ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ

       ΚΑΙ  ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ!

 



Ο Γ. Παπανδρέου, είναι ο άνθρωπος των Αμερικάνων στην Ελλάδα! Αυτός που όπως επιβεβαιώνεται μέσα από τα απόρρητα τηλεγραφήματα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα (τα αποκάλυψε το περιοδικό ΕΠΙΚΑΙΡΑ), ήρθε στην εξουσία με το «λεφτά υπάρχουν», εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, προκειμένου να εκτελέσει το «συμβόλαιο θανάτου» της χώρας μας και του λαού της!

Ό,τι βιώνει ο ελληνικός λαός τους τελευταίους 22 μήνες, οφείλεται στο καλά οργανωμένο σχέδιο των ΗΠΑ με εκτελεστικό όργανό τους, τον Παπανδρέου: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε προτεκτοράτο της Αμερικής, ο φυσικός της πλούτος και η δημόσια περιουσία της παραδίδονται στα γεράκια του θανάτου, ο δε λαός εξαθλιώνεται για να μετατραπεί σε σκλάβο των κατακτητών, επειδή έτσι συμφώνησε ο Παπανδρέου με τους εντολοδόχους του!

Τα τηλεγραφήματα του τότε πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα κ. Ντάνιελ Σπέκχαρντ, είναι καταλυτικά:

Ο Παπανδρέου πριν ακόμη εκλεγεί, είχε συμφωνήσει να παγώσει τη συνεργασία που είχε πετύχει ο Κ. Καραμανλής ανάμεσα στην Ελλάδα με τη Ρωσία, στους φυσικούς αγωγούς South Stream και Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη, κάτι το οποίο έκανε αμέσως μετά την εκλογή του! Στη δε συνάντηση που είχε ο Παπανδρέου με τον Πούτιν στις 10 Φεβρουαρίου 2010 στη Ρωσία, αν και ο Ρώσος Πρωθυπουργός πρότεινε να δώσει δάνειο 25 δις ευρώ, ο Παπανδρέου αρνήθηκε και άρχισε να συζητάει για τον… καιρό!!! Ήταν το διάστημα που η χώρα …βομβαρδιζόταν από τους κερδοσκόπους και διέτρεχε τον κίνδυνο να εκτροχιαστεί !

Ο Παπανδρέου όμως, δολίως και σκοπίμως αρνήθηκε τη βοήθεια της Ρωσίας, άφησε τον χρόνο να κυλήσει , ώστε να οργιάσουν περισσότερο οι κερδοσκόποι και τον Απρίλιο του 2010 να αναγκαστεί η Ελλάδα να παραδοθεί στο ΔΝΤ, το οποίο και πέρασε θηλιά στον λαιμό της χώρας και των Ελλήνων! Όπως μάλιστα αποκάλυψε αργότερα ο τότε επικεφαλής του ΔΝΤ, ο Παπανδρέου είχε έρθει σε επικοινωνία μαζί του από τον Ιούλιο του 2009 (πολύ πριν εκλεγεί Πρωθυπουργός), συζητώντας με τον Στρος Καν την προοπτική να μπει η Ελλάδα υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ!!!

Το δε έλλειμμα της χώρας, φουσκωνόταν σκοπίμως από την Ελληνική Στατιστική Αρχή υπό τον κ. Γεωργίου (πρώην στέλεχος του ΔΝΤ) και υπό την πλήρη καθοδήγηση του τότε Υπουργού Οικονομικών κ. Παπακωνσταντίνου, ώστε να φτάσει στα όρια του 15,4 % και η Ελλάδα να εμφανιστεί ως η χειρότερη οικονομία της Ευρώπης, με αποτέλεσμα να οργιάζουν περισσότερο οι κερδοσκόποι σε βάρος της και να ποντάρουν πια στη χρεοκοπία της!

Ο Καραμανλής ήταν το «μαύρο πρόβατο» και το «καμένο χαρτί» για τις ΗΠΑ, και επειδή πραγματοποίησε ενεργειακή συμφωνία με τη Ρωσία, αλλά και για το «Όχι» που τόλμησε να εκστομίσει σε βάρος των ΗΠΑ στη σύνοδο του Βουκουρεστίου. Τότε, που οι Αμερικάνοι προσπαθούσαν να βάλουν από την πίσω πόρτα τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ! Η δε ονοματοδοσία των Σκοπίων σε «Μακεδονία» από τους Αμερικάνους, ήταν σχέδιο που είχε μπει σε εφαρμογή από το 2003 και ήταν σε πλήρη γνώση του τότε Πρωθυπουργού Σημίτη και τότε Υπουργού Εξωτερικών Γ. Παπανδρέου!!!

Η Αμερικάνοι είχαν οργανώσει την πτώση και την πολιτική καρατόμηση Καραμανλή, ο δε Παπανδρέου ήταν ο πρόθυμος άνθρωπός τους ,που θα εκτελούσε το «συμβόλαιο θανάτου» της Ελλάδος και του λαού της!

Ό,τι υποφέρει σήμερα η χώρα και ελληνικός λαός, έχει σημείο αναφοράς τον Γιώργο Παπανδρέου! 

ΣΤΑΘΗΣ Σ. 8.Χ.2011 stathis@enet.gr
http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=316322

H Παγκοσμια κυβερνηση και η συμβολη του Παπανδρεου

 

 


Ολοι οσοι τον εχουμε ακουσει να το λεει επανειλημμενα ισως να ξαφνιαστηκαμε,
ειναι δυνατον σκεφτηκα και εγω ενας πρωθυπουργος ανεξαρτητης χωρας να μιλαει
για κατι τετοιο? Μετα το επανελαβε και ο αντικαταστατης του,εξουσιομανης και αυτος που θα πουλουσε
και την ψυχη του στον διαβολο για λιγη εξουσια,τοτε αρχισε το πραγμα να γινεται
σοβαρο. Η Παγκοσμια κυβερνηση που οραματιζεται ο οραματιστης της 79ης θεσης δεν ειναι
κατι απλο,και ερχεται να δεσει με οσα γινονται στην χωρα μας τα τελευταια δυο χρονια. Τι ειναι τελικα αυτο που οραματιζεται ο Παπανδρεου?
Ποιοι ειναι οι στοχοι της παγκοσμιας κυβερνησης..τους εχω αναφερει ξανα,ας μην
τους ξεχναμε. Παραιτηση απο την εθνικη κυριαρχια και δημιουργια παγκοσμιου κρατους.
Φτωχοποιηση των πληθυσμων και καταργηση της μεσαιας ταξης.
Καταργηση των εργασιακων δικαιωματων και υποδουλωση των εργαζομενων.
Μειωση του κρατους στα απολυτως απαραιτητα και παραδοση της υγειας και της
παιδειας στον ιδιωτικο τομεα. Αυξηση των τιμων ρευματος και νερου με αποτελεσμα ολο και λιγοτεροι να εχουν
προσβαση σε αυτα. Συνεχομενη μειωση μισθων,συνταξεων και επιδοματων.
Ελεγχος των πολιτων με ηλεκτρονικα μεσα...καρτα πολιτη κλπ.
Καταργηση του χρηματος και πληρης ελεγχος της οικονομικης καταστασης των λαων.
Το πιο απανθρωπο  απο ολα ομως ειναι το σχεδιο της μειωσης του πληθυσμου
της γης με δικαιολογια την υπερθερμανση του πλανητη,το πως θα το κανουν ειναι
αγνωστο,μενει να το ζησουμε οσοι προλαβουμε. Αυτο ειναι το οραμα του 
Παπανδρεου,αυτο ηταν και το μονο σχεδιο του,αδικα αναρρωτιομαστε γιατι δεν εκανε 
τιποτα δυο χρονια,ουτε αυτα που ειχε συμφωνησει για να κανει.'
Γιατι δεν ειχε σκοπο να μας βγαλει απο την κριση..την τεχνητη κριση που μας εβαλε.
Αλλα να μας κρατησει εκει. Για εμας τους μεγαλυτερους η καταστροφη της χωρας ειναι
οδυνηρη,αλλα εκεινοι που θα πληρωσουν τελικα ειναι αυτοι που τωρα βγαινουν στην
ζωη και στην εργασια. Ο Παπανδρεου ειναι οραματιστης της κολασης,ειναι η 
καταστροφη της χωρας και της φτωχοποιησης του πληθυσμου της.
Δεν εχουμε αντιδρασει καθολου,ισως ειμαστε αξιοι για οτι μας συμβαινει.

Η κατοχική κυβέρνηση και το "κούρεμα" της εθνικής περιουσίας

 



Επιτέλους φθάσαμε στο «ψητό»! Στο ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας και των βασικών υποδομών της χώρας... Γιατί νομίζατε ότι μας δάνεισαν τα εκατοντάδες δισ. ευρώ; Μήπως ήταν τόσο αφελείς οι δανειστές μας ώστε να μην αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να ξεχρεώσει αυτά τα τεράστια ποσά που αυξάνονται με ρυθμούς γεωμετρικής προόδου λόγω των υψηλότατων επιτοκίων; Όχι βέβαια...

Το «μυστικό» βρίσκεται στην περίφημη «δανειακή σύμβαση» την οποία εν κρυπτώ και παρανόμως υπέγραψε ο Γ. Παπακωνσταντίνου με απόλυτη ευθύνη του πρωθυπουργού, σύμφωνα με την οποία η εθνική περιουσία εκχωρείται χωρίς η Ελλάδα να μπορεί να προβάλει καν το δικαίωμα της ασυλίας, της εθνικής κυριαρχίας. Αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ καλείται τώρα να προωθήσει και να υλοποιήσει η κυβέρνηση... Μια παραπαίουσα κυβέρνηση που έχει συγκεντρώσει όχι απλώς την αγανάκτηση, αλλά ΤΗΝ ΟΡΓΗ της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών. Πρέπει λοιπόν η κυβέρνηση αυτή, πριν καταρρεύσει και παραδοθεί στη χλεύη της πολιτικής ιστορίας, να υπογράψει τη «συνθήκη παράδοσης» της εθνικής περιουσίας...
Αντί λοιπόν για το «κούρεμα του χρέους», που παρουσιάζει άλλωστε σοβαρές δυσκολίες, προκρίνεται από τους δανειστές και τους κερδοσκόπους ΤΟ «ΚΟΥΡΕΜΑ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΝΤΙ «ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ».
Την ιστορική αυτή ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΓΟΛΑΒΙΑ την αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι δανειστές μας. Γι' αυτήν τη διαδικασία το κυβερνών κόμμα και ο πρωθυπουργός, όπως άλλωστε και συνολικότερα το πολιτικό σύστημα, κρίνονται ανεπαρκείς και επικινδύνως ανίκανοι, με ενδεχόμενο να μην προωθηθεί αποτελεσματικά -όσον αφορά τα κερδοσκοπικά συμφέροντα των δανειστών μας- η διαδικασία του ξεπουλήματος...
Δεν αρκεί η εθελοδουλεία, η υποταγή μιας κυβερνητικής εξουσίας για να την «εμπιστευθούν» οι πάτρωνές της... Η «παράδοση» μιας χώρας, ο εξαναγκασμός ενός ολόκληρου λαού να εκχωρήσει τον εθνικό πλούτο, τις ιδέες του, την αξιοπρέπειά του απαιτούν άλλα «προσόντα».
Γι' αυτό και όλη η δημόσια περιουσία, ο εθνικός πλούτος, εντάσσεται σ' ένα «χαρτοφυλάκιο» που θα το διαχειριστούν και θα το εκποιήσουν οι ίδιοι οι δανειστές μας.
Ήδη η τιμή της «εθνικής δημοπρασίας» που περιλαμβάνει λιμάνια, αεροδρόμια, τον ορυκτό πλούτο, τις επιχειρήσεις του Δημοσίου κοστολογήθηκε στα 125 δισ. ευρώ. Η αποτίμηση έγινε ήδη από την εταιρεία Roland Berger Strategy Consultants (RBSC) η οποία είναι σύμβουλος του Β. Σόιμπλε και του γερμανικού Συνδέσμου Βιομηχανιών...
Ας αναλογισθούμε ότι με παρόμοιες διαδικασίες πραγματοποιήθηκε το «πλιάτσικο» εκποίησης της δημόσιας-κρατικής περιουσίας της Ανατολικής Γερμανίας. Ένα σκάνδαλο που θα μείνει στην ιστορία της οικονομικής θεωρίας ως παράδειγμα προς αποφυγήν...
Το «εθνικό πλιάτσικο» θα πρέπει να συντελεσθεί με ταχύτατες και συνοπτικές διαδικασίες. Θα πρέπει η δημόσια περιουσία να αποτιμηθεί σε «σκοτωμένες» τιμές, όπως π.χ. η Εθνική Τράπεζα, η μετοχή της οποίας έχει υποδεκαπλασιαστεί την τελευταία περίοδο. Άλλο παράδειγμα, το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Όταν το Δημόσιο αποκομίζει τα πέντε τελευταία χρόνια κέρδη 600 εκατ. ευρώ, τότε με ποια λογική παραχωρείται στους Γερμανούς για είκοσι χρόνια με μικρότερο ποσό; Με παρόμοιες διαδικασίες δεν πρόκειται να πληρωθεί ούτε η αξία της ακίνητης περιουσίας των επιχειρήσεων και των υποδομών...
Μας υπόσχονται ότι μέσα από αυτήν τη διαδικασία θα απαλλαγούμε από ένα σοβαρό τμήμα του χρέους μας... το οποίο χρέος το ίδιο το ΔΝΤ το αποτιμά στο ύψος του 189% του ΑΕΠ το 2012...
Ακόμα κι αυτό αν γίνει, για ποια Ελλάδα θα μιλάμε; Γιατί σε λίγα χρόνια, αν προχωρήσουν οι διαδικασίες αυτές, θα είμαστε ξένοι εργάτες και υπάλληλοι στη χώρα μας, με μισθούς των 500 ευρώ, με συντάξεις-επιδόματα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς δημόσια υγεία, παιδεία, συγκοινωνίες... Χωρίς να έχουμε λόγο για την εθνική περιουσία, τον εθνικό πλούτο, την εθνική μας κυριαρχία.
Όσοι σήμερα απεργάζονται το ξεπούλημα της χώρας, την εξαθλίωση του λαού μας, ας συνειδητοποιήσουν ότι ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ -ΑΥΤΟΥΣΙΑ- ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

Δεν θα υπάρξει γι' αυτούς «ούτε πλοίο, ούτε οδός»... Γιατί δεν άνοιξαν «πόλεμο» με τους εκβιαστές, τους κερδοσκόπους δανειστές μας, αλλά τον «κήρυξαν» κατά του ελληνικού λαού... Όπως ακριβώς μια «κατοχική» κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: