ΤΟΝ «ΑΝΩΝΥΜΟ» ΦΑΣΚΕΛΩΤΗ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΙ???

Eσύ που επιμένεις να κρίνεις, αρνούμενος πεισματικά να κριθείς, μάθε πως αν έχει μια φορά αξία το φασκέλωμα αυτών που βιάζουν την τύχη σου και τη ζωή σου, έχει πολλαπλάσια αξία το αυτοφασκέλωμα όλων εκείνων που με τη στάση τους, την ανοχή τους, ή ακόμη και την κουταμάρα τους, εκχώρησαν σε κάποιους άλλους το δικαίωμα να γίνονται μόνιμα βιαστές της ίδιας της αξιοπρέπειάς τους.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ… ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ.

Η έκκληση της αμαρτωλής τριάδας (Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης) ήταν σαφής. Μέσα από την εναγώνια αναζήτηση στοιχείων που θα νομιμοποιήσουν την πολιτική εκτροπή, δε δίστασαν να καλέσουν ευθέως την κοινωνία να αναλάβει δράση σε βάρος του ίδιου της του εαυτού.

Πρόκειται για την πεμπτουσία της πολιτικής πρόκλησης ενός συστήματος που καταρρέει, για έναν επικίνδυνο πολιτικό χειρισμό των παραγόντων μιας έκπτωτης κυβέρνησης, που δεν αναζητεί απλά πολιτικούς συνενόχους στην πορεία καταστροφής που επέλεξε, αλλάεπιχειρεί να καταστήσει και την κοινωνία ολόκληρη, συνένοχο στον καθολικό της αφανισμό.

Οι απεργιακές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών, θα είναι καταλυτικές για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων. Και αυτό τους το ειδικό βάρος, οφείλεται πρωτίστως στο γεγονός πως μέσα από αυτές, και για πρώτη ίσως φορά σε ολόκληρη τη μεταπολιτευτική περίοδο, ολόκληρη η κοινωνία συμπαρατάσσεται αντιμέτωπη με την πολιτική του αφανισμού της.

Καιροσκόποι, «καταλληλότεροι», και λοιποί πολιτικοί αχταρμάδες, συμπαραταγμένοι σε μια ερμαφρόδιτη συνομωσία πολιτικού αποπροσανατολισμού, και αισθανόμενοι την κατάφωρη αδυναμία τους να αποδυναμώσουν τη λαϊκή αγανάκτηση και οργή, θα επιχειρήσουν να την εκτρέψουν σε ανώδυνες ατραπούς για το πολιτικό σύστημα.
Θα επιχειρήσουν να αφορίσουν τους πολιτικούς πρωταγωνιστές της υποταγής και της κοινωνικής εξαθλίωσης, για να διατηρήσουν στο απυρόβλητο την ουσία και το περιεχόμενο των πολιτικών που υπαγορεύονται έξωθεν και αναβιώνουν τον κοινωνικό και τον πολιτικό μεσαίωνα στον τόπο.

Σ αυτά τα επικίνδυνα σχέδια, η απάντηση οφείλει να είναι όχι μόνο δυναμική αλλά και απόλυτα στοχευμένη...

-Καμία έκπτωση στην ανάγκη της άμεσης ανατροπής και της παραδειγματικής τιμωρίας των ενόχων για την κατάντια του τόπου μας.Αλλά και...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: