Ο αυτόχειρας εν Χριστώ αδελφός μας απαντά ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ στους Μπεγλίτηδες της δωσίλογης συγκυβέρνησης



Απαραίτητη διευκρίνηση  (προστέθηκε στις 22.οο)
Μέχρι πριν απο  λίγο  δεν γνωρίζαμε  το πλήρες κείμενο  που άφησε στο σημείωμά του ο αυτόχειρας  εν Χριστώ αδελφός μας.Τώρα  που το μάθαμε αντικαταστήσαμε  το τμήμα  του που υπήρχε στην φωτοσύνθεση  μας, με την φωτογραφία  του πρωτοτύπου  στο οποίο  δυστυχώς   υπάρχουν  αρκετά  σημεία  τα οποία  μας βρίσκουν απολύτως αντίθετους.
Ωστόσο  μπορούμε να κατανοήσουμε  το πως  έφτασε  σε τέτοιο σημείο  αγανάκτησης  και κυρίως  ποιοί ευθύνονται για αυτό.
Και στο πλήρες κείμενο  φαίνεται ξεκάθαρα, ότι  ο  συνάνθρωπός μας  έχασε την ζωή  και την ψυχή του  επιλέγοντας  κατά τα γραφόμενά του έναν τρόπο   που αφ΄ενός  πίστευε πως θα του φέρει  "λύτρωση"  και αφ΄ετέρου πως θα έχει  μια ιδιαίτερη  σημειολογική "αξία".
Υπό αυτήν και μόνο την έννοια απαντά  στους  "Μπέγλίτηδες"  της παρούσης  δωσίλογης εξουσίας.

Δεν θεωρούμε  λοιπόν σε καμία περίπτωση ως "απάντηση" τα  καλάσνικοφ ή τις "κρεμάλες" και κρατούμε  αυτό  που αρχικά  γνωρίζαμε ως πλήρες κείμενο  ότι δηλαδή  μία  προδοτική κυβέρνηση του στέρησε την δυνατότητα  να ζήσει αξιοπρεπώς  και τον έσπρωξε  στην αυτοκτονία. 
Να υπενθυμίσουμε  επίσης ότι  ο  Μπεγλίτης σήμερα το πρωί  ήταν καλεσμένος  στο  αγαπημένο  κανάλι  των δωσιλόγων ,  του Soros Foundation  και των   άλλων  αμερικανοεβραϊκών   μυστικών και φανερών  υπηρεσιών και δυνάμεων.
Κάποια στιγμή  η τηλε-persona  δημοσιογράφα και με αφορμή την είδηση για την αυτοκτονία  στο Σύνταγμα  του  77χρονου  συνταξιούχου  φαρμακοποιού  τον ρωτά  : 
 “Γιατί δεν κάνετε κάτι για αυτούς τους ανθρώπους, που λόγω οικονομικών προβλημάτων φτάνουν στην αυτοκτονία”

 Και  ο Μπεγλίτης  χωρίς   να το  πολυσκεφτεί απαντά  με   χιτλερική  ειλικρίνεια δίνοντάς  μας  ένα  γερό μάθημα   τί σημαίνει  σεβασμός  ενός νεκρού  για δαύτους:

 ” Σε αυτές τις περιπτώσεις ο σχολιασμός πρέπει να έιναι προσεκτικός, εγώ έχω να πω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν πολύ γενναίος και ευαίσθητος.
Δεν μπορούμε όμως αυθαίρετα να συνδέσουμε την αυτοκτονία του με την οικονομική κατάσταση της χώρας. Το αν είχε χρέη, ή δεν είχε χρέη, αν τα έφαγε αυτός ή τα παιδιά του…Μόνο σεβασμός”.


Ποιος ήταν ο 77χρονος
(Απο τοnews247 )
Άνδρες της αστυνομίας έψαξαν τις τσέπες του άνδρα, για να εξακριβώσουν την ταυτότητά του, ενώ περισυνελέγη και το περίστροφο, με το οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του.
Από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες προκύπτει, ότι ο 77χρονος ήταν συνταξιούχος φαρμακοποιός, παντρεμένος, πατέρας μίας κόρης και κατοικούσε στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Η σύζυγός του ήταν επίσης συνταξιούχος.
Ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής, Κώστας Λουράντος, ανέφερε πως...
ο 77χρονος ήταν παλιά φαρμακοποιός και μέλος του Συλλόγου μέχρι το 1994.
Τότε πούλησε το φαρμακείο που διατηρούσε στη περιοχή των Αμπελοκήπων σε άλλο συνάδελφό του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο αυτόχειρας έπασχε από σοβαρή ασθένεια και η κόρη του εργαζόταν σε πολιτικό γραφείο.
Το καλοκαίρι συμμετείχε στις κινητοποιήσεις των "Αγανακτισμένων" στο Σύνταγμα και μιλούσε διαρκώς για τις επιπτώσεις από την οικονομική κρίση και τα μέτρα της κυβέρνησης ενώ αναρωτιόνταν γιατί η νεολαία παραμένει αδρανής και δεν ξεσηκώνεται. Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες ήταν μέλος του κινήματος "Δεν πληρώνω" και είχε μάλιστα κρεμάσει τη σχετική σημαία στο μπαλκόνι του.
Την Τρίτη, ο συνταξιούχος ο οποίος είναι χωρισμένος πολλά χρόνια και η κόρη του διαμένει σε άλλη περιοχή, πλήρωσε το ενοίκιο και τα κοινόχρηστα στην διαχειρίστρια της πολυκατοικίας όπου διέμενε και μάλιστα όταν τον ρώτησε για ποιο λόγο τα εξοφλεί από τώρα φέρεται να της απάντησε  ότι αύριο (την Τετάρτη) θα έμπαινε στο νοσοκομείο.

0 σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια: