Πιστεύουν οι δοτοί συγκυβερνήτες του μαύρου μετώπου ότι μπορούν να πείσουν ακόμα; 

Μια ολόκληρη γενιά έζησε τις κυβερνήσεις ΝΔ/ΠΑΣΟΚ. Ρήμαξαν την κοινωνία, καταλήστεψαν  τα εργατικά εισοδήματα με ατέλειωτα χρόνια λιτότητας, όταν παράλληλα ο τόπος γέμισε τράπεζες και εργολάβους, έμπορους όπλων, ολυμπιακά τερατουργήματα, διόδια παντού, δομημένα ομόλογα, απίστευτα κέρδη που στοιβάχτηκαν στα θησαυροφυλάκια της Ελβετίας και τα χαρτοφυλάκια του διεθνούς χρηματιστικού κεφάλαιου.
Σήμερα στη βουλή ΝΔ/ΠΑΣΟΚ και όλοι οι παρατρεχάμενοι ψήφισαν τον εφαρμοστικό νόμο της ζούγκλας του νέου μνημόνιου. Από αύριο και με αναδρομική ισχύ θα μειωθούν 22% τα μεροκάματα και 32% στους νεότερους προκειμένου η ντόπια ολιγαρχία να αυξήσει τα κέρδη της και να σπρώξει λεφτά στα εκλογικά ταμεία των κομμάτων της συγκυβέρνησης μήπως και κατορθώσουν  να δημιουργήσουν ένα νέο μπλόκ εξουσίας για να συνεχιστεί η αφαίμαξη, ελέω κρίσης στα εισοδήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας εργαζόμενων και συνταξιούχων. Τρέμουν την εξέγερση που έρχεται και προσπαθούν να υψώσουν τείχη ανάμεσα στην κοινωνία προκειμένου να ανακόψουν το ορμητικό ποτάμι της λαϊκής πλειοψηφίας που θα τους πνίξει.
Παλιός υπουργός του Μητσοτάκη, ο συγκυβερνήτης του μαύρου μετώπου Α. Σαμαράς,κωλοτούμπας  πολιτικάντης  χωρίς κανένα έρμα, προσπάθησε να περισώσει τη κατρακύλα των ποσοστών της ΝΔ, κατηγορώντας με απίστευτο θράσος και εμφυλιοπολεμική αντίληψη την Αριστερά για τη σημερινή κατάσταση! Η αριστερά φταίει που έδιωχνε τους επενδυτές όλα αυτά τα χρόνια. Η αριστερά που διαδηλώνει και πέφτει η αγοραστική κίνηση στα μαγαζιά του κέντρου (γιατί τα άλλα στην περιφέρεια κάνουν χρυσές δουλειές…).
Ο τόπος είπε ο κωλοτούμπας έχει ανάγκη από «σταθερές κυβερνήσεις». (και κρυφοκοιτούσε με λαγνεία τον Άδωνη… ). Απίστευτο θράσος, απίστευτη υποτίμηση της νοημοσύνης αυτής της κοινωνίας που δοκιμάζεται σκληρά και αντιστέκεται στα αφεντικά του αρχηγού της ΝΔ.
Ο τόπος, η κοινωνία δεν έχει καμία ανάγκη από τους επαγγελματίες της πολιτικής, υπηρέτες των συμφερόντων της εγχώριας και διεθνούς ολιγαρχίας . Δεν μπορούν να μας καλλιεργήσουν άλλο τον φόβο και να μας τρομοκρατήσουν . Όσες «βόμβες» κι αν αφήσουν στα καθίσματα του μετρό, όσες προβοκάτσιες κι αν στήσουν για να το πετύχουν.
Πιστεύουν οι δοτοί συγκυβερνήτες του μαύρου μετώπου ότι μπορούν να πείσουν ακόμα;Έχουν την εντύπωση ότι τους πιστεύει ακόμα ο Ελληνικός λαός; Τα τεχνάσματα και οι πολιτικαντισμοί τους είναι γνωστοί. Μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, μιας γενιάς χρόνια του κλέφτη, αυτή η γενιά μαζί με όλη την κοινωνία θα τους πετάξει στα σκουπίδια της ιστορίας, όπου είναι και η θέση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: