Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.

 

Τι περιμένετε; Ότι οι κουφοί παραχωρήσεις θα σας κάνουν;
Κι ότι οι αχόρταγοι κάτι θε να σας δώσουν!
Οι λύκοι θα σας ταΐσουνε αντί να σας καταβροχθίσουν!
Από φιλία.
Θα σας προσκαλέσει η τίγρη να της βγάλετε τα δόντια, τέτοια περιμένετε!

Μπέρτολτ Μπρεχτ 
_________________________

Δεν φτάνει που η κυβερνητική συμμορία του ΓΑΠ, μας έχει ισοπεδώσει, έχει γυρίσει το βιοτικό μας επίπεδο δεκαετίες πίσω, δεν αρκεί που οι νέοι δωσίλογοι (όχι με το αζημίωτο) ξεπουλούν την όποια κρατική περιουσία έχει απομείνει οδηγώντας παράλληλα τον εργαζόμενο λαό σε καινούργια σκλαβοπάζαρα, οδηγούν και την χώρα μας και τον λαό της σε νέα μορφή αποικιοκρατίας.

Δεν υπάρχουν περιθώρια: Ή ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ Ή ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ.Τέρμα πια οι αυταπάτες για όσους τις είχαν.

Το σημερινό δημοσίευμα του euro2day.gr που επικαλείται πηγές του Reuters είναι ξεκάθαρο. Ξένοι κατακτητές και ντόπιοι συνεργάτες του έχουν πέσει σαν όρνια να κατασπαράξουν τον ελληνικό λαό να λεηλατήσουν όποια κρατική περιουσία έχει δημιουργηθεί με τον ιδρώτα των λαϊκών στρωμάτων, να εφαρμόσουν ένα δουλοκτητικό καθεστώς. 

Το δημοσίευμα που αναφέραμε: «Ευρεία υποστήριξη αποκτά η πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία ακόμα και με περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, σύμφωνα με το Reuters, που μάλιστα κάνει λόγο για νέα μορφή αποικιοκρατίας.
Βάσει της πρότασης, η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν, που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με εκατοντάδες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις.

Πηγές του πρακτορείου Reuters αναφέρουν πως αν και ορισμένοι – κυρίως οι Ιρλανδοί – απορρίπτουν την πρόταση "ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας" η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται. "Ή θα γίνει αυτό, ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα" αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να «αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους ώστε να λειτουργήσει η μηχανή». "Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου"αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος και συμπληρώνει: "Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα". "Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα"» καταλήγει».

Η αυριανή απεργία δεν πρέπει να είναι μια απ' τις συνηθισμένες. Πρέπει να δώσουμε αυτή την φορά την μάχη μας στους δρόμους με τις δικές μας σημαίες και τα συνθήματα, μακριά έξω και ενάντια σ' αυτούς που θέλουν επετειακές πορείες-παρελάσεις, χωρίς προοπτική χωρίς δυνατότητα ουσιαστικής παρέμβασης στο πολιτικό γίγνεσθαι. Πρέπει η αυριανή απεργία να έχει τέτοια δυναμικότητα ώστε να αποτελέσει την αρχή για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης στέλνοντας παράλληλα μήνυμα στους ξένους προστάτες της ότι δεν έχουμε καμιά διάθεση να οδηγηθούμε σαν πρόβατα σε σφαγή. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: