Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

"ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ..."

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Αντιγράφω από το Facebook
 τις σκέψεις που μου ερχόταν και τις έγραφα καθώς παρακολουθούσα την εξέλιξη των γεγονότων!
9:40 6/11/11 
Άδικα περιμένουν έξω από το Προεδρικό Μέγαρο τόσοι Έλληνες και ξένοι δημοσιογράφοι για να μάθουν που κατέληξαν οι πολιτικοί αρχηγοί. Αν ερχόταν από το σπίτι μου θα τους έδινα την είδηση . Τα βρήκαν η έστω θα τα βρούν οπωσδήποτε ! Αυτές είναι οι διαταγές !! Θα στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση !
Ξανά αυτοί που κατέστρεψαν τον τόπο έρχονται να... 
μας σώσουν!!! Ξανά οι φάτσες τους στην τηλεόραση ! Εσύ τι θα κάνεις; Τι θα γίνει θα μιλήσει κανένας σας !!!
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ : Αλλά όταν προτείνεται να αποφασίσει ο λαός για ένα κρίσιμο θέμα με ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ τότε όλοι προσπαθούν να μας αποδείξουν πως και η πρόταση και αυτός που την έκανε είναι γελοίοι και ΠΟΛΛΟΙ κάφροι τους χειροκροτούν . 
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ : Πάντα πλάκα μας κάνουν . Ο κυρίαρχος λαός πρέπει να μιλάει μόνο όταν , με κατάλληλη προετοιμασία είμαστε βέβαιοι πως θα πει αυτό που θέλουν τα αφεντικά . Μάλιστα αφού το έχουν τσεκάρει προκαταβολικά με γκάλοπ .
Η Ελλάδα ούτε σώθηκε ούτε θα σωθεί τελικά . Το πολιτικό σύστημα όμως που μας έφερε μέχρις εδώ και απάλλασσε , με παραγραφές , τους υπουργούς του χρόνια τώρα , αυτό ναι σώθηκε ! Θα πάρουν τη δόση του δανείου και με αυτά τα λεφτά θα τους ξαναψηφίσετε .

Δεν υπάρχουν σχόλια: