας δεν είναι επαρκής αν δεν συνοδεύεται από τον τίτλο της εθνοφέλειας» ΟΧΙ: Να μην επιτρέψουμε στους 3 κυβερνητικούς βουλευτές της «πλειοψηφίας» να δολοφονήσουν και την πατρίδα και την «πλειοψηφία» των κοπριτών – ψηφοφόρων.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΓΑΡΥΦΑΛΛΟΥ

Υ.Γ. Πόσους βουλευτές είπαμε έβγαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη και με ποιο κοινωφελές ίδρυμα συναλλάσσονται αυτοί οι κύριοι???

Δεν υπάρχουν σχόλια: