ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ… Η ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ – ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ.

Κι αυτό το τέλος, θα είναι το δικό σας το τέλος. Και αυτό το τέλος θα είναι αμείλικτο. Είναι χρέος αυτού του λαού, να είναι τόσο αδίστακτος και αμείλικτος στην κρίση του, όσο αδίστακτη και εγκληματική ήταν και η δική σας πολιτική απέναντί του.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η τελευταία συνεδρίαση της βουλής δεν άνοιξε την ταφόπλακα μόνο για τον δολοφονημένο συμπολίτη μας από τα δολοφονικά τάγματα εφόδου του κράτους και του παρακράτους που συνεργάζονται άψογα.

Όλα δείχνουν πως η ταφόπλακα γι αυτό το άθλιο σύστημα εξουσίας που μισεί την Ελληνική κοινωνία και ντροπιάζει τον τόπο μας, έχει ανοίξει οριστικά και περιμένει να το καταπιεί.

Και αυτή την αλήθεια την συνειδητοποιούν πρώτα απ όλους οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του.

Εξαπάτησαν, κορόιδεψαν, εκβίασαν, υποκρίθηκαν, εξόντωσαν, δολοφονούν καθημερινά απελπισμένους και χρεοκοπημένους συμπολίτες μας, με τη συνενοχή των 154 βουλευτών - δημίων που ως αμετανόητοι μασκαράδες επιμένουν να φοράνε την κουκούλα του δήθεν «σωτήρα» μας, και να οδηγούν τον τόπο μας στην καταστροφή.

Για όλους αυτούς, πάντα υπήρχε η δικαιολογία της «τελευταίας φοράς». Όσο όμως έβλεπαν την κοινωνία να αντέχει και να επιμένει να αντιστέκεται, επέμεναν και αυτοί να μεταχρονολογούν την «τελευταία φορά», υπηρετώντας πιστά τον ηγέτη τους και τον όρκο ντροπής που έδωσε στα εξωθεσμικά αφεντικά του.

Τα ψέματα όμως τελείωσαν και το συνειδητοποιούν και οι ίδιοι.

Ξέρουν καλά πως οι νταβατζήδες στους οποίους λογοδοτούν, θα απαιτήσουν τον πλήρη και απόλυτο ξεφτιλισμό τους πριν αποφασίσουν να τους ξεφορτωθούν οριστικά επιχειρώντας να επιβάλουν τη «διάδοχη λύση», και σπεύδουν με τον τρόπο τους να αποστασιοποιηθούν από τα μελλούμενα.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε σε αυτό το μοτίβο» λένε…
«Δεν αντέχει να ξανάρθει στη θέση να συζητάει πάλι το υπουργικό συμβούλιο τα ίδια πράγματα και να συμμετέχει σε τέτοιες αποφάσεις σκληρών μέτρων» δηλώνει ο κ. Καστανίδης…
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: