Αθήνα-Βρυξέλλες-Βατερλώ

Πηγές τού Μαξίμου διαδίδουν ότι το pedi θα υποβάλει μηνύσεις κατά των ΜΜΕ που είχαν την αναίδεια να πουν ότι Άγκελα και Νικολά πήραν κατά μέρος τον Giorgaki και τον ενημέρωσαν για το σχέδιό τους για την Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο "ιός" τής mother Margaret τους έβαλε τις φωνές φώναξε και με έντονο ύφος τους είπε τί ακριβώς πρέπει να γίνει.  Εκτός από το κούρεμα κατά 50% τουλάχιστον, τους έδωσε εντολή να στείλουν τους μόνιμους Επιτρόπους, για να διοικούν
την Ελλάδα. Η Άγκελα και ο Νικολά στην αρχή δεν ήθελαν, αλλά το pedi τους θύμισε αυτά που έλεγε από το 2009. Ότι δηλαδή οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, όλοι κλέβουν, διαπλέκονται, είναι τεμπέληδες, έχουν μάθει να τρώνε τα λεφτά τού Δημοσίου μαζί με τον Πάγκαλο και πώς οδήγησαν την χώρα στο παγόβουνο, όπως ο καπετάνιος Edward John Smith τον Τιτανικό. Έτσι η Άγκελα και ο Νικολά έβαλαν την ουρά κάτω από τα σκέλια και αναγκάστηκαν να ακολουθήσουν τις οδηγίες του Μαργαριτογεννημένου. Συνεννοήθηκε, μάλιστα, το pedi να μπουν οι πιο αυστηροί Επίτροποι στον πρωθυπουργό Μπένι, (μάλλον η πρώην νταντά τής Άγκελας με το μαστίγιο...), στην Αννούλα τη Διαμαντοπούλου, στον πρώην δήμαρχο Πάρου, Ραγκούση και στον ωραίο Μπρούμελ, τον Λοβέρδο. Για να μάθουν να μην ξαναγράφουν και δημοσιεύουν κοινά μανιφέστα και να τους αποκαλούν τα ΜΜΕ, «η τρόϊκα του ΠΑΣΟΚ». Ντροπής πράγματα δηλαδή, αφού η τρόϊκα είναι μία και μοναδική.
Για τον ταμία, τον Παπακωνσταντίνου το pedi Giorgaki, είχε κάποιες αμφιβολίες αν πρέπει να τον τιμωρήσει γιατί, όπως και να γίνει, είχε κάνει καλή δουλειά στην φοροεπιβολή. 
Για τον Σαμαρά, λέγεται ότι ο "ιός" ετοιμάζει άλλη τιμωρία. Θα τον καλέσει ξανά να τού μιλήσει για συναίνεση και θα τού αλλάξει 10 φορές το ραντεβού. Και μετά θα τον κατηγορήσει πώς είναι συκοφάντης, δεν είναι πατριώτης γιατί δεν δέχεται να συνεργασθεί στην εθνοσωτήρια προσπάθεια, ότι οι προτάσεις του είναι αερολογίες και αλλά πολλά. 
Επίμονες πληροφορίες από τις Βρυξέλλες, ότι η Άγκελα και ο Νικολά είπαν στο pedi να μην είναι τόσο σκληρός και ότι ίσως θα έπρεπε να σκεφθεί την παραίτηση, ελέγχονται ως ανακριβείς. Από το Μαξίμου λέγεται ότι ο πρωθυπουργεύων "ιός" δεν τους έχει ενημερώσει σχετικά. 
Πάντως νέα σενάρια βλέπουν το φως της δημοσιότητας, με διαρροές από το Μαξίμου, ότι ο Μαργαριτογεννημένος σκέπτεται να διεκδικήσει την θέση του προέδρου της δημοκρατίας, αφού  απέρριψε τελικώς την πρόταση που του έκανε ο ΟΒΑΜΑ, να καταλάβει την θέση του Γενικού γραμματέα του ΟΗΕ.
ΣΝΕΒΕΜΠΤ

Δεν υπάρχουν σχόλια: