Το παπανδρεϊκό καθεστώς αποσυντίθεται

Τα χθεσινά γεγονότα στις Κάννες, ΕΔΩ, που καθόρισαν τις εξελίξεις στην Ελλάδα, ενώ παραλλήλως στο πρόσωπο του κομματικού τυχοδιώκτη Παπανδρέου εξευτέλισαν δέκα εκατομμύρια Έλληνες, είναι η πλέον τρανή απόδειξη του τι πρόκειται να συμβεί στην χώρα μας τα επόμενα χρόνια.
Παρά την … εναέρια διαφοροποίηση Βενιζέλου ως προς την διεξαγωγή του παπανδρεϊκής εμπνεύσεως δημοψηφίσματος, που έχει αναχθεί ως μη όφειλε σε μείζον πολιτικό θέμα, η κατάσταση είναι ξεκάθαρη.
-- Οι δανειστές μας, έχοντας αντιληφθεί προ πολλού τον ρόλο του Παπανδρέου στην ευρωπαϊκή ένωση, δεν του παραχώρησαν έστω και κάποια υπόγεια αίθουσα του Palais des festivals, του κτιρίου στο οποίο διεξάγεται η σύνοδος της G 20, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μιλήσει στους δημοσιογράφους και να κάνει δηλώσεις στην αυλή του κτιρίου. Δηλαδή εκτός των τειχών, εκεί που είναι η φυσική θέση του δούρειου ίππου.
-- Είναι σαφές ότι ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ
ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, αποφάσισαν πριν δύο ημέρες, την διεξαγωγή δημοψηφίσματος.
-- Σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι εμφανίζονται στα κανάλια να κλαίνε πάνω από το σπασμένο βάζο.

-- Οι άνθρωποι αυτοί έχουν εγκληματήσει εις βάρους της Ελλάδος

-- Οι άνθρωποι αυτοί είναι παντελώς όχι μόνον αναξιόπιστοι, αλλά και αναξιόπουστοι.

-- Οι άνθρωποι αυτοί δεν είναι ικανοί να φέρουν εις πέρας το παραμικρό έργο.

-- Οι άνθρωποι αυτοί ικετεύουν τον κ. Σαμαρά να σώσει την Ελλάδα, το ΠΑΣΟΚ και τα πολιτικά κουφάρια τους.

-- Η μόνη κατά την άποψή μου, ενδεδειγμένη λύση είναι η διεξαγωγή εκλογών στην προβλεπομένη από το Σύνταγμα βραχύτερη προθεσμία, από «υπηρεσιακή» κυβέρνηση στην οποία ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ. 
Α.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια: