Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2011

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑΜΕ

ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑΧΑ... ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ... ΕΤΣΙ.. ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ! ! ! 

Έλληνες μη μασάτε, συνεχίζουν να μας λένε παραμύθια, οι εταίροι όπως πάντα θέλουν να μας σώσουν, οι κυβερνώντες μας εκβιάζουν όπως και παλαιότερα αν ανήκουμε στη Δύση ή στα Τάρταρα. Ανήκουμε σ΄εμάς ,στην Ελλάδα και στον πολιτισμό μας που ξεδιάντροπα προσπαθούν να μας στερήσουν. Το μέλημα τους είναι μόνο να μείνουν στους βουλευτικούς θώκους, να ικανοποιήσουν τους δανειστές τους ( γιατί εμείς ως λαός τίποτα δεν βάλαμε στην τσέπη μας) και να κάνουν την......
χώρα μας ένα ξέφραγο αμπέλι που θα διαμοιράσουν σε τουρκική, αλβανική, γερμανική και γαλλική αποικία. Μας εκβιάζουν για την έκτη δόση, ενώ μας έκοψαν ακόμη και τον αέρα που αναπνέουμε αφήνοντας μας να ασφυκτιούμε σε θαλάμους αερίων που οι ίδιοι δημιούργησαν. Τα παιδιά μας δεν ξέρουν τι να κάνουν, μας έχουν διασύρει παγκοσμίως ως μπαχτατζήδες, τεμπέληδες και ανεπρόκοπους ( ειδικά τη γενιά των 40 που τόσα χρόνια δουλεύουμε 10-12 ώρες την ημέρα) και σήμερα μας προτείνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας, γιατί θέλουν να αποτελειώσουν το εφιαλτικό τους έργο. Ποιοι θα την αποτελέσουν? Μα φυσικά οι ίδιοι, πώς να αφήσουν αβοήθητους τους Έλληνες που τελούν σε σύγχυση ( Μητσοτάκης στην εκπομπή του Παπαχελά, Τρίτη 3/11/11) και δεν ξέρουν όπως πάντα να χειριστούν το μέλλον τους. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ. Μπορούμε να τους διώξουμε, να ησυχάσουμε και ενωμένοι να παλέψουμε για το μέλλον των παιδιών μας που δεν φταίνε σε τίποτα, που δεν επέλεξαν κανένα και πρέπει να ζήσουν υπόδουλοι σε μια κοινωνία που στηρίξαμε εμείς γιατί φάγαμε το δόλωμα της ευημερίας και του ευ ζην. Ας μην σκύψουμε και τώρα το κεφάλι ,έχουμε επιζήσει και επιβιώσει σε χειρότερες καταστάσεις μην τους αφήσουμε να μας δέσουν στην προδοτική συμφωνία της 27 Οκτωβρίου.
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΏΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. Διότι η χώρα είναι προ πολλού πτωχευμένη και το μόνο που επιδιώκουν είναι να μας κάνουν δούλους με αντάλλαγμα την δική τους καλοπέραση. Εθνική Κυβέρνηση και κουραφέξαλα, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ.

evelina p.

Δεν υπάρχουν σχόλια: