«Η Ρωσία θα Διατηρήσει την Ηγετική της Θέση στον Κόσμο»

Κύριε Αλέξη Τσίπρα Ακούς; 


 17-ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2016

ΡΩΣΙΑ
Είδηση – Μήνυμα προς τον Αλέξη Τσίπρα και όσους έχουν ρόλο εξουσίας στην Ελλάδα… Η Ρωσία, που συνεχώς κινείται ανάμεσα μας, γίνεται ολοένα και πιο ισχυρή και σύμφωνα με τις προβλέψεις θα παραμείνει για αρκετά χρόνια ακόμα στην κορυφή.
Ας σταματήσουν λοιπόν κάποια στιγμή οι κυβερνώντες να τρέχουν σαν τα πρόβατα πίσω από την Δύση και την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίες το μόνο που κάνουν είναι να καταστρέφουν την Ελλάδα, και να ακολουθήσουν το άρμα της Ρωσίας…
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της βρετανικής ελεγκτικής και συμβουλευτικής εταιρεία ΕΥ (formerly Ernst & Young), Joe Watt, τόνισε χαρακτηριστικά πως η Ρωσία δεν πρόκειται ποτέ να χάσει την παγκόσμια στρατηγική σημασία της.
Μιλώντας για τις μακροπρόθεσμες προοπτικές, o Joe Watt δήλωσε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στη διεθνή πολιτική σκηνή.
Σε μια συνέντευξη του στο «Russia Today» δήλωσε ότι η Ρωσία είναι μια χώρα με τεράστιους φυσικούς πόρους, όχι μόνο υδρογονάνθρακες, αλλά και νερό. Αυτοί είναι οι πόροι που θα αναπτυχθούν στον επόμενο αιώνα, οπότε η Ρωσία ποτέ δεν θα χάσει την παγκόσμια στρατηγική της σημασία.
«Υπάρχουν κάποιες αλλαγές στην οικονομία, όπως αυτές που βιώνουμε τώρα, αλλά μετά από 10 χρόνια, οι προοπτικές και η κατεύθυνση θα είναι διαφορετικές. Αλλά είμαι βέβαιος ότι μακροπρόθεσμα, η Ρωσία θα είναι πάντα μια από τις πιο σημαντικές χώρες στον κόσμο», είπε ο Watt στο «RT».
http://hellasforce.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: