ΣΠΕΙΡΑ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ. ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ;


ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 ΚΑΙ ΤΟ MAKELEIO.GR ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ
Τις τελευταίες ώρες( και ποτέ μέχρι τώρα όπως θα έχετε αντιληφθεί δεν σας έχουμε κοροιδέψει ή πλανέψει γιατί εμείς δεν παίζουμε με τα συμφέροντα και το καλό της πατρίδος)εξυφαίνεται ένας από τους μεγαλύτερους μεταπολεμικούς εκβιασμούς εις βάρος της εθνικής ακεραιότητας της χώρας και εναντίον της εθνικής της ανεξαρτησίας.
Στον εκβιασμό συμμετέχει ύποπτη και γκακστερική συγχορδία παρακρατικών αλητών μέσα από την σαπίλα της ΝΔ που παραδόθηκε άνευ όρων στις δυνάμεις του μνημονίου, κομματικοί αλήτες από το ΠΑΣΟΚ εν γνώσει της επικίνδυνης ηγεσίας του καθώς και κύκλοι από την προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.Το δίλημμα γνωστό: Η έξοδος τάχα από το ευρώ.
-Ναι. Αλλά και εμείς θα σταματήσουμε να πληρώνουμε. Τους συμφέρει;

Όλων η αποστολή που βρίσκεται σε γνώση των Ναζί της Αθήνας που εδρεύουν στο πρωσσικό ανάκτορο του Ψυχικού, στην Γερμανική Πρεσβεία, είναι με πρακτορίστικες μεθόδους και τεχνάσματα του Ψυχρού Πολέμου που χρησιμοποιούσαν οι οικονομικοί δολοφόνοι της Στάζι, να κατατρομοκρατηθούν κυρίως τα χαμηλά οικονομικά λαικά στρώματα καθώς και η κοινωνική τάξη με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο: Συνταξιούχοι, στριμωγμένοι νοικοκυραίοι, χρεωμένοι στις τράπεζες, πολύτεκνοι, γυναίκες και άνδρες άνω των 50 που στις πρώτες εκλογές απέρριψαν τον δικομματισμό και σχεδιάζεται ο εμβολιασμός τους με τον ιό του πανικού ώστε η Ελλάδα να αποκτήσει σταθερή μονοκομματική κυβέρνηση.
Ο Αλέξης Τσίπρας φαίνεται να αντιδρά επιτυχώς στις συνεχιζόμενες αλητείες της δήθεν εξόδου από την δραχμή με δηλώσεις προσήλωσης και παραμονής στο ενιαίο νόμισμα.
Αυτοί που για μια ακόμα φορά κοιμήθηκαν επικοινωνιακά είναι η παράταξη Καμμένου. Τι διάολο συμβαίνει εκεί πέρα;
Ο λαός και η κοινή γνώμη πρέπει να έχει το νου της. Ούτε ένα βήμα πίσω από τις αρχικές πατριωτικές επιλογές. Ούτε μία ψήφος χαμένη στους προδότες.
Πολλά συμπεράσματα θα εξαχθούν και από την σφυγμομέτρηση που θα δημοσιοποιήσουμε σε λίγο.
Ενδεικτικά συμπεράσματα αλλά πάντως συμπεράσματα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: