ΠΛΗΡΩΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΜΑΚΑΚΑ... ΙΔΟΥ ΒΡΩΜΑ... ΔΥΣΩΔΙΑ... ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ

 

ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...«Νόμιμη» φοροαποφυγή — Η INTRACOM HOLDINGS του Σ. Κόκκαλη έκλεισε οριστικά ανεξέλεγκτη τις πρόσφατες!!! οικονομικές χρήσεις 2008-2009, καταβάλλοντας συνολικά, μόνο 128.000€ σε 24 δόσεις, συν τις 32.000€ που είχε καταβάλει με την αρχική της δήλωση, και πάπαλα!!!
Περίπου κάθε 3 χρόνια κατά μέσο όρο, το διεφθαρμένο γαλαζιοπράσινο καθεστώς, ψηφίζει νόμο, με τον οποίο περιοδικώς νομιμοποιεί τη φοροαποφυγή των μεγαλοκαρχαριών, χωρίς κανέναν απολύτως φορολογικό έλεγχο. Όσοι δεν είναι λομπίστες και κατά Πάγκαλο χορηγοί εκλογικών «αγώνων», τη μπούτσισαν!!!… Αυτούς τους αναλαμβάνει η ομάδα κρούσης Καπελέρη!!! 
   
Ααααα!!!… όλα κι’ όλα!!! Μπορεί τα κρατικά ταμεία να μένουν αδειανά, αλλά το κάθε κόμμα έχει τις  αυξημένες ανάγκες του και το χρήμα πρέπει να κυκλοφορεί, γιατί οι διαφημιστικές κοστίζουν, τα πολιτικά γραφεία κοστίζουν και οι ανεξέλεγκτες φορολογικώς, οικονομικές χρήσεις των μεγαλοκαρχαριών, πρέπει να ρυθμίζονται ειδικώ τω τρόπω!!! Η τελευταία «ρύθμιση» ….προβλέφθηκε με τον Νόμο 3888/2010, που μάλλον κάτι-κάποιος ξεχάστηκε και συμπληρώθηκε με τη παράγραφο 4 του άρθρου 8, του ….άσχετου Νόμου 4002/2011.
Μη σας περάσει από το αφελές μυαλουδάκι σας, ότι αυτή η σαπίλα κατασκευής νομοθετημάτων νομιμοποίησης της φοροαποφυγής, καθιερώθηκε για να ρυθμίσει χρόνιες φορολογικές διαφορές του κράτους με κακότροπους επιχειρηματίες. Μιλάμε για φρεσκαδούρα. Μιλάμε για εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο και βάλε, και για φορολόγικές δηλώσεις τους των τελευταίων ετών, οι οποίες ποτέ δεν ανοίχθηκαν !!! Σήμερα, μιλάμε για μόλις τις χρονιές 2008 – 2009, δηλαδή για φορολογική δήλωση που υποβλήθηκε τον Ιούνιο του 2010 !!!
   
Ας διαβάσουμε τη φιλοσοφία των ….δημοκρατικών διαδικασιών, όπως αποτυπώνεται στα αντίστοιχα ΦΕΚ της ντροπής, όταν οι κοπρίτες και τα γομάρια, απειλούν να κόψουν το ρεύμα σε ανάπηρους και γριούλες και μωρά παιδιά:...
Read more...

Δεν υπάρχουν σχόλια: