Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ......

Πέρα από καθε όριο αξιοπιστίας, περα απο κάθε όριο ευπρέπειας και συνέπειας, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ανοιχτά τον κατεστραμμένο λαό. Κάνουν μυστικές συμφωνίες πως θα μοιράσουν στό μελλον την πίτα, εκβιάζουν ο ένας τον άλλο, σκυλοβρίζονται, και χαμογελάνε μπροστα στις κάμερες. Αυτοί που ΠΟΤΕ δεν κόλλησαν εστω και ενα ένσημο στη ζωή τους, και πού το μόνο που κάνουν εδω και δεκαετίες είναι να ζούν σαν ΠΑΡΑΣΙΤΑ σε βάρος του Ελληνικού λαού, βλέπουν να χάνονται τα κεκτημένα τους , και......
καλούν σε "πανστρατιά¨" όλη τη σαπίλα, και κάθε είδους επιτυχημένο, αποτυχημένο ή εκκολαπτόμενο γκανγκστερ.!! Τέτοιες μεταγραφές τύπου Πλεύρη, Βορίδη, Ντόρας, Κιλτίδη, Βελόπουλου κλπ κλπ και κάθε φτυσμένου τυχοδιώκτη, ούτε στο ξεφτιλισμένο πρωτάθλημα τού ποδοσφαίρου μας δεν γίνονται.... Ο λόγος.???? Απλούστατος. Για νά συνεχίσουν αυτό που τους έμαθαν οι πατεράδες τους, οι μανατζέρ τους και τα τζάκια τους.Να συνεχίσουν κα κάνουν ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ στα λεφτά του λαού. Και φυσικά όταν μιλάνε για την σωτηρία της πατρίδας, να είστε βέβαιοι ότι την πατρίδα την έχουν γραμμένη στα παπάρια τους. από τότε πού γεννηθήκανε . Μονο τα φράγκα και η κονόμα τούς ενδιαφέρει......ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.!!
Τα φτηνιάρικα λοιπόν κόλπα, και οι ανίερες συμμαχίες, μόνο εμετό και σιχασιά προκαλούν. Τρέχουν να κονομίσουν και δεν δισταζουν να προδώσουν, να κανουν κωλοτούμπες, να κοροιδέψουν κατάμουτρα , να σας δουλέψουν, να σας πούν αισχρά ψέμματα.
Γι αυτό, στις 17 τού Ιούνη ξέρετε πολύ καλά τί θα κανετε. Θα τούς στείλετε στο αγύριστο, και ακόμα παραπέρα. Να ξεβρωμίσει ο τόπος, μπάς και δούμε ασπρη μέρα.

ThanoSk.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: